Više od 1800 ponuda

Tara Rafting

od 85 €

Reka Tara suza Evrope, najveći rezervoar pitke vode u Evropi i najdublji kanjon u Evropi. Tara teče kroz divlju netaknutu prirodu, okićena jedinstvenom florom I faunom, uokvirenoj strmim liticama. Jedini zvukovi koji se čuju u kanjonu su cvrkut ptica I žubor vode.

Ekipa “ Monting”-a iz Srbinja i tim naše agencije koji vodi program ‘’Robinsonove avanture” su pripremili program raftinga Tarom I Drinom.

Tara Rafting
Tara Rafting
Tara Rafting
Tara Rafting
Tara Rafting
Tara Rafting
Tara Rafting
Tara Rafting
Tara Rafting
Tara Rafting
Tara Rafting
Tara Rafting

PROGRAM RAFTINGA TAROM 2020.

1.dan  …FOČA – KAMP NA DRINI “ TRI VODENICE BASTASI “…

Odlazak sopstvenim prevozom do Srbinja ili organizovanim prevozom za grupe (mogućnost najma kobija i autobusa u zavisnosti od veličine grupe). Po dolasku u Foču prihvat od strane Monting rafting tima, smeštaj u kampu na Drini - Bastasi, večera u prirodi, noćenje.

2.dan  … RAFTING

                oko 8.00: Tradicionalni doručak ... Pripreme za polazak i transfer

oko 9.00: Polazak mini busem i terenskim vozilom ka Brštanovici. Vožnja preko Šćepan Polja i dolazak na Splavište. Priprema čamaca i opreme za rafting.

oko 11.00: Početak raftinga koji se odvija najuzbudljivijim delom vodotoka Tare, sa najvećom koncentracijom bukova (penušavi slapovi) u dužini od 20 km. Ovim delom toka smjenjuju se jedan za drugim bukovi među kojima su najpoznatiji i najuzbudljiviji: Brštanovački buk, buk Ćelije, bukovi Pod borovima, gornji i donji Vjerinovića buk, buk Uzlup. Prolazak pored Šćepan Polja, gde se spajaju Tara i Piva i grade Drinu. Uzbudljivi ulazak u Drinu i vožnja oko 5 km do našeg kampa pored obale.

oko 16.00: Završetak raftinga i iznošenje čamaca i oprema. Presvlačenje i odmor u kampu. Ručak u kampu spremljen na tradicionalan način.. (Meni: supa - čorba, jagnjetina ili piletina ispod sača, varivo, salata, sok - limunada, hleb...).

Uveče: Slobodno vreme za šetnju i druženje pored logorske vatre. Večera. Noćenje...

3.dan  …FOČA… 

… doručak, napuštanje kampa. / Po želji odlazak fakultativno na obilazak jedine prašume u Evropi “ Perućica “ sa lokalnim vodičem / Polazak kući sopstvenim prevozom…( kraj usluga )

 

CENA ARANŽMANA: 85 €

ARANŽMAN SADRŽI:                                                                                          

  • 2 noćenja u kampu Bastasi u kolibama, obezbeđena posteljina I vreće za spavanje
  • Transfer  FOČA – KAMP – BRŠTENOVICA – KAMP - FOČA
  • Jednodnevni rafting sa obrocima po programu
  • Troškove organizacije putovanja

 

ARANŽMAN NE SADRŽI:

  • Prevoz do Foče
  • Dodatni obrok 5 €, taksa za rafting oko 12 €
  • Individualni troškovi

NAPOMENA : za ovo putovanje vam je potreban važeći pasoš

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

 

Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS za efektivu na dan uplate.

 

• Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.

 

• Čekovima građana - prilikom rezervacije 40%, a ostatak deponovanim čekovima na jednake rate do 15. decembra (bezpromotivnih popusta, ali i bez obračunavanja kamate).

 

• Kreditom poslovnih banaka po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji. Prilikom prijave uplaćuje se depozit od 20% ukupne vrednosti aranžmana koji se vraća po odobravanju kredita (uplata punog iznosa od strane banke).

 

• Platnim karticama ili revolving karticama (mogućnost odloženog plaćanja).

 

NAPOMENA: Agencija Robinson ima potpisane ugovore o povoljnijim uslovima plaćanja za klijente banaka: Expo banka, Banca intesa, Komercijalna banka, Societe Generale banka.

 

Minimalni broj za realizaciju programa je 2 putnika. Prevoz sopstveni.

 

Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska. Krajnji rok za prijavljivanje je 10 dana pred put.

U slučaju promenena monetarnom tržištu, promene u cenama prevoznika, osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana. Agencija Robinson ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije, kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenog Ugovora o putovanju.

 

ZA OVO PUTOVANJE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE ROBINSON LICENCA OTP 007/2010, ORGANIZATORA PUTOVANJA (YUTA STANDARD)

 

Cene i raspoloživost mesta zavise od kapaciteta, popunjenosti i uslova hotela, kao i objavljenih posebnih ponuda, i shodno tome podložne su promeni.

Sajt Turističke agencije ROBINSON je informativnog karaktera.  Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.