Više od 1800 ponuda

Krakov bus - 3 noćenja

od 125 €

Krakov je stara poljska prestonica, koju bi slobodno mogli nazvati „grad muzej“. Krakovski stari grad je uvršten u listu svetske kulturne baštine UNESCO-a. Aranžman Krakov obogaćujemo izletima do rudinka soli Wielicka, kao i posetom logoru Aušvic.

Krakov bus - 3 noćenja
Krakov bus - 3 noćenja
Krakov bus - 3 noćenja
Krakov bus - 3 noćenja
Krakov bus - 3 noćenja
Krakov bus - 3 noćenja
Krakov bus - 3 noćenja
Krakov bus - 3 noćenja
Krakov bus - 3 noćenja
Krakov bus - 3 noćenja
Krakov bus - 3 noćenja
Krakov bus - 3 noćenja
Krakov bus - 3 noćenja
Krakov bus - 3 noćenja
Krakov bus - 3 noćenja
Krakov bus - 3 noćenja
Krakov bus - 3 noćenja
Krakov bus - 3 noćenja

Polazak: 08.11.2018.                                                   6 DANA/3 NOĆENJA   AUTOBUSOM

1. dan      BEOGRAD

Polazak iz Beograda oko 17h sa glavne autobuske stanice BAS, ulaz iz Karadjordjeve ulice. (tačno vreme polaska biće poznato dva dana pred putovanje). Iz Novog Sada oko 20 časova sa parkinga kod Lokomotive. Vožnja kroz Mađarsku, Slovačku...

2. dan      KRAKOV

Dolazak u Krakov u pre podnevnim časovima. Panoramsko razgledanje kraljevskog grada sa lokalnim vodičem, obilazak nekadašnje prestonice Poljske sa razgledanjem Tvrđave Vavel, Brda Vavel sa kraljevskim dvorcem i katedralom, Pećine Zmaja koja je i simbol Krakova, Stari gradski Rinek sa zvonikom, Crkvu Sv. Marije, Univerzitet Jagielo iz XIV veka. Smeštaj u hotel. Noćenje.

3. dan      KRAKOV – AUŠVIC – KRAKOV

Doručak. Fakultativni odlazak u Aušvic, poseta nekadašnjem zloglasnom nacističkom koncentracionom logoru Aušvic-Birkenau (današnji spomen-muzej pod zaštitom je UNESCO-a). Nakon obilaska povratak u Krakov. Slobodno vreme. Noćenje.

4. dan      KRAKOV – VARŠAVA – KRAKOV

Doručak. Slobodan dan u Krakovu ili fakultativni odlazak (ekspresnim vozom) u Varšavu. Odlazak do ulice Novi Švjat, glavne trgovačke ulice. Odatle šetnja Kraljevskim putem:  spomenik Nikoli Koperniku; Kazimježovska palata, u kojoj je smešten rektorat Varšavskog univerziteta; Predsednička palata; spomenik Adamu Mickjeviču; Crkva Sv. Ane, jedna od najstarijih građevina Varšave. Dolazak do starog gradskog jezgra Varšave, koje se nalazi pod zaštitom UNESCO-a. Najpre razgledanje Dvorskog trga , na kojem su Kraljevska palata  i Stub kralja Sigismunda III. Potom dolazak na Rinek, neobično slikovit trg, sa tradicionalnim poljskim restoranima, kafeima i prodavnicama (na sredini trga nalazi se spomenik sireni, simbolu Varšave). Završetak šetnje pred Barbakanom (tvrđavom predstraže). Slobodno vreme. Odlazak do železničke stanice. Povratak u Krakov u večernjim satima. Noćenje.

5. dan      KRAKOV – VELIČKA – KRAKOV

Doručak. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog izleta do najstarijeg rudnika soli u Evropi - Velička. Po dolasku, spuštanje stepenicama sa lokalnim vodičem do dubine od 135 m gde se nalazi i spektakularno podzemno jezero, kraljevska kapela napravljena od soli i koncertna dvorana. U povratku izlaz je specijalnim liftom. U posle podnevnim časovima polazak za Beograd. Noćna vožnja…

6. dan      BEOGRAD

Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima na mesto polaska.                                

Povratak: 13.11.2018.                                                                                                                                                                 Cenovnik br.8  od 08.06.2018.

TERMIN PUTOVANJA

HOTEL

CENA ARANŽMANA

SPECIJALNA CENA

08.11 – 13.11.2018.

JUNIOR 2 3*

149

99 € do 30.09.

 

Cena za dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe (na pomoćnom ležaju) umanjuje se za 10 €,u zajedničkom ležaju dete do 6 godina ostvaruje popust 40 %. Cena aranžmana umanjuje se 20 € ukoliko se koristi sopstveni prevoz.

Polazak iz Užica (gradski stadion), Čačka (železnička stanica), Kragujevca (TC Roda), Batočine – doplata za transfer 20 € (minimum 4 putnika).

ARANŽMAN SADRŽI:

  • Prevoz autobusom turističke klase (16-87 sedišta) na navedenoj relaciji/mesta se određuju prema prijavi
  • 3 noćenja sa doručkom (švedski sto) u hotelu sa 3* ili 4* u Krakovu u 1/2 i 1/2+1 sobama. Hotel APIS 4* (hotelapis.pl) – Nalazi u 3km od starog dela grada Krakova, na liniji gradskog prevoza. Sve sobe u hotelu poseduju kupatilo, mini-bar, fen. Hotel poseduje restoran, kafe. Hotel JUNIOR 2 3* (www.hoteljunior2.pl) - Nalazi se 9 km od strogog centra Krakova. Na 20m od hotela se nalazi autobusko stajalište (do centra grada se preseda na tramvaj). U blizini hotela je Lidl, a nešto malo dalje se nalazi Carrefour hipermarket, kao i Decathlon. Sve sobe u hotelu poseduju kupatilo, mini-bar, fen. Hotel DOMUS MATER 3* (http://domusmater.pl/en/) - Nalazi se 5km od centra Krakova.
  • Razgledanje Krakova
  • Usluge vodiča za vreme putovanja (predstavnik agencije)
  • Troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN NE SADRŽI:

  • Individualne  troškove
  • Fakultativne izlete (minimum 25 osoba): Aušvic i Birkenau 25 /15 € deca; Rudnik soli Velička 30 /20 € deca; Varšava 65€/deca 55€
  • Međunarodno zdravstveno osiguranje  po cenovniku Generali osiguranja
  • Doplata za jednokrevetnu sobu na upit - 60 €
  • Stanicnu uslugu 50.00 rsd za polaske iz Beograda, placa se u agenciji

NAPOMENA: Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, parking, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. OBAVEZNO PRIJAVLJIVANJE ZA IZLETE U AGENCIJI ZBOG REZERVACIJE TERMINA ZA GRUPE, PLAĆANJE VODIČU.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu EXPO BANKE za efektivu na dan uplate. Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak najkasnije 10 dana pre polaska. Kreditom poslovnih banaka po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji. Prilikom prijave uplaćuje se depozit od 20% ukupne vrednosti aranžmana koji se vraća po odobravanju kredita (uplata punog iznosa od strane banke). Platnim karticama ili revolving karticama (mogućnost odloženog plaćanja) Visa, Master, Maestro, Dina.

ZA OVO PUTOVANJE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA NAŠE AGENCIJE (YUTA STANDARD)

Minimalni broj za realizaciju programa je 70 putnika.

Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska. Krajnji rok za prijavljivanje je 10 dana pred put.

U slučaju promenena monetarnom tržištu, promene u cenama prevoznika, osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana. Agencija Robinson ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije, kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenog Ugovora o putovanju.

 

ZA OVO PUTOVANJE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA NAŠE AGENCIJE (YUTA STANDARD)