Više od 1800 ponuda

Francuska: Azurna obala | Korzika

Francuska vas poziva da osetite glamur i luksuz Azurne obale, njenih čudesnih pejzaža, bogate kulture i vrhunske gastronomije.

Pefektna Klima: Sa preko 300 sunčanih dana godišnje, Francuska Rivijera je idealna destinacija tokom cele godine. Uživajte u toplim letnjim danima i blagim zimskim temperaturama.

Luksuzne Destinacije: Francuska Rivijera obuhvata blistave bisere poput Nica, Kan, Monaka i Sent Tropea, poznate po svojim luksuznim hotelima, restoranima i prodavnicama. Osećajte se kao prava zvezda!

Kultura i Umjetnost: Rivijera nije samo o plažama, već i o kulturnim blagodetima. Posetite muzeje, galerije i pozorišta koja su domaćini umetnicima iz celog sveta.

Vinski Raj: Francuska je domaćin nekim od najboljih vinograda na svetu. Posetite vinarije na Francuskoj i uživajte u degustaciji vrhunskih vina.

Moda i Šoping: Francuska je sinonim za luksuznu modu. Prošetajte čuvenim avenijama i buticima u Parizu i Nici i pronađite svoj savršeni komad garderobe.

Parfemi: Francuska je domaćin najpoznatijim svetskim parfimerijama. Posetite selo Ez i fabriku esencija parfema i kozmetike Fragonar. Saznajte tajne izrade parfema, pronađite svoj savršeni miris ili kreirajte jedinstveni parfem samo za sebe.

Gurmanski Užici: Oprobajte se u degustaciji francuske kuhinje sa bogatom ponudom sireva, vina, bageta i francuskih delikatesa koje su poznate širom sveta.

848-monaco-monte-carlo-eze-001.jpg 848-monaco-monte-carlo-eze-001.jpg
  • Azurna obala

    Azurna obala

    Na ovom putovanju vam prikazujemo Azurnu obalu na poseban način. Dovoljno vremena da se oseti glamur i luksuz Azurne obale u vreme kada je tamo najlepše. Luksuz i glamur: Francuska Rivijera je sinonim za luksuz. Uživajte u luksuznim hotelima, buticima i ekskluzivnim barovima...
  • Korzika 5 noci bus

    Korzika autobusom

      6 dana/5 noćenja, autobusom Osetite Čaroliju Korsike Tokom Cele Godine! Divlja Priroda i Planine: Korzika je raj za ljubitelje prirode tokom cele godine. Istražite guste šume, planine i spektakularne pejzaže koji čekaju da budu otkriveni...