Više od 1800 ponuda

Hotel Roby 3*

od 315 €

Italija leto 2024 | Lido di Jesolo 2024 | Hotel Roby 3* |

 

Hotel Roby 3* se nalazi u zapadnom delu Jesola, u blizini trga “Marina”, na otprilike 200m od plaže. 

Sadržaj:  u sklopu hotela Roby 3* nalazi se recepcija, TV soba, restoran, bar, terasa za sunčanje, WiFi. Hotel Roby 3* poseduje privatan parking koji je uključen u cenu, kao i usluge ležaljka i suncobrana na plaži.

Opis soba: Sobe su skoro renovirane i opremljene sa kupatiolom sa TWC-om, fenom, balkonom, SAT TV-om, sef-om, klima uredjajem,

Usluga: Noćenje sa doručkom, polupansion ili pun pansion.  Doručak – buffet (samposluživanje, izbor više jela), rućak i večera - set meni. 

Hotel Roby 3*
Hotel Roby 3*
Hotel Roby 3*
Hotel Roby 3*
Hotel Roby 3*
Hotel Roby 3*
Hotel Roby 3*
Hotel Roby 3*
Hotel Roby 3*
Hotel Roby 3*
Hotel Roby 3*
Hotel Roby 3*
Hotel Roby 3*
Hotel Roby 3*
Hotel Roby 3*
Hotel Roby 3*
Hotel Roby 3*
Hotel Roby 3*
Hotel Roby 3*
Hotel Roby 3*
Hotel Roby 3*
Hotel Roby 3*
Hotel Roby 3*
Hotel Roby 3*
Hotel Roby 3*
Hotel Roby 3*
Hotel Roby 3*
Hotel Roby 3*
Hotel Roby 3*
Hotel Roby 3*
Hotel Roby 3*
Hotel Roby 3*
Hotel Roby 3*
Hotel Roby 3*
Hotel Roby 3*
Hotel Roby 3*

PROGRAM PUTOVANJA AUTOBUSOM

1. dan - Beograd - sastanak putnika pola sata ranije u odnosu na predviđeno vreme, dan ranije u odnosu na datum iz tabelePolazak autobusa za Lido di Jesolo u 19:00h iz Beograda sa Turističkog terminala na “Lastinom” parking (Autocentar Lasta na autoputu Beograd – Niš)a polazak iz Novog Sada (uz doplatu) sa parkinga kod Železničke stanice /Kod Lokomotive/ u 18:30 h. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti.

2. dan - 8. dan –Lido di Jesolo- dolazak, smeštaj, boravak u izabranom hotelu na bazi noćenja sa doručkom ili polupansiona..

9. dan - napuštanje hotela, polazak autobusa u vreme dobijeno od strane našeg predstavnika. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

10. dan- dolazak u Beograd/Novi Sad na mesto polaska. Kraj usluga.

OBAVEZNO DVA DANA PRE PUTOVANJA PROVERITI TAČNO VREME I MESTO POLASKA AUTOBUSA

 

SAMOSTALNI PREVOZ

Prvi dan: dolazak i smeštaj u studio/apartman/hotel.

Drugi do predposlednji dan: boravak u izabranom studiu/apartmanu/hotelu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan: napuštanje studia/apartmana/hotela.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA

  • Usluge smeštaja u odabranom hotelu za izabrani termin I uslugom, prema tabeli na bazi 7 noćenja;
  • Servis predstavnika naše agencija;
  • Troškovi organizacije programa i usluge lokalnog partnera u Italiji.

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA

  • Autobuski prevoz na relaciji Beograd-Lido di Jesolo-Beograd sa pratiocem grupe do izabranog objekta na relaciji po programu;
  • Turističku taksu letovališta Lido di Jesolo, koju odredjuje Vlada Italije, a plaća se isključivo na recepciji hotela i podložna je promeni ( u hotelima sa 2* 0,90€ po osobi dnevno, u hotelima sa 3* 1,30€ po osobi dnevno, u hotelima sa 4* 2,30€ po osobi dnevno, u hotelima sa 5* 3,70 € po osobi dnevno), deca do 10 god. ne plaćaju;
  • Preporučujemo zdravstveno osiguranje po cenovniku Generali osiguranja;
  • ostale individualne i nepomenute troškove
  • fakutativne izlete i rent-a-car.

AUTOBUSKI PREVOZ OBUHVATA :

-  prevoz autobusom turističke klase (klima/video/audio) do izabranog objekta na relaciji po programu,

-  usluge pratioca grupe.

 

 

AUTOBUSKI PREVOZ  NE OBUHVATA:

Doplata za polazak iz Novog Sada iznosi 22e, a Zrenjanina 20e po osobi. Vreme i mesto polaska zavisi od polaska autobusa i započinje 3-4 sata pre polaska autobusa iz Beograda. Minimalan broj putnika za realizaciju transfera je 2 .

-  Specijalna doplata (opcija): Sedišta u prvih 5 redova u visokopodnom autobusu ili na donjoj platformi u “double decker”-u (bez mogućnosti rezervacije odredjenog sedišta), u zavisnosti od tipa autobusa, mogu se garantovati i rezervisati uz doplatu, za povratnu kartu 40 €, za jedan pravac 30 € po osobi. Cena važi za odrasle i decu.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

 

Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS za efektivu na dan uplate.

 

• Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.

 

• Čekovima građana - prilikom rezervacije 40%, a ostatak deponovanim čekovima na jednake rate do 15. decembra (bezpromotivnih popusta, ali i bez obračunavanja kamate).

 

• Kreditom poslovnih banaka po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji. Prilikom prijave uplaćuje se depozit od 20% ukupne vrednosti aranžmana koji se vraća po odobravanju kredita (uplata punog iznosa od strane banke).

 

• Platnim karticama ili revolving karticama (mogućnost odloženog plaćanja).

 

NAPOMENA: Agencija Robinson ima potpisane ugovore o povoljnijim uslovima plaćanja za klijente banaka: Expo banka, Banca intesa, Komercijalna banka, Societe Generale banka.

 

Minimalni broj za realizaciju programa je 40 putnika.

 

Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska. Krajnji rok za prijavljivanje je 10 dana pred put.

U slučaju promenena monetarnom tržištu, promene u cenama prevoznika, osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana. Agencija Robinson ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije, kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenog Ugovora o putovanju.

 

ZA OVO PUTOVANJE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA NAŠE AGENCIJE (YUTA STANDARD)

 

Cene i raspoloživost mesta zavise od kapaciteta, popunjenosti i uslova hotela, kao i objavljenih posebnih ponuda, i shodno tome podložne su promeni.

Sajt Turističke agencije ROBINSON je informativnog karaktera.  Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.