Više od 1800 ponuda

Vrnjačka banja - Hotel Fontana 4*

od 40 €

HOTEL FONTANA se nalazi u srcu Vrnjačke Banje, na samo nekoliko koraka od banjske promenade i parka. Spoj tradicionalnog i modernog, luksuznog i pristupačnog, idealno je mesto za odmor sa porodicom, romantične trenutke, poslovne i sportske susrete.

Sadržaj: Gostima su na raspolaganju, pansionski i a la carte restoran, moderan loby bar, audio-vizuelno opremljena konferencijska sala površine 480m2, a u pripremi su savremeni welness & spa i fitnes centar sa bogatim sadržajima koji se dodatno plaćaju po cenovniku hotela na licu mesta.

Usluga: Noćenje sa doručkom, uz mogućnost doplate za polupansion (doručak i večera). Svi obroci se služe po principu buffet servisa-samoposluživanje.

Opis soba

Superior sobe, modernog dizajna, u kojima je sve podređeno Vašem uživanju, pružiće Vam nezaboravno iskustvo čak i u periodima odmora. Sve sobe opremljene su po najvišim standardima hotelijerstva, sa mini barom i sefom u svakoj smeštajnoj jedinici. U hotelu „Fontana“ nalazi se 176 Superior double or twin room soba. Svaka soba ima svoje kupatilo sa tuš kabinom i fenom. Jedan deo ovih smeštajnih jedinica ima i terasu. Tipovi ležaja u ovim smeštajnim jedinicama mogu biti 2 „twin“ kreveta (90 cm širine) ili 1 „queen“ krevet (150 cm širine). Maksimalan kapacitet su 2 odrasle osobe i 1 dete. Takođe postoji mogućnost dodavanja kreveca za dete. U ovom tipu smeštaja ne postoji mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja.

Junior Apartmani su pažljivo napravljeni tipovi smeštaja prilagođeni pre svega porodicama i osobama sa invaliditetom. Dnevni boravak je samo jednim zidom pregrađen od spavaće sobe, tako da je ovaj veliki apartman jedan od omiljenih i najčešće rezervisanih od strane naših gostiju. Hotel „Fontana“ raspolaže sa 5 Junior apartmana. Svaki apartman ima moderno opremljeno kupatilo prilagođeno osobama sa invaliditetom i svi se nalaze na prvom spratu. Dnevni boravak je odvojen od spavaće sobe samo pregradnim zidom i u obe prostorije se nalazi LCD televizor. Svaki studio apartman poseduje i terasu. Apartman je opremljen sa 2 spojena „twin“ kreveta (180 cm širine). U dnevnom boravku se takođe nalaze i sofa koja se može pretvoriti u dodatni ležaj. Maksimalan kapacitet su 3 odrasle osobe i 1 dete. Takođe postoji mogućnost dodavanja kreveca za dete. U ovom tipu smeštaja ne postoji mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja.

Apartman sa jednom spavaćom sobom  svojim elegantnim uređenjem i komforom obezbediće prijatne trenutke odmora. Svi apartmani opremljeni su po najvišim standardima hotelijerstva, sa mini barom, LCD televizorom i sefom u svakoj smeštajnoj jedinici. Hotel „Fontana“ opremljen je sa 3 apartmana ovog tipa. Svaki apartman ima svoje kupatilo sa tuš kabinom i fenom i dnevni boravak odvojen od spavaće sobe. Jedan deo ovih smeštajnih jedinica ima i terasu. Tipovi ležaja u apartmanu mogu biti 2 „twin“ kreveta (90 cm širine) ili 1 „queen“ krevet (150 cm širine). U dnevnom boravku se takođe nalazi sofa koja se može pretvoriti u dodatni ležaj. Maksimalan kapacitet su 3 odrasle osobe i 1 dete. Takođe postoji mogućnost dodavanja kreveca za dete. U ovom tipu smeštaja ne postoji mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja.

Deluxe  Apartman sa modernim komadima nameštaja, pre svega je namenjen poslovnim ljudima. U dnevnom boravku se se nalazi velika garnitura i radni sto, što daje sve preduslove za rad na laptopu. U hotelu „Fontana“ nalazi se 6 Deluxe apartmana. Svaki apartman ima prostrano kupatilo sa tuš kabinom, fenom svom neophodnom kozmetikom. Dnevni boravak je odvojen od spavaće sobe i u obe prostorije se nalazi LCD televizor. Jedan deo ovih smeštajnih jedinica ima i zastakljen dnevni boravak iz kog se pruža prelep pogled na Vrnjačku Banju. Deluxe suite apartmani su opremljeni sa 2 spojena „twin“ kreveta (180 cm širine). U dnevnom boravku se takođe nalaze i sofa i fotelja koji se mogu pretvoriti u dodatni ležaj. Maksimalan kapacitet su 4 odrasle osobe i 1 dete. Takođe postoji mogućnost dodavanja kreveca za dete. U ovom tipu smeštaja ne postoji mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja.

Deluxe apartman sa Jacuzzi-jem je najluksuznija smeštajna jedinica u hotelu „Fontana“. Na raspolaganju su Vam prostrana spavaća soba, zastakljen dnevni boravak sa đakuzijem i prekrasan pogled na Vrnjačku Banju. Hotel „Fontana“ opremljen je sa 4 apartmana ovog tipa. Svaki apartman ima svoje kupatilo sa širokom tuš kabinom, fenom i svom neophodnom kozmetikom. Tip ležaja u ovim smeštajnim jedinicama su 2 spojena „twin“ kreveta (180 cm širine). U dnevnom boravku se takođe nalazi sofa koja se može razmestiti u još jedan ležaj. Jacuzzi kada se nalazi u dnevnom boravku sa pogledom na banjski park. Maksimalan kapacitet su 3 odrasle osobe i 2 deteta. Takođe postoji mogućnost dodavanja kreveca za dete. U ovom tipu smeštaja ne postoji mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja.

NAPOMENA: u hotelske sobe se ulazi prvog dana iz tabele najranije od 14:00h; hotelske sobe se napuštaju poslednjeg dana boravka do 10:00h. Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi su gotovo uvek na rasklapanje, manjih dimenzija od standardnog ležaja.

Vrnjačka banja - hotel Fontana 4*
Vrnjačka banja - hotel Fontana 4*
Vrnjačka banja - hotel Fontana 4*
Vrnjačka banja - hotel Fontana 4*
Vrnjačka banja - hotel Fontana 4* bazen i jakuzzi
Vrnjačka banja - hotel Fontana 4* bazen i jakuzzi
Vrnjačka banja - hotel Fontana 4* saune
Vrnjačka banja - hotel Fontana 4* saune
Vrnjačka banja - hotel Fontana 4* spa
Vrnjačka banja - hotel Fontana 4* spa
Vrnjačka banja - hotel Fontana 4* aperitiv bar
Vrnjačka banja - hotel Fontana 4* aperitiv bar
Vrnjačka banja - hotel Fontana 4* degustacija vina
Vrnjačka banja - hotel Fontana 4* degustacija vina
Vrnjačka banja - hotel Fontana 4* hol
Vrnjačka banja - hotel Fontana 4* hol
Vrnjačka banja - hotel Fontana 4* recepcija
Vrnjačka banja - hotel Fontana 4* recepcija
Vrnjačka banja - hotel Fontana 4* restoran
Vrnjačka banja - hotel Fontana 4* restoran
Vrnjačka banja - hotel Fontana 4* komfort soba
Vrnjačka banja - hotel Fontana 4* komfort soba
Vrnjačka banja - hotel Fontana 4* kupatilo
Vrnjačka banja - hotel Fontana 4* kupatilo
Vrnjačka banja - hotel Fontana 4* soba standard
Vrnjačka banja - hotel Fontana 4* soba standard
Vrnjačka banja - hotel Fontana 4* soba standard
Vrnjačka banja - hotel Fontana 4* soba standard
Vrnjačka banja - hotel Fontana 4* standard soba
Vrnjačka banja - hotel Fontana 4* standard soba
Vrnjačka banja - hotel Fontana 4* standard soba
Vrnjačka banja - hotel Fontana 4* standard soba

Hotel Fontana 4*

 

TIP SOBE

Usluga

01.10.2021.-25.12.2021.

03.01.2022. – 30.04.2022.

Superior  soba 1/2 soba

ND

4.600

4.800

Junior apartman 1/1

ND

12.100

12.600

Junior apartman 1/2

ND

6.400

6.600

Apartman sa jednom spavaćom sobom 1/1

ND

14.500

15.000

Apartman sa jednom spavaćom sobom 1/2

ND

7.600

7.800

Deluxe apartman 1/1

ND

14.500

15.000

Deluxe apartman 1/2

ND

7.600

7.800

Deluxe apartman sa Jacuzzi-jem 1/1

ND

17.400

17.900

Deluxe apartman sa Jacuzzi-jem 1/2

ND

9.100

9.300

(cene su izražene u RSD, po OSOBI / po noći; Usluga ND – noćenje sa doručkom )  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Navedene cene su isključivo za individualne goste.                                      Cenovnik br. 1 od 08.10.2021. Program br. 22/2021

PROGRAM PUTOVANJA – INDIVIDUALNI PREVOZ:

Prvi dan - Putovanje individualnim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe posle 14.00h. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje. Drugi dan - Pretposlednji dan - Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje. Poslednji dan - Napuštanje soba do 10.00h. Povratak individualnim prevozom. Kraj usluga.

                                                                                                                                                                       

CENA SMEŠTAJA OBUHVATA:

 • Smeštaj u izabranom hotelu, na bazi odabrane usluge;
 • Troškovi rezervacije.

CENA SMEŠTAJA NE OBUHVATA:

 • Prevoz;
 • Boravišnu taksu i osiguranje. Boravišna taksa nije uračunata u cenu - iznosi 120,00 RSD po osobi /dnevno, po odluci SO Vrnjačka Banja. Osiguranje 10,00 RSD po osobi / dnevno. Boravišna taksa i osiguranje se plaćaju na recepciji hotela;
 • Individualni troškovi putnika.

DOPLATE I SPECIJALNI POPUSTI:

 • Doplata za svaku sledeću osobu u apartmanu iznosi 10 eur po osobi dnevno, usluga noćenje sa doručkom;
 • Doplata za večeru 700 rsd po osobi dnevno;
 • Ukoliko gost ostaje jednu noć cena usluge se uvećava za 20%.
 • Hotelski parking naplaćuje s u iznosu od 400 din po danu. Za boravke duže od 5 noći hotelski parking je BESPLATAN
 • Deca:  (ostvaruju navedene popuste u pratnji dve punoplatežne osobe), popusti se odnose na smeštaj u apartmanima u kojima je moguće smestiti najviše dvoje odraslih i dvoje dece.

Deca do 7 godina – GRATIS, ukoliko koriste zajednički ležaj.Deca od 2 – 12 godina:

 • Ukoliko koriste zajednički ležaj ostvaruju popust 50% od cene.
 • Ukoliko koriste poseban ležaj ostvaruju popust 30% od cene.