Više od 1800 ponuda

Trebinje Dubrovnik Mostar

od 79 €

Džordž Bernard Šo krstio je Dubrovnik u "biser Jadrana" zbog svoje neuporedive građevinske baštine. Svetlucav mermer na ulicama Dubrovnika, barokne zgrade isprekidane prelepim renesansnim fontanama i fasadama... Tokom ovog aranžmana razgledaćemo stari deo Dubrovnika sa lokalnim vodičem: Stradun, luka, crkva Sv. Vlaha...

Po dolasku u Trebinje prošetaćemo starim jezgrom dučićevog grada do trga kod hotela Platani, Vladičanski dvor sa prelepim parkom i crkvom, zvonik, biste i skulpture Jelena Anžujska...

Obićićemo Mostar i manastir Tvrdoš... a ukoliko želite pun ugođaj priključite nam se na ovom putovanju.

Trebinje - Perica most
Trebinje - Perica most
Trebinje Manastir Tvrdos
Trebinje Manastir Tvrdos
Visegrad
Visegrad
Visegrad - Kamengrad
Visegrad - Kamengrad
Trebinje Dubrovnik Sarajevo
Trebinje Dubrovnik Sarajevo
Trebinje Dubrovnik Sarajevo
Trebinje Dubrovnik Sarajevo
Trebinje Dubrovnik Sarajevo
Trebinje Dubrovnik Sarajevo
Trebinje Dubrovnik Sarajevo
Trebinje Dubrovnik Sarajevo
Trebinje Dubrovnik Sarajevo
Trebinje Dubrovnik Sarajevo
Dubrovnik
Dubrovnik
Manastir Dobrun
Manastir Dobrun
Mostar
Mostar
Na Drini Ćuprija
Na Drini Ćuprija
Muzej
Muzej
Trebinje Dubrovnik Sarajevo
Trebinje Dubrovnik Sarajevo
Trebinje Dubrovnik Sarajevo
Trebinje Dubrovnik Sarajevo
Trebinje Dubrovnik Sarajevo
Trebinje Dubrovnik Sarajevo
Trebinje Dubrovnik Sarajevo
Trebinje Dubrovnik Sarajevo

Polazak: 30.12.2018.                          5DANA/2 NOĆENJA  AUTOBUSOM

1.dan       BEOGRAD

Polazak iz Beograda oko 23.30hsa glavne autobuske stanice BAS, centar Beograda, ulaz iz Karađorđeve ulice (tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje ). Vožnja preko Čačka i Užica sa usputnim pauzama.

2.dan       TREBINJE – MANASTIR TVRDOŠ

Dolazak u Trebinje u prepodnevnim časovima. Smeštaj u hotel. Nakon kratkog odmora upoznavanje grada uz laganu šetnju preko Arslanagića mosta iz XVI veka sagrađenom od kamena. Prelazimo preko reke Trebišnjice jedne od najvećih ponornica u Evropi i dolazimo u muzej Hercegovine čiji simbol predstavlja “Etno kuća” sa svojim sadržajima i arheološkom postavkom. Laganom šetnjom prolazimo kroz uske ulice starog grada gde ćemo posetiti Sat kulu, gradske zidine sa trgovima. Prolazimo kroz gradska vrata (tunel) koja povezuju Stari grad sa ostalim delom grada. Dolazimo na “Trg Pesnika” gde se možemo fotografisati sa drvećem starim preko 115 godina tj. platanima, koji predstavljaju simbol grada i osvežiti se na jednoj od kamenih fontana. Na trgu smo u prilici videti poklone pesnika Jovana Dučića svom gradu (Jelena Anžujska, Njegoševa bista, lavovi na ulazu u park). Slobodno vreme. Mogućnost fakultativnog izleta do manastira Tvrdoš (manastir iz XIII veka, posvećen Uspenju Presvete Bogorodice, gde smo u prilici videti temelje antičke crkve iz IV veka, stara kola za navodnjavanje - Dolape, koji su se koristili u Egiptu, na Trebišnjici, manastirske vinograde sa podrumom vina) i Hercegovačke Gračanice (crkva i  galerija pozlaćenih ikona i mauzolej pesnika Jovana Dučića). Priprema za najluđu noć. Mogućnost dočeka u nacionalnom restoranu u Trebinju ili fakultativni odlazak u Dubrovnik gde je na trgu organizovan koncert Nine Badrić i Tonija Cetinskog. SREĆNA NOVA GODINA!!!Povratak u hotel. Noćenje.

3.dan       TREBINJE – MOSTAR – TREBINJE

Doručak. Fakultativni izlet do Mostara. Uputićemo se zapadnim delom Hercegovine preko Popovog polja (rodno mesto Sv. Vasilija Ostroškog), Ljubinja i Stoca gde dolazimo u Mostar. Posetićemo građevine koje datiraju iz turskog doba: Stari most, kula Kalebija, Kula Herceguša, Sahat Kula, Kriva ćuprija - jedan od najstarijih očuvanih spomenika iz osmanlijskog perioda, podignuta je pre 1558. godine i po predanjima, Stari most je sagrađen po uzoru na ovaj mali most. Kujundžiluk – stara mostarska čaršija nalazi se na levoj strani reke Neretve sa svojim radionicama i suvenirnicama. Slobodno vreme. Povratak u Trebinje. Noćenje.

4.dan       TREBINJE – DUBROVNIK – TREBINJE – BEOGRAD

Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativni izlet do Dubrovnika (Stradun, gradski trg Pojana Luža, Orlandov stub, luka, palata Sponza, crkva Svetog Vlaha, zvonik, Onofrijeva česma, kule Revelin i Mulo). Mogućnost fakultativne vožnje brodom u trajanju od 45 minuta. Povratak u Trebinje. Polazak u večernjim časovima za Beograd.

5. dan      BEOGRAD

Dolazak na mesto polaska u ranim jutarnjim časovima. Kraj programa.

Povratak:03.01.2019.                                                                                                                                                      Cenovnik br.2od 20.11.2018.

TERMIN POLASKA

SMEŠTAJ

CENA ARANŽMANA

SPECIJALNA CENA

 

30.12.2018 – 03.01.2019.

 

AĆIMOVIĆ 3*

89

rasprodato

NAR 4*

99 €

RASPRODATO

APIS 3*

89 €

79 €

  LEOTAR 4* 89 € 79 €

UPLATA PO SPECIJALNOJ CENI DO NAZNAČENOG TERMINA U TABELI

dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe (na pomoćnom ležaju) ostvaruje popust 10 evra na cenu aranžmana

dete do 6 godina (u zajedničkom ležaju) ostvaruje popust 40% na cenu aranžmana

ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz

Transfer iz ZRENJANINA – doplata 2500 din / minimum 4 putnika

Transfer iz NOVOG SADA – doplata 2000 din / minimum 4 putnika

ARANŽMAN SADRŽI:

  • Prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji (audio i video), od 16 do 87 mesta u zavisnosti od broja putnika/mesta se određuju prema prijavi
  • Smeštaji u kapacitetima vile Aćimović 3* ( www.acimovictrebinje.com/index.php/hotel-acimovic ), hotel Nar 4* ( www.hotel-nar.com/ ), hotel Apis 3* na bazi 2 noćenja sa doručkom (kontinentalni). Svi smestajni kapaciteti se nalaze nedaleko od centra Trebinja i raspolaže sa lobi barom, restoranom... Sobe su 1/2 i 1/2+1 sa TWC, TV, klimom...Hotel LEOTAR 4* se nalazi u samomcentruTrebinja, naobalirekeTrebišnjice, okruženzelenilomipružaveličanstvenpoglednastari grad. Sobesi 1/2 i 1/2+1 I svaka soba imatelefonskuliniju, kablovskuteleviziju, mini bar, sef, fenomat… www.hotelleotar.com/sr/hotel/
  • Razgledanje prema programu;  Usluge vodiča/predstavnika agencije; Troškovi organizacije putovanja

ARANŽMAN NE SADRŽI:

  • Individualne i nepomenute troškove
  • Fakultativne izlete i ulaznice za muzeje: Do manastira Tvrdoš i Hercegovačke Gračanice 5 (min. 25 putnika); Mostar 15 € (min. 25 putnika);Izlet do Dubrovnika 31.12. na docek i koncert Nine Badric i Tonija Cetinskog 15€;Dubrovnik 02.01. 10 (min. 25 putnika); Vožnja brodom u Dubrovniku 10 (min. 10 putnika); Doček Nove godine u nacionalnom restoranu sa muzikom - NAKNADNO
  • Doplatu za jednokrevetnu sobu na upit - 30 €
  • Staničnu uslugu od 50 rsd za polaske iz Beograda, plaća se u agenciji
  • Međunarodno zdravstveno osiguranje po cenovniku Generali osiguranja

 

 

NAPOMENA: Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

 

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu EXPO BANKE za efektivu na dan uplate. Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak najkasnije 10 dana pre polaska. Kreditom poslovnih banaka po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji. Prilikom prijave uplaćuje se depozit od 20% ukupne vrednosti aranžmana koji se vraća po odobravanju kredita (uplata punog iznosa od strane banke). Platnim karticama ili revolving karticama (mogućnost odloženog plaćanja) Visa, Master, Maestro, Dina.                                                             

ZA OVO PUTOVANJE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE ROBINSON LICENCA OTP 007/2010, ORGANIZATORA PUTOVANJA(YUTA STANDARD)

Minimalni broj za realizaciju programa je 70 putnika.

Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska. Krajnji rok za prijavljivanje je 10 dana pred put.

U slučaju promenena monetarnom tržištu, promene u cenama prevoznika, osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana. Agencija Robinson ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije, kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenog Ugovora o putovanju.

 

ZA OVO PUTOVANJE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA NAŠE AGENCIJE (YUTA STANDARD)