Više od 1800 ponuda

Terme Čatež | Slovenija | Wellness i spa

od 92 €

Terme Čatež nalaze se na samom ulazu u Sloveniju i predstavljaju kompleks koji se sastoji od 3 hotela Čatež 3*, Terme 4* i Toplice 4*.  Termalna rivijera Čatež se prostire na oko 12.300m2, zimska rivijera se nalazi u okviru hotela Toplice ispod tri kupole i obuhvata oko 2,300m2 dok je letnja uz kompleks i obuhvata oko 10.000m2.

SAUNA PARK nalazi se u sastavu zimske Termalne rivijere, zauzima površinu od 1.500 m2 sa 8 različitih sauna, dva hladna bazena i nudističkom terasom. Posetioci mogu da se opuste u kristalnoj, parnoj, ektremnoj, slanoj, infracrvenoj, finskoj, aroma sauni, aquaviva sauni i indijanskoj sauni na otvorenom.

 

TERME ČATEŽ HOTELI

 

Hotel Čatež 3 | Terme Čatež | Slovenija

 

Hotel Čatež 3* je najstariji hotel ovog kompleksa i gostima nudi prijatan ambijent. Povezan je toplim hodnikom sa hotelom Toplice 4*. Svaka soba u hotelu Čatež ima: kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, sef, mini bar, klima uređaj i balkon ili terasu. Pored hotelskog restorana u kome se služe pansionski obroci u sastavu hotela je aperitiv bar.

U sastavu hotela Čatež se nalaze Zdravstveni centar, kao i Spa i Wellnes centar u čijem su sastavu unutrašnji i spoljašnji bazen, kao i wellness tretmani.Gosti hotela Čatež koriste i zatvorenu i otvorenu rivijeru hotela Toplice. 

 

Hotel Toplice 4/3 | Terme Čatež | Slovenija 

 

Hotel Toplice 4*/3* je najpopularniji hotel termi Čatež iz razloga što je u njegovom sklopu zimska termalna rivijera sa mnoštvom sadržaja za decu, tako da su gosti ovog hotela najčešće porodice sa decom.

Svaka soba u hotelu Toplice ima: kupatilo, fen za kosu, SAT TV, telefon, sef, mini bar. Standardne sobe se nalaze u depadansu hotela kategorizacije 3* i povezane su toplim hodnikom sa ostatkom hotela. Standardne sobe nemaju klima uređaj i nemaju sve balkon. Superior sobe su renovirane, nalaze se u glavnoj zgradi i imaju balkon ili terasu i klima uređaj.

Pored hotelskog restorana u sastavu hotela je aperitiv bar. Najmlađi se mogu zabaviti u dečijem klubu i kreativnim dečijim radionicama uz hotelske animatore, dok je za tinejdžere zanimljiviji mini casino.

Pored Zimske Termalne rivijere i Sauna parka, gostima je na raspolaganju i zatvoreni sportski centar sa raznovrsnim aktvnostima kao što su tenis, stoni tenis, badminton, kuglanje i fitnes studio.

U sastavu hotela Toplice je tajlandski centar za masažu THAI, gde će vas dočekati stručno osoblje sa Tajlanda.

 

Hotel Terme 4* | Terme Čatež | Slovenija 

 

Hotel Terme 4* je hotel u okviru Terma Čatež u Sloveniji koji ima najmodernije uređene sobe, standardne se nalaze u prizemlju i nemaju balkon, a superior su na spratu i imaju balkon.

Svaka soba u hotelu Terme ima: kupatilo, fen za kosu, telefon, SAT TV, sef, mini bar, klima uređaj, dok superior sobe dodatno imaju balkon.

Pored hotelskog restorana gostima su na raspolaganju a la carte restoran i aperitiv bar.

Hotel Terme je smešten u mirnom delu Termi Čatež, udaljen 900 m od hotela Toplice 4* i 300 m od hotela Čatež 3*. Preporučujemo ga parovima jer ovde nema dodatnih sadržaja za decu. Nije povezan toplim hodnikom sa preostala dva hotela.

Bazenski kompleks hotela Terme predstavlja prostor rezervisan samo za goste ovog hotela. U svom sastavu ima unutrašnji i spoljašnji bazen, whirpool, finsku i tursku saunu. Gosti hotela Terme mogu da koriste zatvorenu i otvorenu termalnu rivijeru u okviru hotela Toplice.

Centar zdravlja i lepote hotela Terme u ponudi ima veliki izbor wellnes programa, kao i kozmetričkih tretmana nege lica i tela, a pored klasičnih gostima su na raspolaganju opuštajuća, ayurvedska ili tradicionalna kineska masaža. Jedinstven program predstavljaju rimsko-irske kupke koji spaja različite načine uživanja u wellnes programima starih kultura. Ovaj program traje 2 sata i spaja rimsku saunu i irsko kupatilo, nakon čega sledi piling celog tela, sve u cilju uvođenja duha i tela u potpunu relaksaciju.

 

Hotel Žusterna 3* | Terme Čatež | Slovenija

 

Hotel Žusterna 3*  je udaljen 1 km od mesta Kopar, a od plaže ga deli ulica.  Hotel ima 124 sobe, svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, klima uređaj i mini bar.
U hotelskom restoranu služe se specijaliteti domaće i mediteranske kuhinje. Uz kafu, čaj i koktele gosti se mogu opustiti u kafani Žusterna.
Hotelski Aqua park prostire se na 1200 m² i sastoji se iz kompleksa unutrašnjih i spoljašnjih bazena sa slanom i slatkom vodom i izdvojenim delovima za decu. Gosti mogu da uživaju u raznim vrstama sauna i masaža koje su dostupne u sastavu Spa centra. 

 

Prvi dan: Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi – pretposlednji dan: Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan: Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.

 

Terme Catez cenovnik

 

Legenda: 1/2 – dvokrevetna soba bez balkona, superior – soba sa balkonom, 
HB – polupansion. U svim hotelima doručak i večera: samoposluživanje – izbor više jela ili klasično usluživanje.
*U hotelu Terme smeštaj u sobi sa ili bez balkona, zavisno od raspoloživosti.
*U hotelu Toplice smeštaj u dvokrevetnoj sobi 3* u depadansu hotela ili u superior sobi 4*, zavisno od raspoloživosti.


Popusti za paket Posebna ponuda:
- U pratnji dve odrasle osobe deca do 6 god. besplatno bez sopstvenog kreveta, 6-12 god. 50% popusta na pomoćnom krevetu.
- U pratnji jedne odrasle osobe deca do 6 god. besplatno, deca 6-12 god. 50% popusta (odrasla osoba plaća cenu jednokrevetne sobe).
- Treća odrasla osoba 15% popusta.

CENA UKLJUČUJE:
- Rezervisane i potvrđene usluge u izabranom smeštajnom objektu
- Organizaciju putovanja

CENA NE UKLJUČUJE:
- Boravišnu taksu na destinaciji 2.5€ dnevno za odrasle i 1.25€ dnevno za decu 7-18 god. i prijavu boravka 1.5€ jednokratno po osobi, plaćanje se vrši na  recepciji hotela. 
- Zdravstveno putno osiguranje.
- Osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja. Plaća se okvirno 2% od ukupne cene aranžmana u zavisnosti od kategorije osiguranja. Potrebne informacije mogu se dobiti u svim poslovnicama ili putem telefona. Preporuka agencije je da putnik poseduje obe vrste osiguranja.

 

CENA U SVIM PAKETIMA UKLJUČUJE:
-  TOPLICE 4*/3* - dva ulaza dnevno na zimsku ili letnju Termalnu rivijeru, upotrebu fitnes studija, animacijski program.
- TERME 4* - neograničeno kupanje u zatvorenom i otvorenom bazenu hotela Terme, korišćenje Sauna i fitnes centra hotela Terme, 2 ulaza dnevno na letnju ili zimsku Termalnu rivijeru, animacijski program, jedan ulaz dnevno na bazenski kompleks hotela Čatež, bade mantil u superior sobi.
-  ČATEŽ 3* - neograničeno kupanje u bazenu hotela Čatež, 2 ulaza dnevno na letnju Termalnu rivijeru ili 1 ulaz dnevno na zimsku Termalnu rivijeru, animacijski program i parking. Napomena: sobe hotela Čatež imaju mogućnost samo jednog pomoćnog kreveta.


DOPLATE ZA SVE PAKETE (UKOLIKO NIJE DRUGAČIJE NAZNAČENO): 
- Boravišna taksa nije uključena u cenu i iznosi 2.5€ dnevno za odrasle i 1.25€ dnevno za decu 7-18 godina, plaćanje se vrši na  recepciji hotela. Cene su informativnog karatktera i podložne su promeni.
- Prijava boravka 1.5€ jednokratno po osobi, plaćanje se vrši na  recepciji hotela. Cene su informativnog karatktera i podložne su promeni.
- Krevetac 14€ dnevno.
- 2019: Jednokrevetnu sobu u hotelu Toplice i Terme 22€, u hotelu Čatež 18€ dnevno. Osim u terminu 17.12 – 02.01. kada su jednokrevetne sobe na upit.
- 2020: Jednokrevetnu sobu u hotelu Toplice i Terme 19€, u hotelu Čatež 15.5€ dnevno. Osim u terminu 17.12 – 02.01. kada su jednokrevetne sobe na upit.
- Bade-mantil u 4.5€ dnevno (plaćanje na licu mesta), osim u superior sobama hotela Terme gde je uračunat u cenu.
- 2019: Suite u hotelu Toplice i Čatež 45€ dnevno po sobi, Apartman u hotelu Terme 70€, u hotelu Toplice 55€ dnevno po sobi. 
- 2020: Suite u hotelu Toplice i Čatež 40€ dnevno po sobi, Apartman u hotelu Terme 60€, u hotelu Toplice 50€ dnevno po sobi. 
- Ručak ili večera u hotelu Terme 18€, Toplice 17€, Čatež 16€ dnevno po osobi, dečiji meni 10€ dnevno po osobi.

CENE ZA DECU:
Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja dece koji se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.

 

POTVRDA REZERVACIJE HOTELA SE DOBIJA 2 RADNA DANA PO UPLATI AKONTACIJE.
U slučaju nedobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa.
Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

LOVI I NAČIN PLAĆANJA:

Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS za efektivu na dan uplate.

• Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.

• Čekovima građana - Čekovima gradjana do 2 jednake mesečne rate, po uplati akontacije za rezervaciju, za ostatak se deponuju čekovi najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje. 

• Kreditom poslovnih banaka po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji. Prilikom prijave uplaćuje se depozit od 20% ukupne vrednosti aranžmana koji se vraća po odobravanju kredita (uplata punog iznosa od strane banke).

• Platnim karticama ili revolving karticama (mogućnost odloženog plaćanja).

 

NAPOMENA: Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

 

U slučaju promenena monetarnom tržištu, promene u cenama prevoznika, osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana. Agencija Robinson ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije, kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenog Ugovora o putovanju.

 

Organizator putovanja je agencija Odeon World Travel, Beograd. Licenca broj: OTP br. 103/2020 od 01.02.2020.god, kategorija licence A40
Prema Zakonu o turizmu organizator ima garanciju putovanja broj 2700165, važi od 01.01.2020. god.

 

Cene i raspoloživost mesta zavise od kapaciteta, popunjenosti i uslova hotela, kao i objavljenih posebnih ponuda, i shodno tome podložne su promeni.

 

Sajt Turističke agencije ROBINSON je informativnog karaktera.  Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.