Više od 1800 ponuda

Uslovi korišćenja

Pravila i uslovi korišćenja sajta Robinson.rs

Robinson.rs je internet stranica koja obuhvata sve web stranice u okviru sajta Robinson.rs i nalazi se u vlasništvu Robinzon d.o.o, a namenjena je promociji  turističkih aranžmana agencije Robinson.

Ovi uslovi korišćenja se primenjuju na  korisnike portala. Korisnici su lica koja pristupaju stranici Robinson.rs

Pristupanjem Robinson.rs stranici prihvatate ove uslove korišćenja i postajete korisnik.

Robinzon d.o.o. zadržava pravo promene ovih uslova korišćenja i iste stupaju na snagu odmah, objavljivanjem na stranici. Korisnici su dužni da se upoznaju sa aktuelnim uslovima korišćenja, a samim pristupom stranici smatra se da su sa istim upoznati.

Podaci koje Robinson dobija na bilo koji način preko web sajta namenji su za internu upotrebu a prihvatanjem ovih uslova korišćenja korisnik je dao saglasnost na prikupljanje podataka. Robinson se obavezuje da će dobijene podatke koristiti u dobroj nameri i da iste neće distribuirati ili otkrivati trećoj strani bez isključive saglasnosti korisnika a u skladu sa propisima koji regulišu zaštitu ličnih podataka i zakona o obligacionim odnosima.

Celokupan sadržaj sajta je zaštićen autorskim pravom. Kopiranje, preuzimanje i objavljivanje bilo kojeg sadržaja ili dizajnerskog elementa portala bez pisanog ovlašćenja nosioca autorskih prava  ili drugog nosioca autorskog prava je strogo zabranjeno. 

Internet stranica Robinson.rs  sadrži linkove prema drugim stranama, ali ne odgovara za usluge ili proizvode koji su prikazani na tim stranama, niti snosi odgovornost zbog bilo kojeg sadržaja prikazanog na stranicama sajtova trećih lica.

Objavljeni podaci na internet stranici su informativnog karaktera , za sva pitanja i detalnja obaveštenja molimo da se obratite agenciji.