Više od 1800 ponuda

Hotel Fafa premium 4* avio 10/11 noćenja

od 699 €

ALBANIJA LETOVANJE 2022 | ALBANIJA AVIONOM 10/11 NOĆENJA | HOTEL FAFA PREMIUM 4* 

Položaj: Hotel Fafa Premium se nalazi uz samo šetalište peščane plaže Golem na 16km od grada Drač i 25km od aerodruma u Tirani. Sa svojim malim kompleksom zauzima dominantan položaj na plaži Golem. Hotel Fafa Premium će zadovoljiti sve vaše zahteve za nezaboravno leto u Albaniji.

Sadržaj: Ovaj moderan hotelski kompleks se sastoji iz nekoliko zgrada,  raspolaže sa različitim sadržajima kako za decu, tako i za odrasle. U centralnom delu se nalaze dva velika bazena sa delom za decu, malim toboganima  i dečjim klubom.  Velika sunčana terasa je idealno mesto za odmor na ležaljkama a restoran ima odličnu gastronomsku ponudu.  Na raspolaganju vam je recepcija sa udobnim lobijem i barom kao i različite prodavnice.  Gostima stoji na raspolaganju fitnes centar, djakuzi, stoni tenis,  ležaljke na plaži kao i sportovi na vodi sa zasebnim plažnim barom. U večernjim satima radi restoran sa zabavnim i muzičkim programom. Besplatan privatni parking dostupan je nalicu mesta.

Sobe : Hotel Fafa Premium poseduje prostrane i komforne sobe i apartmane visoke kategorije. Sobe su klimatizovane i imaju TV ravnog ekrana, mini bar, besplatan bežični internet. Sve sobe imaju moderna i potpuno opremljena kupatila sa kadom ili tušem, besplatne toaletne potrepštine i  fen za kosu. Balkon sa garniturama za sedenje sa direktnim ili bočnim pogledom na more. Agencija Robinson raspolaže sa svim tipovima soba u Hotelu Fafa Premium.

Usluga: bogat švedski sto na bazi all inkluziva sa mediteranskom i  internacionalnom gastronomskom ponudom.

Hotel Fafa premium 4*
Hotel Fafa premium 4*
Hotel Fafa premium 4*
Hotel Fafa premium 4*
Hotel Fafa premium 4*
Hotel Fafa premium 4*
Hotel Fafa premium 4*
Hotel Fafa premium 4*
Hotel Fafa premium 4*
Hotel Fafa premium 4*
Hotel Fafa premium 4*
Hotel Fafa premium 4*
Hotel Fafa premium 4*
Hotel Fafa premium 4*
Hotel Fafa premium 4*
Hotel Fafa premium 4*
Hotel Fafa premium 4*
Hotel Fafa premium 4*
Hotel Fafa premium 4*
Hotel Fafa premium 4*
Hotel Fafa premium 4*
Hotel Fafa premium 4*
Hotel Fafa premium 4*
Hotel Fafa premium 4*
Hotel Fafa premium 4*
Hotel Fafa premium 4*
Hotel Fafa premium 4*
Hotel Fafa premium 4*
Hotel Fafa premium 4*
Hotel Fafa premium 4*
Hotel Fafa premium 4*
Hotel Fafa premium 4*
Hotel Fafa premium 4*
Hotel Fafa premium 4*

PROGRAM PUTOVANJA BR. 3/2022 – AVIONSKI PREVOZ:

1.dan Beograd – Tirana – Drač/Valona Beograd- sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla (potvrdu vremena leta i broj šaltera ćete dobiti dva dana pred put). Dolazak na aerodrom 2,5 sata pre poletanja za Tiranu kompanijom Air Serbia .Transfer do hotela u Draču/Valoni, smeštaj. Večera (za goste koji ovom uslugom počinju boravak u hotelu). Noćenje.

2. – 10./11. dan Drač/Valona Boravak u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge. Vreme predviđeno za odmor, izlete ili individualne aktivnosti. Noćenje.

11./12. dan Drač/ValonaTiranaBeograd Doručak. Odjava iz hotela, slobodno vreme do polaska na transfer na aerodrom. O tačnom vremenu poletanja aviona bićete obavešteni od strane predstavnika na destinaciji. Kraj programa.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

Ø  Usluge smeštaja na bazi ND/PP/PA/AI u izabranom hotelu, za izabrani termin prema tabeli na bazi 10/11 noćenja;

  • Let redovnom linijom avio kompanije Air Serbia, na relaciji Beograd – Tirana - Beograd, Promotivna cena za ograničen broj mesta sa uključenim aerodrumskim taksama je 219 € za Drač, za Valonu 259 €. Dodatna mesta po redovnoj ceni Air Serbia na dan rezervacije.
  • Servis predstavnika agencije na aerodomu Nikola Tesla, brigu o putnicima tokom leta preuzimaju isključivo ovlašćena lica avio prevoznika – stjuardese;
  • Transfer do izabranog objekta na relaciji po programu u pratnji predstavnika agencije (Po dolasku na aerodrom putnike će sačekati vozač transfer kompanije. O vremenu povratnog transfera putnici će biti blagovremeno obavešteni na destinaciji, putem e-maila ili sms-a. Ukoliko informaciju o povratnom transferu putnici ne dobiju najkasnije 1 dan pre povratka, molimo da se obrate agentu ili predstavniku čiji je kontakt telefon naveden na vaučeru);

Ø  Servis lokalnog predstavnika na destinaciji;

Ø  Troškovi organizacije programa i usluga partnera u Albaniji.

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

  • Preporučujemo međunarodno zdravstveno osiguranje po cenovniku Generali osiguranja;

Ø  Doplatu za klima uređaj (prema cenovniku izabranog hotela);

Ø  Fakultativne izlete i rent-a-car. Fakultativni izleti biće ponudjeni na licu mesta od strane lokalnog partnera, prema uslovima i cenama lokalnog partnera;

Ø  Ostale individualne i nepomenute troškove.

Ø  Turističku taksu: 1 € po osobi dnevno za odrasle (plaćanje u agenciji). Deca do 12 god. ne plaćaju taksu;

Napomena:

Putna lična dokumenta neophodna za putovanje u Albaniju: Za tranzit kroz teritoriju Kosova trenutno (u momentu objavljivanja ovog programa) za državljane Republike Srbije, neophodna je isključivo lična karta.  Za prelaz granice i ulazak u Republiku Albaniju možete koristiti pasoš, ali i ličnu kartu (važi od januara 2021.). Ukoliko putujete sa decom, važno je da znate da je za tranzit kroz teritoriju Kosova neophodno na uvid predati izvod iz matične knjige rođenih sa OVERENOM fotografijom deteta. Ovaj dokument ne sme biti stariji od jedne godine. Dokument i njegova overa vrše se u opštini vašeg prebivališta ili kod notara. Za ulaz u Republiku Albaniju, deca, svih uzrasta,(koja nemaju ličnu kartu) moraju posedovati važeći pasoš.

Navedena dokumenta i procedure važe u momentu objave ovog programa. Molimo Vas da pred polazak na put, u validnim državnim institucijama, proverite važeće procedure i dokumenta neophodna za ovo putovanja.

REŽIM ULASKA DRŽAVLJANA REPUBLIKE SRBIJE U USLOVIMA PANDEMIJE COVID-19

Počev od 6. Septembra 2021., državljani Republike Srbije koji ulaze u Republiku Albaniju, na svim graničnim prelazima, moraju posedovati jedan od sledećih dokumenata:

  • Potvrda o vakcinaciji (potrebno da je od datuma potpune vakcinacije proteklo najmanje dve nedelje);
  • Negativan PCR test (ne stariji od 72 sata) ili brzi antigenski test (ne stariji od 48 sati);
  • Potvrda o preležanoj bolesti COVID-19 (validna do 6 meseci nakon izlečenja).

Sve gore navedeno važi u momentu objavljivanja ovog cenovnika. Svaki putnik je u obavezi da se informise o aktuelnim merama I uslovima ulaska u Albaniju I prelaska preko teritorije Kosova u momentu putovanja.

Svaki putnik je u obavezi da poseduje važeću putnu ispravu (kopija stranice sa ličnim podacima se dostavlja agenciji) koja mora važiti još 3 meseca od datuma povratka sa putovanja. Agencija Robinson ne snosi odgovornost za neispravnu putnu dokumentaciju, ne dobijanje vize za kategoriju građana kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje u koju se putuje,  u tom slučaju će se smatrati da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja agencije Robinson. Preporučujemo putnicima koji poseduju biometrijske pasoše da se o uslovima putovanja i boravka u zemlji u koju putuju (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu u ambasadama zemlje u koje putuju. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika (minimum 40), agencija Robinson zadržava pravo da otkaže putovanje ili realizuje prevoz uz korekciju cene ili u saradnji sa drugom agencijom. Krajnji rok za otkazivanje aranžmana, od strane organizatora, je pet (5) dana pre datuma polaska. U slučaju da je posle zaključenja Ugovora o putovanju došlo do promena u kursu na deviznom tržištu ili promena u tarifama prevoznika i aerodromskih i kompanijskih taksi, agencija Robinson zadržava pravo korekcije cene programa putovanja. Sve vreme boravka Vam na raspolaganju stoji stručan predstavnik naše agencije ili lokalni partner, koji će se potruditi oko Vašeg kompletnog boravka na odabranom ostrvu i ponuditi brojne fakultativne izlete u saradnji sa lokalnim agentom. Preko našeg predstavnika možete vrlo povoljno iznajmiti auto i samostalno obići izabrano ostrvo i njegove poznate plaže i znamenitosti.  Naš lokalni partner u Albaniji je Intours Blv.''Bajram Curri'',Qendra Tregtare ETC, Shk.1, Ap.11/1,Tirane, Albania

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS (Narodne banke Srbije) na dan uplate. Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak 21 dana pre polaska. Ukoliko aranžman nije uplaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća se prema kursu na dan uplate.  Čekovima gradjana do 15. decembra 2021., po uplati akontacije za rezervaciju, za ostatak se deponuju čekovi najkasnije 21 dana pre polaska na putovanje. Kreditom poslovnih banaka po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji. Prilikom prijave uplaćuje se depozit od 20% ukupne vrednosti aranžmana koji se vraća po odobravanju kredita (uplata punog iznosa od strane banke). Platnim karticama ili revolving karticama (mogućnost odloženog plaćanja). NAPOMENA: Agencija Robinson ima potpisane ugovore o povoljnijim uslovima plaćanja za klijente banaka: EXPOBANK, Banca intesa, Komercijalna banka, OTP banka (bivša Societe Generale banka), banka Poštanska štedionica.