Više od 1800 ponuda

Hotel La Perla 3*

od 205 €

Hotel je lociran u Marina Centru i udaljen je od plaze 120 metara.

Sadržaj hotela: Recepcija, bar, lift, sala za dorucak. Hotel nema mogucnost organizovanog parkinga.

Opis soba: Kupatilo sa tuš kabinom, SAT TV, sef, klima , Wi-Fi. Sobe za 1 osobu nisu dostupne. Krevetac je dostupan na upit uz doplatu. Visekrevetne sobe mogu biti sa krevetima na sprat

Usluga: Nocenje sa doruckom. Dorucak je na bazi samoposluzivanja (Svedski sto).

Napomena: Male zivotinje su dozvoljene iskljucivo na upit, i uz saglasnost hotela.

Hotel La Perla 3*
Hotel La Perla 3*
Hotel La Perla 3*
Hotel La Perla 3*
Hotel La Perla 3*
Hotel La Perla 3*
Hotel La Perla 3*
Hotel La Perla 3*
Hotel La Perla 3*
Hotel La Perla 3*

PROGRAM PUTOVANJA AUTOBUSOM

1. dan - Beograd - sastanak putnika pola sata ranije u odnosu na predviđeno vreme, dan ranije u odnosu na datum iz tabelePolazak autobusa za Rimini u 20:30h iz Beograda sa Turističkog terminala na “Lastinom” parking (Autocentar Lasta na autoputu Beograd – Niš)a polazak iz Novog Sada (uz doplatu) sa parkinga kod Železničke stanice /Kod Lokomotive/ u 18:30 h. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti.

2. dan - 8. dan –Rimini- dolazak, smeštaj, boravak u izabranom hotelu na bazi noćenja sa doručkom ili polupansiona..

9. dan - napuštanje hotela, polazak autobusa u vreme dobijeno od strane našeg predstavnika. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

10. dan- dolazak u Beograd/Novi Sad na mesto polaska. Kraj usluga.

OBAVEZNO DVA DANA PRE PUTOVANJA PROVERITI TAČNO VREME I MESTO POLASKA AUTOBUSA

 

SAMOSTALNI PREVOZ

Prvi dan: dolazak i smeštaj u studio/apartman/hotel.

Drugi do predposlednji dan: boravak u izabranom studiu/apartmanu/hotelu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan: napuštanje studia/apartmana/hotela.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA

 • Usluge smeštaja u odabranom hotelu za izabrani termin I uslugu, prema tabeli na bazi 7 noćenja;
 • Servis predstavnika naše agencije;
 • Troškovi organizacije programa i usluge lokalnog partnera u Italiji.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA

 • Autobuski prevoz na relaciji Beograd-Rimini-Beograd sa pratiocem grupe do izabranog objekta na relaciji po programu;
 • Turističku taksu letovališta, koju odredjuje Vlada Italije, a plaća se isključivo na recepciji hotela i podložna je promeni ( u hotelima sa 2* 0,70€ po osobi dnevno, u hotelima sa 3* 1,50€ po osobi dnevno, u hotelima sa 4* 2,50€ po osobi dnevno, u hotelima sa 5* 3 € po osobi dnevno), deca do 14 god. ne plaćaju.
 • Preporučujemo zdravstveno osiguranje po cenovniku Generali osiguranja;
 • Ostale individualne i nepomenute troškove;
 • Fakutativne izlete i rent-a-car.

VAŽNE NAPOMENE:

 • Navedeni popusti za treću osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe.
 • Doplata za jednokrevetnu smeštajnu jedinicu je dostupna u agenciji.
 • Rezervacije hotela se vrše po uplaćenoj akontaciji 40%. Konačna potvrda se dobija do 48 sati po uplati. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 • Povratak autobusa je poslednjeg dana boravka ispred odabranog hotela u kasnim popodnevnim satima. Zbog velikog broja hotela, polazak ispred poslednjeg hotela može biti i 60 minuta kasnije od zakazanog vremena. Vreme polaska je uslovljeno lokalnim zakonskim propisima o bezbednosti saobraćaja i zavisi od  vremena dolaska nove grupe. O tačnom vremenu povratka, putnici će biti obavešteni u prepodnevnim satima na dan povratka

AUTOBUSKI PREVOZ OBUHVATA :

 • prevoz autobusom turističke klase (klima/video/audio) do izabranog objekta na relaciji po programu,
 • usluge pratioca grupe.

AUTOBUSKI PREVOZ  NE OBUHVATA:

 • Doplata za polazak iz Novog Sada iznosi 22e, a Zrenjanina 20e po osobi. Vreme i mesto polaska zavisi od polaska autobusa i započinje 3-4 sata pre polaska autobusa iz Beograda. Minimalan broj putnika za realizaciju transfera je 2 .
 • Specijalna doplata (opcija): Sedišta u prvih 5 redova u visokopodnom autobusu ili na donjoj platformi u “double decker”-u (bez mogućnosti rezervacije odredjenog sedišta), u zavisnosti od tipa autobusa, mogu se garantovati i rezervisati uz doplatu, za povratnu kartu 40 €. Cena važi za odrasle i decu.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

 

Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS za efektivu na dan uplate.

 

• Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.

 

• Čekovima građana - prilikom rezervacije 40%, a ostatak deponovanim čekovima na jednake rate do 15. decembra (bezpromotivnih popusta, ali i bez obračunavanja kamate).

 

• Kreditom poslovnih banaka po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji. Prilikom prijave uplaćuje se depozit od 20% ukupne vrednosti aranžmana koji se vraća po odobravanju kredita (uplata punog iznosa od strane banke).

 

• Platnim karticama ili revolving karticama (mogućnost odloženog plaćanja).

 

NAPOMENA: Agencija Robinson ima potpisane ugovore o povoljnijim uslovima plaćanja za klijente banaka: Expo banka, Banca intesa, Komercijalna banka, Societe Generale banka.

 

Minimalni broj za realizaciju programa je 40 putnika.

 

Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska. Krajnji rok za prijavljivanje je 10 dana pred put.

U slučaju promenena monetarnom tržištu, promene u cenama prevoznika, osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana. Agencija Robinson ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije, kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenog Ugovora o putovanju.

 

ZA OVO PUTOVANJE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA NAŠE AGENCIJE (YUTA STANDARD)

 

Cene i raspoloživost mesta zavise od kapaciteta, popunjenosti i uslova hotela, kao i objavljenih posebnih ponuda, i shodno tome podložne su promeni.

Sajt Turističke agencije ROBINSON je informativnog karaktera.  Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.