Više od 1800 ponuda

Vrnjačka banja pansion Vuk

od 136 €

Vrnjačka Banja je smeštena u centralnoj Srbiji, na severnim padinama planine Goč u dolini Zapadne Morave, na nadmorskoj visini od 227m i okružena je izuzetnim prirodnim lepotama. Nalazi se na samo 200 kilometara od Beograda. Kroz nju protiču dve reke: Lipovačka i Vrnjačka. Kraljica banjskog turizma, kako neformalno nazivaju Vrnjačku Banju, je potpuno posebno mesto u Srbiji.

Još od vremena Rimljana i Vizantije, poznata je i cenjena po brojnim istorijskim lokalitetetima i izvorima lekovite vode. Na teritoriji današnje Srbije ne postoji ovakav banjski centar koji obiluje velikim brojem arhitektonskih zdanja na tako malom prostru od svega desetak hiljada stanovnika.

Banja obiluje izvorima tople i hladne vode, ima ih čak sedam, koji se koriste za lečenje različitih bolesti.

Zbog svega navedenog i onog što je ostavljeno Vama da otkrijere, Vrnjačka Banja predstavlja pravu oazu za odmor i lečenje i duše i tela. 

Pansion Vuk postoji od 1986. godine i nalazi se na jednoj od najlepših lokacija u Vrnjačkoj Banji. Ono što zaista pleni, jesu tradicija i profesionalnost. Pansion je takođe prepoznatljiv i po izuzetnom ambijentu i osećaju domaće atmosfere. Pansion je udaljen svega 150m od glavnog izvora Tople Vode i centralnog banjskog parka i setalista. Na prelepoj lokaciji se nalazi vec 30 godina, a ono sto ga izdvaja od ostalih je prijatna domaca atmosfera, raznovrsna kuhinja i ljubazno osoblje. Pansion raspolaze sa 55 lezaja rasporedjenih u 19 soba opremljenih kupatilom, TV i bezicnim internetom. U restoranu nacionalne kuhinje koji raspolaze sa 100 mesta, provešćete nezaboravne trenutke uz uvek biranu muziku. Svaka soba sadrži dva standardna ležaja ili francuski ležaj, LCD TV, bežini internet, kupatilo, telefon. Pojedine sobe poseduju I klima uređaj (uz doplatu). Noćenje, noćenje sa doručkom, polupansion (doručak i večera) ili pun pansion (doručak, ručak i večera). Obroci se služe po principu posluženja (unapred se bira jedno od ponuđenih jela).

PROGRAM PUTOVANJA  BR 45 – INDIVIDUALNI PREVOZ:

Prvi dan - Putovanje individualnim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe posle 12.00h. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje. Drugi dan - Predposlednji dan - Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje. Poslednji dan - Napuštanje soba do 10.00 sati. Povratak individualnim prevozom. Kraj usluga.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

  1. Dan:

Dolazak u pansion. Slobodno vreme do 21h. Svečana večera i proslava Nove Godine uz muzički program do ranih jutarnjih časova. Noćenje.

2. Dan:

Doručak. Slobodno vreme do ručka. Ručak. Slobodno vreme do 21h. Svečana večera i proslava reprize Nove Godine uz muzički program. Noćenje.

3. Dan:

Doručak. Slobodno vreme do ručka ili fakultativni izlet u 10h do manastira Žiča ili Ljubostinje i Sv. Petke. Ručak. Slobodno vreme do večere. Večera. Noćenje.

4. Dan:

Doručak i napuštanje hotela.

 

Pansion Vuk

Novogodišnji aranžman

31.12.2021 – 03.01.2022

 

CENA ARANŽMANA

15.990,00 RSD

17.990 RSD ( + 1 pun pansion )

19.990 RSD ( + 2 puna pansiona )

CENA OBUHVATA:

  • Smeštaj i ishranu po programu;

·         Doček Nove Godine i reprizu sa neograničenom konzumacijom domaćeg pića;

·         Boravišnu taksu

 

CENA  NE OBUHVATA:

·         Prevoz;

·         Fakultativni izlet do Žiče 800,00 rsd po osobi, Sv. Petka i Ljubostinja 600,00 rsd po osobi;

·         Indivudualne troškove putnika

 

 

MENI SVEČANE VEČERE 31.12.2021:

Predjelo: Sir; Kajmak; Kačkavalj; Goveđa i svinjska pršuta; Šunka; Kulen; Masline; Ruska salata; Salata: Mešana; Hleb: Lepinja, proja; Toplo predjelo: Pohovani kačkavalj ;Glavno jelo:Vukova šnicla” - Rolovano svinjsko meso punjeno goveđom pršutom i kačkavaljem, “ Vukov ražnjić” – od pilećeg mesa ; Desert: Kolač – torta, Krofna iznenađenja ( novčić u krofni = vikend za dve osobe u pansionu “ Vuk “)

 

 

MENI SVEČANE VEČERE 01.01.2022:

Predjelo: Salata; Hleb; Glavno jeloMešani roštilj; Desert - Kolač