Više od 1800 ponuda

Veseli Banat

od 149 €

Spoj domaće tradicionalne kuhinje, obilazak Kaštela Ečka i smeštaj u moderno opremljenom hotelu Vojvodina, predstavljaju Banat u punom sjaju tokom novogodišnji praznika. Vaše je samo da se opustite i uputite se u Zrenjanin, o ostalom se brinu naši ljubazni domaćini. 

Srećna Nova Vesela banatska godina!!!!!

Veseli Banat - Doček
Veseli Banat - Doček
Veseli Banat - Doček
Veseli Banat - Doček
Veseli Banat - Doček
Veseli Banat - Doček
Veseli Banat - Doček
Veseli Banat - Doček
Veseli Banat - Doček
Veseli Banat - Doček
Veseli Banat - Doček
Veseli Banat - Doček
Veseli Banat - Doček
Veseli Banat - Doček
Veseli Banat - Doček
Veseli Banat - Doček
Veseli Banat - Doček
Veseli Banat - Doček

        

Program putovanja:

1. dan – 31.12.2018.

 Koktel dobrodošlice u hotelu „VOJVODINA“. Smeštaj i priprema za doček Nove godine. Svečana večera na bazi švedskog stola uz neograničenu konzumaciju pića-novogodišnja lista pića. Noćenje.

2. dan – 01.01.2019.

Kasni doručak na bazi švedskog stola. Oko podneva obilazak grada sa vodičem, a potom nastavak šetnje - RAVNIČARENJE. U toku šetnje osveženje uz vino i rakiju. Uveče repriza dočeka u dvorcu Kaštel u Ečkoj. Veselo druženje uz Bravo bend 025 i banatske specijalitete. Povratak u hotel na noćenje oko 02h.

3. dan - 02.01.2019.

Kasni doručak na bazi švedskog stola. Oko 13:00h napuštanje hotela i individualni odlazak do salaša Lujza u selo Belo Blato. Prisustvo topljenju čvaraka od mangulice. Obezbeđen ručak gulaš od mangulice. Omogućena kupovina proizvoda (slanina, šunka, kobasice, čvarci, mast) od mangulice. Veselo druženje oko banatskog stola. Kraj programa.

02. januar 2019.  

CENA ARANŽMANA: 17.890 dinara u dinarskoj protivvrednosti

popusti za decu za N.godinu:deca do 4 godine gratis, od 4-10 godina 40% popusta na cenu,iznad 11 godina puna cena.

ARANŽMAN SADRŽI:

 • Koktel dobrodošlice, doček Nove godine (večera- švedski sto uz neograničeno piće/novogodišnja lista pića);
 • Smeštaj u hotelu „Vojvodina” 4*, na bazi 2 noćenja sa doručkom (švedski sto)  u dvokrevetnim sobama;
 • Repriza dočeka u dvorcu Kaštel u Ečkoj uz Bravo bend 025 - aperitiv, predjelo, glavno jelo, salata, hleb i  kolač + kafa.
 • Transfer do restorana i nazad 01.01.  
 • Razgledanje Zrenjanina uz vodiča oko 1h;
 • Izlet-ravničarenje sa vodičem uz osveženje, oko 1h (čaj, kuvano vino);
 • Ručak na salašu Lujza - predjelo, gulaš od mangulica, salata, hleb, kolač (piće se plaća)
 • Troškove ogranizacije putovanja.
 • Napuštanje hotela 02.01. do 15h

ARANŽMAN NE SADRŽI:

 • Prevoz do Zrenjanina i na relaciji navedenoj u programu; prevoz na upit uz doplatu
 • Ostale individualne i nepomenute troškove.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu EXPO BANKE za efektivu na dan uplate. Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak najkasnije 10 dana pre polaska. Kreditom poslovnih banaka po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji. Prilikom prijave uplaćuje se depozit od 20% ukupne vrednosti aranžmana koji se vraća po odobravanju kredita (uplata punog iznosa od strane banke). Platnim karticama ili revolving karticama (mogućnost odloženog plaćanja) Visa, Master, Maestro, Dina

ZA OVO PUTOVANJE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA NAŠE AGENCIJE (YUTA STANDARD)

Aranžman je individualan, tako da nije potreban minimalan broj za prijavljivanje.

Krajnji rok za prijavljivanje je 10 dana pred put ili do popune slobodnih mesta. U slučaju promenena monetarnom tržištu, promene u cenama prevoznika, osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana. Agencija Robinson ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije, kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenog Ugovora o putovanju.

U slučaju promenena monetarnom tržištu, promene u cenama prevoznika, osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana. Agencija Robinson ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije, kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenog Ugovora o putovanju.

 

ZA OVO PUTOVANJE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA NAŠE AGENCIJE (YUTA STANDARD)