Više od 1800 ponuda

Azurna obala

od 299 €

Na ovom putovanju vam prikazujemo Azurnu obalu na poseban način. Dovoljno vremena da se oseti glamur i luksuz Azurne obale u vreme kada je tamo najlepše.

Luksuz i glamur: Francuska Rivijera je sinonim za luksuz. Uživajte u luksuznim hotelima, buticima i ekskluzivnim barovima.

Kulturni biseri: Posetite čarobne gradove poput Nice, Kan-a i Monaka. Istražite bogatu kulturnu baštinu i muzeje.

Predivna priroda: Osim obale, Francuska Rivijera nudi i prelepe prirodne parkove i pejzaže koji su savršeni za šetnje i istraživanje.

Kulinarski raj: Uživajte u bogatoj gastronomskoj ponudi. Probajte čuvene francuske specijalitete, vina i morske plodove u šarmantnim restoranima.

Sjajno vreme: Ovde ćete uživati u predivnoj sredozemnoj klimi, sa 300 suncanih dana godisnje.

Azurna obala
Azurna obala
Azurna obala
Azurna obala
Azurna obala
Azurna obala
Azurna obala
Azurna obala
Azurna obala
Azurna obala
Azurna obala
Azurna obala
Azurna obala
Azurna obala
Azurna obala
Azurna obala
Azurna obala
Azurna obala
Azurna-obala-slika-za-sajt-1.png
Azurna-obala-slika-za-sajt-1.png

Polazak: 08.11.2023.

1. DAN        ČAČAK – BEOGRAD – VIĆENCA

Polazak iz Čačka u 05:00, iz Beograda u 07:00. (tačno vreme polaska javlja organizator putovanja najkasnije dan pred polazak na putovanje) Prelazak državne granice, vožnja preko Hrvatske i Slovenije  sa usputnim pauzama. Ulazak u Italiju u popodnevnim satima, putovanje pored Trsta, Venecije i Padove. Dolazak i smeštaj u hotel u okolini Vićence u večernjim satima. Slobodno vreme. Noćenje.

2. DAN        NICA

Doručak. Polazak na putovanje u jutarnjim satima, vožnja pored Breše i Kremon, a potom duž Ligurske – Cvetne obale. Ulazak u Francusku u popodnevnim satima. Dolazak u Nicu – kraljicu Azurne obale. Odlazak u hotel , smeštaj. Popodnevni obilazak grada – pešačka zona ulice Žan Medsen, trg Masena, izlazak na Englesko šetalište, stari deo grada , hotel Negresko. Slobodno vreme u pešačkoj zoni. Noćenje.

3. DAN        NICA – SELO EZ I FABRIKA PARFEMA – MONAKO – MONTE KARLO

Doručak. Fakultativni izlet - Kan-grad filma i svetskog glamura sa starim gradom i kulom Suke, Gradska kuća, Festivalska palata, Kroazeta, Srpska ulica, hotel Karlton. Odlazak u selo Ez i obilazak fabrike esencija parfema i kozmetike Fragonar. Vožnja za Monako živopisnim lokalnim putem sa najlepšim pogledom na Vilfranš i Bolije, mondenska letovališta. Obilazak minijaturne Kneževine: Okeanografski muzej (spolja), deo Egzotičnog vrta, crkva Svetog Nikole, palata Grimaldijevih, vidikovac. Preko luke La Kondamin odlazak u Monte Karlo, šetnja do čuvenog Kazina, hotela i kafea Paris. Slobodno vreme. Povratak u Nicu, slobodno vreme. Noćenje.

4. DAN        NICA – SEN TROPE

Doručak. Celodnevni fakultativni izlet za Sen Trope – najpoznatije letovalište na Azurnoj obali koje je proslavila čuvela Brižit Bardo. Fakultativna vožnja brodom po zalivu do plaže Pamplona, pogled na vile svetski poznatih zvezda iz sveta filma, muzike, sporta.... Lokacija na kojoj su snimani mnogi filmovi i serije – „Žandar iz Sen Tropea“, „I Bog stvori ženu“... Slobodno vreme. Polazak za Nicu u kasnim popodnevnim satima. Slobodno vreme u Nici. Noćenje.

5. DAN        NICA – SAN REMO

Doručak. Izlazak iz hotela, slobodno vreme do 14h kada je predviđen polazak iz Nice. Odlazak za Italiju-San Remo, šetnja do Kazina, Ruske crkve i starog grada. Nastavak putovanja, vožnja preko Italije, noćna vožnja preko Slovenije i Hrvatske.

6. DAN        SAN REMO – BEOGRAD – ČAČAK

Dolazak u Beograd/Čačak u prepodnevnim satima. Kraj programa.

Povratak: 13.11.2023.

ARANŽMAN SADRŽI:

 • Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenost, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga hrane i pića i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja;
 •  Smeštaj u hotelu u Nici na bazi 3 noćenja sa doručkom (slano – slatki buffet) u 1/2 i 1/2+ 1 sobama ( trokrevetne sobe isključivo na UPIT);
 • Smeštaj u hotelu 3* u okolini Vićence na bazi 1 noćenja sa doručkom (doručak kontinentalni),Boravišnu taksu ;
 • Usluge licenciranog vodiča;
 • Troškove organizacije putovanja

 

ARANŽMAN NE SADRŽI:

 • Međunarodno zdravstveno osiguranje  po cenovniku Generali osiguranja ;
 • Kan, Ez, Monako, Monte Karlo – 35€ ;
 • Sen Trope – 30 €;
 • Vožnja brodom po zalivu -  18€, plaća se na licu mesta;
 •  Ulaznice za muzeje i lokalitete;
 • Hotelske takse (3€ po noćenju, plaća se na recepciji);
 • Doplata za jednokrevetnu sobu – isključivo na upit;
 • Doplata za transfer iz Kragujevca, Užica, Trstenika i Vrnjačke Banje 1500 RSD, iz Požege  1000 RSD (minimalan broj za realizaciju transfera je 4); za polaske iz Novog Sada i Niša 25€ (bez ograničenja u broju putnika)

Individualne troškove putniika

 

OPIS SMEŠTAJA:

Primeri hotela:

HOTEL 2* :  ,Easyhotel www.easyhotel.com/hotels/france/nice/nice , Apogia hotel www.apogia-hotel-nice.com   I slični u Nici.

Hotel 3* okolina Vićence :  www.hotelcastelli.it  I slični.Smeštaj u dvokrevetnim sobama sa kupatilom,doručak buffet(peciva,hleb,maslac,džem,više, vrsta kafe,mleko,čaj,đus…). Trokrevetne sobe isključivo na upit, treći ležaj je u većini hotela pomoćni I može  uticati na kvalitet smeštaja.Tačno ime hotela biće poznato na minimum 15 dana pre polaska.

 

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela . Organizator će proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogućnosti da garantuje za iste. Hoteli pružaju uslugu doručka na bazi švedskog stola.Kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja.

NAPOMENA: 

*CENE FAKULTATIVNIH IZLETA NISU GARANTOVANE I ZAVISE OD INFLATORNIH KRETANJA KOJA SU U EVROPI UČESTALA OD 2022. GODINE. INO PARTNER I AGENCIJA ZADRŽAVAJU PRAVO PROMENE CENA FAKULTATIVNIH IZLETA DO POČETKA REALIZACIJE PUTOVANJA. UKOLIKO PUTNIK NE ŽELI DA PRIHVATI PROMENU CENE FAKULTATVNOG IZLETA NIJE U OBAVEZI DA UPLATI ISTI.

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cene fakultativnih izleta su po osobi, minimum za realizaciju izleta je 30 putnika. Cena izleta se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije. Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica za muzeje i lokalitete, goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta…Termini i program fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, vremenskih uslova, rasporeda plovidbe brodova i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner. Fakultativni izleti se plaćaju na licu mesta, isključivo u evrima, ino partneru ili pratiocu grupe.