Više od 1800 ponuda

Budimpešta - 3 noćenja

od 149 €

Spajanjem tri grada: Buda, Obuda i Pest 1873. godine nastala je jedinstvena Budimpešta, danas grad oko 2 miliona stanovnika; administrativni kulturni, naučni, privredni, trgovinski i saobraćajni centar Mađarske. Lepote Budimpešte doprinose 10  mostova i Kraljevska palata sa uzvišenjima pored Dunava sa budimske strane. I zapamtite, u Budimpešti niste bili ukoliko niste navratili u nadaleko čuvenu poslastičarnicu Žerbo, ukoliko niste zagledali izloge u ulici Vaci ili niste sebi priuštili zadovoljsktvo u nekoj od čardi.

Budimpešta Nova Godina
Budimpešta Nova Godina
Budimpešta Nova Godina
Budimpešta Nova Godina
Budimpešta Nova Godina
Budimpešta Nova Godina
Budimpešta Nova Godina
Budimpešta Nova Godina
Budimpešta Nova Godina
Budimpešta Nova Godina
Budimpešta Nova Godina
Budimpešta Nova Godina
Budimpešta Nova Godina
Budimpešta Nova Godina
Budimpešta Nova Godina
Budimpešta Nova Godina
Budimpešta Nova Godina
Budimpešta Nova Godina
Budimpešta Nova Godina
Budimpešta Nova Godina

Polazak: 29.12.2018.5 DANA/3 NOĆENJA   AUTOBUSOM

1. dan     BEOGRAD

Polazak iz Beograda oko 23.00h sa glavne autobuske stanice BAS, centar Beograda, ulaz iz Karađorđeve (tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje). Polazak iz Novog Sada oko 24 časa sa železničke stanice, ispred lokomotive. Noćna vožnja sa kraćim pauzama.

2. dan     BUDIMPEŠTA         

Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim časovima. Panoramsko razgledanje grada sa vodičem: obilazak Trga heroja, Andraši bulevara, Bazilike Svetog Ištvana, Ribarske tvrđave, Budimskog dvorca, Brda Svetog Gelerta... Smeštaj u hotel oko 15h. Slobodno popodne. Noćenje.

3. dan     BUDIMPEŠTA – SENT ANDREJA – BUDIMPEŠTA                            

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni polazak za Sentandreju. Razgledanje sa vodičem i slobodno vreme za šetnju po ovom baroknom gradiću, nerazdvojno vezanim za srpsku istoriju. Uveče doček na ulicama i trgovima Budimpešte (odlazak do grada organizovano autobusom). SREĆNA NOVA GODINA!!! Individualno povratak u hotel. Noćenje.

4. dan     BUDIMPEŠTA

Doručak. Slobodno vreme. Uveče (fakultativno) krstarenje Dunavom i noćno razgledanje Budimpešte sa vodičem. Nakon krstarenja (fakultativno) odlazak u čardu (mađarski nacionalni restoran) na takozvanu reprizu Nove godine sa večerom i folklornim programom. Povratak u hotel oko ponoći. Noćenje.

5. dan     BUDIMPEŠTA – BEOGRAD

Doručak. U 9h napuštanje hotela i odlazak na fakultativni izleti - tržni centar Campona sa individualnom posetom Tropikarijumu. U popodnevnim časovima polazak za Srbiju iz centra Budimpešte. Dolazak u Beograd u kasnim večernjim časovima. Kraj programa.

TERMIN PUTOVANJA

HOTEL

CENA ARANŽMANA

SPECIJALNA CENA

29.12.2018 – 02.01.2019.

ZUGLO 3* superior

MILLENNIUM 3*

LIONS GARDEN 4*spa

BARA 3* 

169€

179€

209€

179 €

149 € RASPRODATO

155 € RASPRODATO

189 € RASPRODATO

155 €

 

UPLATA PO SPECIJALNOJ CENI DO NAZNACENOG TERMINA U TABELI             Cenovnik br.1 od 24.09.2018.

Cena za dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe (na pomoćnom ležaju) umanjuje se za 10 €.

dete do 6 godina (u zajedničkom ležaju) ostvaruje popust 40% na cenu aranžmana

Cena aranžmana se umanjuje za 15 € ukoliko se koristi sopstveni prevoz.

Polazak iz Užica (gradski stadion), Čačka (železnička stanica), Kragujevca (TC Roda), Batočine - doplata za transfer 20 € (minimum 4 putnika).

Polazak iz Zrenjanina – doplata za transfer 1500 rsd (minimum 4 putnika).

 

ARANŽMAN SADRŽI:

  • Prevoz autobusom turističke klase (16-87 mesta) na navedenoj relaciji/mesta se određuju prema prijavi
  • Smeštaj u hotelu 3* na bazi 3 N/D (švedski sto) u 1/2 i 1/2+1 sobama. Hotel ZUGLO 3* superior Nalazi se sa Peštanske strane, na liniji gradskog prevoza. Hotel MILLENNIUM 3* Nalazi se sa Peštanske strane, na liniji gradskog prevoza – metroa M3. Hotel LIONS GARDEN 4* Nalazi se sa Peštanske strane, u neposrednoj blizini sa jedne strane Varoš Liget parka i Trga Heroja a sa druge strane Keleti – istočne železničke stanice. Na liniji je gradskog prevoza. Hotel poseduje spa centar (bazen, saunu, đakuzi) i na raspolaganju je gostima.Hoteli imaju aperitiv bar, restoran, sef, parking. Sobe su sa TWC, TV, mini bar, telefonom...
  • Razgledanje prema programu u pratnji vodiča
  • Usluge turističkog vodiča/pratioca grupe
  • Troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN NE SADRŽI:

  • Međunarodno zdravstveno osiguranje po cenovniku Generali osiguranja
  • Individualne troškove
  • Fakultativne izlete (neophodan minimum 25 putnika): ČARDA (VEČERA SA FOLKLORNO ZABAVNIM PROGRAMOM) 35 evra / 30 evra (deca do 12 godina) OBAVEZNA PRIJAVA U AGENCIJI; Krstarenje Dunavom 15 €/10 € deca do 12 godina; Sent Andreja 10 €/5 € deca do 12 godina; TRŽNI CENTAR CAMPONA 5 € - ulaznice za TROPIKARUJUM ( odrasli oko 9 €, oko 6,5 deca do 18 god ) – ulaznice se kupuju na licu mesta
  • staničnu uslugu 50,00 din za polaske iz Beograda (plaća se u agenciji)
  • Jednokrevetnu sobu na upit 90

NAPOMENA: Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu EXPO BANKE za efektivu na dan uplate.

Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak najkasnije 10 dana pre polaska.

Kreditom poslovnih banaka po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji. Prilikom prijave uplaćuje se depozit od 20% ukupne vrednosti aranžmana koji se vraća po odobravanju kredita (uplata punog iznosa od strane banke).

Platnim karticama ili revolving karticama (mogućnost odloženog plaćanja) Visa, Master, Maestro, Dina.

ZA OVO PUTOVANJE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA NAŠE AGENCIJE (YUTA STANDARD)

Minimalni broj za realizaciju programa je 70 putnika. Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika.

U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska. Krajnji rok za prijavljivanje je 10 dana pred put. U slučaju promenena monetarnom tržištu, promene u cenama prevoznika, osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana.

Agencija Robinson ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije, kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenog Ugovora o putovanju.