Više od 1800 ponuda

Terme Laško | Slovenija | Wellness i spa

od 260 €

Terme Laško nalaze se na oko 500km od Beograda, udaljene su od Ljubljane oko 85km. Terme Laško smeštene su u samom srcu Slovenije. Terme Laško obuhvataju hotelski kompleks koji se nalazi pored glavnog puta na samoj obali reke Savinje. Termalni centar se sastoji iz otvorenog i zatvorenog bazenskog kompleksa i sauna centra. Terme Laško u svom sastavu imaju odličan wellness i spa centar.

 

TERME LAŠKO HOTELI

 

THERMANA PARK LAŠKO 4* | Terme Laško

Hotel Thermana Park Laško u termama Laško je moderno opremljen hotel sa posebnim akcentom na brigu o raspoloženju gostiju. Svaka soba hotela Wellness Park Laško ima kupatilo, fen za kosu, TV, telefon, sef, mini bar i bade mantil. Gosti mogu da biraju sobe okrenute ka ulici ili ka reci, sa ili bez balkona.U sastavu hotela Wellness Park Laško je pored glavnog restorana sa izuzetnom gastronomskom ponudom i a la carte restoran, kao i kafe poslastičarnica sa velikom terasom uz reku. Wellness i fitnes centar su spojeni sa hotelom. Gostima Termane Laško je na raspolaganju besplatan parking pored hotela.

 

TERMALNI CENTAR | Termi Laško se sastoji iz bazenskog kompleksa i sauna centra. BAZENSKI KOMPLEKS Termi Laško ima svoj otvoreni i zatvoreni deo. Zatvoreni deo je pod staklenom kupolom, sa bazenima kružnog oblika i tri whirlpool-a koji su izdignuti nad bazenima. SAUNA CENTAR | Termi Laško obuhvata površinu od 675 m2 i ima ukupno 7 sauna uređenih u savremenom stilu, ali sa dozom tradicije mesta u kome se nalaze. Od toga ima tri finske, parnu, infracrvenu, laconium i sanarium, a za odmaranje i pauzu gosti se mogu osvežiti u hladnom bazenu ili opustiti u toplom bazenu sa masažerom.

 

Zdravilište LAŠKO 4* | Terme Laško

Hotel Zdravilišče Laško 4* se nalazi neposredno pored hotela Thermana Park Laško. Smešten je u mestu Laško na svega 13 km od Celja. Ima ukupno 195 soba od kojih svaka ima kupatilo, fen za kosu, TV, telefon, mini bar i bade mantil. U sastavu hotela je i bazen sa termalnom vodom a gostima hotela je na raspolaganju i Termalni Centar koji je u sklopu hotela Thermana Park Laško.

 

Prvi dan: Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.
Drugi – pretposlednji dan: Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.
Poslednji dan: Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.

 

Terme Lasko cenovnik

Legenda: 1/2 – dvokrevetna soba bez balkona sa pogledom na ulicu, HB – polupansion.
 U svim hotelima doručak i večera – samoposluživanje/meni (izbor više jela) ili klasično usluživanje.

 


Popusti u paketu 1=2:

- U pratnji dve odrasle osobe dete do 5 god. besplatno bez sopstvenog kreveta,  5-10 god. plaća 30€ osim u terminu 10.11 – 15.11. kada je BESPLATNO za boravak min. 3 noćenja, 10-12 god. plaća 40€ dnevno na pomoćnom krevetu. 
- Treća odrasla osoba ima popust 55% popusta na dnevnu cenu za dve osobe.

CENA UKLJUČUJE:
- Rezervisane i potvrđene usluge u izabranom smeštajnom objektu
- Organizaciju putovanja

 

CENA NE UKLJUČUJE:
- Boravišnu taksu na destinaciji 2,5€ dnevno za odrasle i 1,25€ dnevno za decu 7-18 god. plaćanje i Prijavu boravka 1€ po osobi jednokratno, plaćanje se vrši na recepciji hotela.
- Zdravstveno putno osiguranje.
- Osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja. Plaća se okvirno 2% od ukupne cene aranžmana u zavisnosti od kategorije osiguranja. Potrebne informacije mogu se dobiti u svim poslovnicama ili putem telefona. Preporuka agencije je da putnik poseduje obe vrste osiguranja.

 

PREPORUČUJEMO:

- Sobu sa pogledom na reku ili sa balkonom: doplata 3€ dnevno po osobi (kod akcije 1=2 plaća se doplata samo za jednu osobu).
- Sobu sa pogledom na reku i balkonom: doplata 6€ dnevno po osobi (kod akcije 1=2 plaća se doplata samo za jednu osobu).

 

 

 

Cena u svim paketima uključuje:

- Neograničeno korišćenje bazena, i na dan odlaska.
- Upotreba fitnes centra jednom dnevno.
- Wi-Fi.
- Dnevna ponuda animacije, opuštanja i rekreacije.
- Bade-mantil (za odrasle).

 

Doplate u svim paketima:

- Boravišna taksa nije uključena u cenu i iznosi 2,5€ dnevno za odrasle i 1,25€ dnevno za decu 7-18 god. plaćanje se vrši na recepciji hotela, cene su podložne promeni.
- Prijava boravka 1€ po osobi jednokratno plaćanje se vrši na recepciji hotela, cene su podložne promeni.
- Ulaz u sauna centar 10€ dnevno po osobi (cene su podložne promeni).
- Krevetac 10€ dnevno.
- Ručak u hotelu Thermana Park Laško 15€ za odrasle, 9€ za decu, u hotelu Zdravilišče 11€ za odrasle, 8€ za decu dnevno po osobi.
- Bade-mantil za decu 5€ dnevno. 
- Za sobu sa pogledom na reku ili sa balkonom 3€ dnevno po osobi.
- Za sobu sa pogledom na reku i balkonom 6€ dnevno po osobi. 

 

 

CENE ZA DECU:
Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja dece koji se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.

 

POTVRDA REZERVACIJE HOTELA SE DOBIJA 2 RADNA DANA PO UPLATI AKONTACIJE.
U slučaju nedobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa.
Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS za efektivu na dan uplate.

• Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.

• Čekovima građana - Čekovima gradjana do 2 jednake mesečne rate, po uplati akontacije za rezervaciju, za ostatak se deponuju čekovi najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje. 

• Kreditom poslovnih banaka po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji. Prilikom prijave uplaćuje se depozit od 20% ukupne vrednosti aranžmana koji se vraća po odobravanju kredita (uplata punog iznosa od strane banke).

• Platnim karticama ili revolving karticama (mogućnost odloženog plaćanja).

 

NAPOMENA: Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

 

U slučaju promenena monetarnom tržištu, promene u cenama prevoznika, osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana. Agencija Robinson ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije, kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenog Ugovora o putovanju.

 

Organizator putovanja je agencija Odeon World Travel, Beograd. Licenca broj: OTP br. 103/2020 od 01.02.2020.god, kategorija licence A40
Prema Zakonu o turizmu organizator ima garanciju putovanja broj 2700165, važi od 01.01.2020. god.

 

Cene i raspoloživost mesta zavise od kapaciteta, popunjenosti i uslova hotela, kao i objavljenih posebnih ponuda, i shodno tome podložne su promeni.

 

Sajt Turističke agencije ROBINSON je informativnog karaktera.  Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.