Više od 1800 ponuda

Hotel Europa 3*

od 155 €

Hotel je lociran u Marina Centru oko 60m od “Bonelli” stanice gradskog autobusa, a oko 100m od plaže. U neposrednoj blizini nalazi se veliki broj, kafea, restorana i prodavnica.

 

Sadržaj hotela: recepcija, lift, sala za dorucak, bar, besplatan Wi-Fi u celom hotelu.

 

Opis soba: Sve sobe sadrže klimu, kupatilo, fen, sef, balkon (bez garniture za sedenje), TV, mali frižider. Bocni pogled na more je moguc na upit, ali nije garantovan. Krevetac je moguc iskljucivo na upit bez doplate. Jednokrevetne sobe mogu biti bez balkona. Visekrevetne sobe mogu biti sa krevetima na sprat.

 

Usluge: Usluga u hotelu Europa je noćenje sa doručkom. Dorucak je na bazi samoposluzivanja tj. svedski sto.

 

Napomene: Parking je dostupan uz doplatu, ali nije garantovan u zavisnosti od kolicine slobodnih mesta. Male zivotinje su dozvoljene iskljucivo na upit, i uz saglasnost hotela.

Hotel Europa 3*
Hotel Europa 3*
Hotel Europa 3*
Hotel Europa 3*
Hotel Europa 3*
Hotel Europa 3*
Hotel Europa 3*
Hotel Europa 3*
Hotel Europa 3*
Hotel Europa 3*
Hotel Europa 3*
Hotel Europa 3*
Hotel Europa 3*
Hotel Europa 3*
Hotel Europa 3*
Hotel Europa 3*
Hotel Europa 3*
Hotel Europa 3*
Hotel Europa 3*
Hotel Europa 3*
Hotel Europa 3*
Hotel Europa 3*

PROGRAM PUTOVANJA AUTOBUSOM

1. dan - Beograd - sastanak putnika pola sata ranije u odnosu na predviđeno vreme, dan ranije u odnosu na datum iz tabelePolazak autobusa za Rimini u 20:30h iz Beograda sa Turističkog terminala na “Lastinom” parking (Autocentar Lasta na autoputu Beograd – Niš)a polazak iz Novog Sada (uz doplatu) sa parkinga kod Železničke stanice /Kod Lokomotive/ u 18:30 h. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti.

2. dan - 8. dan –Rimini- dolazak, smeštaj, boravak u izabranom hotelu na bazi noćenja sa doručkom ili polupansiona..

9. dan - napuštanje hotela, polazak autobusa u vreme dobijeno od strane našeg predstavnika. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

10. dan- dolazak u Beograd/Novi Sad na mesto polaska. Kraj usluga.

OBAVEZNO DVA DANA PRE PUTOVANJA PROVERITI TAČNO VREME I MESTO POLASKA AUTOBUSA

 

SAMOSTALNI PREVOZ

Prvi dan: dolazak i smeštaj u studio/apartman/hotel.

Drugi do predposlednji dan: boravak u izabranom studiu/apartmanu/hotelu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan: napuštanje studia/apartmana/hotela.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA

 • Usluge smeštaja u odabranom hotelu za izabrani termin I uslugu, prema tabeli na bazi 7 noćenja;
 • Servis predstavnika naše agencije;
 • Troškovi organizacije programa i usluge lokalnog partnera u Italiji.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA

 • Autobuski prevoz na relaciji Beograd-Rimini-Beograd sa pratiocem grupe do izabranog objekta na relaciji po programu;
 • Turističku taksu letovališta, koju odredjuje Vlada Italije, a plaća se isključivo na recepciji hotela i podložna je promeni ( u hotelima sa 2* 0,70€ po osobi dnevno, u hotelima sa 3* 1,50€ po osobi dnevno, u hotelima sa 4* 2,50€ po osobi dnevno, u hotelima sa 5* 3 € po osobi dnevno), deca do 14 god. ne plaćaju.
 • Preporučujemo zdravstveno osiguranje po cenovniku Generali osiguranja;
 • Ostale individualne i nepomenute troškove;
 • Fakutativne izlete i rent-a-car.

VAŽNE NAPOMENE:

 • Navedeni popusti za treću osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe.
 • Doplata za jednokrevetnu smeštajnu jedinicu je dostupna u agenciji.
 • Rezervacije hotela se vrše po uplaćenoj akontaciji 40%. Konačna potvrda se dobija do 48 sati po uplati. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 • Povratak autobusa je poslednjeg dana boravka ispred odabranog hotela u kasnim popodnevnim satima. Zbog velikog broja hotela, polazak ispred poslednjeg hotela može biti i 60 minuta kasnije od zakazanog vremena. Vreme polaska je uslovljeno lokalnim zakonskim propisima o bezbednosti saobraćaja i zavisi od  vremena dolaska nove grupe. O tačnom vremenu povratka, putnici će biti obavešteni u prepodnevnim satima na dan povratka

AUTOBUSKI PREVOZ OBUHVATA :

 • prevoz autobusom turističke klase (klima/video/audio) do izabranog objekta na relaciji po programu,
 • usluge pratioca grupe.

AUTOBUSKI PREVOZ  NE OBUHVATA:

 • Doplata za polazak iz Novog Sada iznosi 22e, a Zrenjanina 20e po osobi. Vreme i mesto polaska zavisi od polaska autobusa i započinje 3-4 sata pre polaska autobusa iz Beograda. Minimalan broj putnika za realizaciju transfera je 2 .
 • Specijalna doplata (opcija): Sedišta u prvih 5 redova u visokopodnom autobusu ili na donjoj platformi u “double decker”-u (bez mogućnosti rezervacije odredjenog sedišta), u zavisnosti od tipa autobusa, mogu se garantovati i rezervisati uz doplatu, za povratnu kartu 40 €. Cena važi za odrasle i decu.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

 

Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS za efektivu na dan uplate.

 

• Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.

 

• Čekovima građana - prilikom rezervacije 40%, a ostatak deponovanim čekovima na jednake rate do 15. decembra (bezpromotivnih popusta, ali i bez obračunavanja kamate).

 

• Kreditom poslovnih banaka po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji. Prilikom prijave uplaćuje se depozit od 20% ukupne vrednosti aranžmana koji se vraća po odobravanju kredita (uplata punog iznosa od strane banke).

 

• Platnim karticama ili revolving karticama (mogućnost odloženog plaćanja).

 

NAPOMENA: Agencija Robinson ima potpisane ugovore o povoljnijim uslovima plaćanja za klijente banaka: Expo banka, Banca intesa, Komercijalna banka, Societe Generale banka.

 

Minimalni broj za realizaciju programa je 40 putnika.

 

Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska. Krajnji rok za prijavljivanje je 10 dana pred put.

U slučaju promenena monetarnom tržištu, promene u cenama prevoznika, osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana. Agencija Robinson ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije, kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenog Ugovora o putovanju.

 

ZA OVO PUTOVANJE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA NAŠE AGENCIJE (YUTA STANDARD)

 

Cene i raspoloživost mesta zavise od kapaciteta, popunjenosti i uslova hotela, kao i objavljenih posebnih ponuda, i shodno tome podložne su promeni.

Sajt Turističke agencije ROBINSON je informativnog karaktera.  Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.