Više od 1800 ponuda

Trst sa posetom Sajmu espreso kafe

od 119 €

Kao luka Habrzburške Monarhije Trst se vrlo lako ucrtao na mapu jadranskih luka kao jedna od najvažnijih stanica. Univerzitetski centar istočne Italije, nama blizak iz nekih drugih vremena prošlog veka, sada je savremen grad,  koji prati svetske tokove. Najveća strast Tršćana je espreso kafa u kojoj se uživa kako na rivi, tako i u skrivenim ulicama grada. Ove jeseni posećujemo i Sajam espreso kafe koj ise dešava svake godine poslednjeg vikenda oktobra, gde se hvataju poslednji jaki sunčevi zraci pomešani sa sveže skuvanom kafom.

Trst sa posetom Sajmu espreso kafe
Trst sa posetom Sajmu espreso kafe
Trst sa posetom Sajmu espreso kafe
Trst sa posetom Sajmu espreso kafe
Trst sa posetom Sajmu espreso kafe
Trst sa posetom Sajmu espreso kafe
Trst sa posetom Sajmu espreso kafe
Trst sa posetom Sajmu espreso kafe
Trst sa posetom Sajmu espreso kafe
Trst sa posetom Sajmu espreso kafe

                                                                                                                                                                                       4 DANA/2 NOĆENJA   AUTOBUSOM

1. dan          BEOGRAD - TRST

Polazak iz Beograda oko 06h sa glavne autobuske stanice BAS, centar Beograda, ulaz iz Karađorđeve ulice (tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje - organizator šalje SMS poruku sa svim detaljima polaska, ukoliko ne dobijete poruku dan pred putovanje obavezno kontaktirajte agenciju). Vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa usputnim pauzama radi odmora. Dolazak u Trst i smeštaj u hotel. U popodnevnim časovima razgledanje Trsta u pratnji vodiča: kanal Grande, Ponte Rosso, crkva Svetog Spiridona, Trg Ujedinjenja Italije… Slobodno vreme. Odlazak I poseta pržionice i fabrike čuvene kafe Illy. Noćenje.

2. dan          TRST - celodnevni boravak na sajmu - PORTOROŽ

Doručak. Poseta TriestEspresso Expo – najpoznatiji sajam posvećen espresso kafi. Nakon posete Sajmu, mogućnost organizovanja fakultativnog izleta do Portoroža– “luke ruža” kako se popularno naziva ovo mondensko mesto Slovenačkog primorja. Noćenje.
3. dan          TRST - PALMANOVA / TIARE - TRST

Doručak. Napuštanje hotela. Odlazak u zajendičku šetnju sa lokalnim vodičem u trajanju od oko 2h i upoznavanje sa istorijskim barovima u Trstu sa mnogim interesantnim pričama o kafi i načinima degustiranja kafe.... Nakon toga slobodno vreme ili fakultativni izlet do outlet centra u blizini mesta Palmanova, koji je veoma poznat u Evropi - sklop radnji poznatih robnih marki (ženska, muška, dečija i sportska garderoba, igračke, stvari za kuću, pokloni, cipele, šminka...). kao i odlazak do tržnog centra TIARE, koji se nalazi desetek kilometara od Palmanove - novootvoreni trzni centar sa 150 prodavnica, koji u svom sastavu ima i IKEA prodavnicu. Slobodno vreme za šoping. Povratak u Trst. Slobodno vreme do večernjih časova kada je predviđen polazak za Beograd. Vožnja preko Slovenije i Hrvatske.

 4. dan        BEOGRAD

Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima. Kraj programa.

                                                                                                                                                                                                Cenovnik br.1  od 21.08.2018.

TERMIN PUTOVANJA

HOTEL

CENA ARANŽMANA

SPECIJALNA CENA

25.10 – 28.10.2018.

SONIA 3*

139

119

dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe (na pomoćnom ležaju) ostvaruje popust 10 evra na cenu aranžmana

dete do 6 godina (u zajedničkom ležaju) ostvaruje popust 40% na cenu aranžmana

ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz

Transfer iz UŽICA (Gradski stadion), ČAČKA (železnička stanica), KRAGUJEVCA (TC Roda), BATOČINE – doplata 20 evra / minimum 4 putnika

Transfer iz ZRENJANINA – doplata 20 evra / minimum 4 putnika

Transfer iz NOVOG SADA – doplata 10 evra / minimum 4 putnika

ARANŽMAN SADRŽI:

 • prevoz autobusom turističke klase (od 16 - 87 mesta) na navedenoj relaciji  / mesta se određuju prema datumu uplate tj sklapanja Ugovora o putovanja
 • Dva nocenja u hotelu SONIA 3* u Trstu u ½ I ½+1 sobama sa TWC,telefonom,SAT TV. Usluzivanje – skroman kontintenatlni dorucak ( slatko – slani )
 • razgledanje Trsta u pratnji vodiča
 • poseta Illy pržionici kafe, tura - istorijski barovi Trsta, odlazak na sajam www.triestespresso.it/en
 • usluge turističkog vodiča / pratioca tokom putovanja
 • troškove ogranizacije putovanja

ARANŽMAN NE SADRŽI:

 • Međunarodno zdravstveno osiguranje po cenovniku Generali osiguranja
 • individualne troškove
 • staničnu uslugu 50,00 din za polaske iz Beograda, plaća se u agenciji
 • fakultativne izlete
 • ulaznicu za sajam
 • doplata za 1/1 sobu 40 evra ( na upit )

FAKULTATIVNI IZLETI: (minimum 25 pax za realizaciju): IZLET U PORTOROŽ 10 evra, OUTLET CENTAR PALMANOVA I TRŽNI CENTAR TIARE 15 evra

NAPOMENA: Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, parkinga, vodiča, ulaznica, organizacije... Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa - cena je podložna promeni. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Izvršilac usluga na odredištu je inopartner.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu EXPO BANKE za efektivu na dan uplate. Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak najkasnije 10 dana pre polaska. Kreditom poslovnih banaka po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji. Prilikom prijave uplaćuje se depozit od 20% ukupne vrednosti aranžmana koji se vraća po odobravanju kredita (uplata punog iznosa od strane banke). Platnim karticama ili revolving karticama (mogućnost odloženog plaćanja) Visa, Master, Maestro, Dina.

 

 

ZA OVO PUTOVANJE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA NAŠE AGENCIJE (YUTA STANDARD)

Minimalni broj za realizaciju programa je 70 putnika.

Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska. Krajnji rok za prijavljivanje je 10 dana pred put.U slučaju promenena monetarnom tržištu, promene u cenama prevoznika, osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana. Agencija Robinson ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije, kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenog Ugovora o putovanju.