Više od 1800 ponuda

Bukurešt autobusom 2 noćenja

od 159 €

Upoznajte prestonicu Rumunije poznatu i kao ,,Mali Pariz,,. Ovaj, danas dinamičan grad, imao je burnu istoriju. Kao centar Vlaške razvio se u modernu prestonicu Rumunije. Bukurešt je poznat po širokim bulevarima, starim palatama i velikim brojem muzeja. Najveći procvat je doživeo krajem 19. i početkom 20. veka. Period komunizma je zaustavio razvoj ali je za sobom ostavio veliki broj interesantnih gradjevina, pre svega zgradu Parlamenta, najveću u Evropi koju je moguće posetiti. Preporučujemo i posetu Muzeju Sela kao i kuću Čaušeskua. Pored istorije i kulture, uživaćete u gastronomiji i degustaciji čuvenih rumunskih vina. 

bukurest stara carsija_resize.jpg
bukurest stara carsija_resize.jpg
bukurest trzni centar_resize.jpg
bukurest trzni centar_resize.jpg
bukurest umetnicka gaerija_resize.jpg
bukurest umetnicka gaerija_resize.jpg
bukurest univerzitet i spomenik karolu_resize.jpg
bukurest univerzitet i spomenik karolu_resize.jpg
bukurtest trijumfalna kapija.jpg
bukurtest trijumfalna kapija.jpg
rest hanul manuk_resize.jpg
rest hanul manuk_resize.jpg
rest karu ku bere_resize.jpg
rest karu ku bere_resize.jpg
restoran hanul manuk_resize.jpg
restoran hanul manuk_resize.jpg
terme botanik garden_resize.jpg
terme botanik garden_resize.jpg
terme bukuresti_resize.jpg
terme bukuresti_resize.jpg
terme deciji bazen_resize.jpg
terme deciji bazen_resize.jpg
terme lekovite kupke_resize.jpg
terme lekovite kupke_resize.jpg
bukurest causesku kamin_resize.jpg
bukurest causesku kamin_resize.jpg
bukurest causesku soba_resize.jpg
bukurest causesku soba_resize.jpg
bukurest causeskuov muzej_resize.jpg
bukurest causeskuov muzej_resize.jpg
bukurest muzej sela a_resize.jpg
bukurest muzej sela a_resize.jpg
bukurest muzej sela b_resize.jpg
bukurest muzej sela b_resize.jpg
bukurest muzej sela crkva_resize.jpg
bukurest muzej sela crkva_resize.jpg
bukurest muzej sela soba_resize.jpg
bukurest muzej sela soba_resize.jpg
bukurest muzej sela_resize.jpg
bukurest muzej sela_resize.jpg
bukurest nacionalna banka_resize.jpg
bukurest nacionalna banka_resize.jpg
bukurest nacionalni muzej trajanov most_resize.jpg
bukurest nacionalni muzej trajanov most_resize.jpg
bukurest nacionalni muzej_resize.jpg
bukurest nacionalni muzej_resize.jpg

Polazak: 24.04.2024.                                                        4 DANA  / 2 NOĆI   AUTOBUSOM

 

1.dan   BEOGRAD ....

Polazak u 20h iz Beograda  (parking kod Muzeja 25. maj). Nastavak putovanja preko Požarevca i Kladova... Noćna vožnja sa usputnim pauzama za granične formalnosti i odmor...

2.dan   ... BUKUREŠT

Prepodne dolazak u Bukurešt.  Po dolasku kraće panoramsko razgledanje grada autobusom: Trijumfalna kapija, Palata Parlamenta , Rumunski ateneum, bivša Kraljevska palata, Kraljevska zadužbina, zdanje Senata. Smeštaj u hotel. Slobodno popodne  za individualni obilazak i posetu muzeja. Slobodno veče ili zajednički fakultativni odlazak na večeru u jedan od najstarijih restorana ,, Hanu lui Manuc,, . Noćenje.

3.dan   BUKUREŠT         

Doručak. Šetnja najužim centrom Bukurešta, u kojem se nalaze Rumunski ateneum, bivša Kraljevska palata (danas Muzej umetnosti), Kraljevska zadužbina (danas Centralna univerzitetska biblioteka), zdanje Senata, crkva Kreculesku (Cretzulescu)... Odlazak u Patrijaršijsku palatu i pravoslavnu crkvu posvećenoj Svetim Konstantinu i Jeleni. Popodne mogućnost fakultativne posete Spomen Kuće Čaušeskua. Povratak u hotel. Slobodno veče ili zajednički fakultativni odlazak na večeru u jednu od najstarijih evropskih pivnica ,, Karu ku Bere,,. Noćenje.

4. dan  BUKUREŠT - BEOGRAD

Doručak. Napuštanje hotela. Odlazak do centra grada na kraću panoramsku šetnju pešačkom zonom. Slobodno vreme za individualno razgledanje ili fakultativno obilazak  Parlamenta... Slobodno vreme u centru grada za šetnju i individualno razgledanje grada. Popodne fakultativno 1. odlazak do Muzeja sela ( 3 sata boravka), smeštenog u prelepom parku sa autentičnim kućama i crkvicama iz cele Rumunije ili fakultativno 2. odlazak do Terme Bukurešti, ( 3 sata boravka) jednog od najvećih Aqua Parkova u Evropi. Nekolioko otvorenih i zatvorenih bazena sa SPA i WELLNESS sadržajima ušuškano u jedinstvenoj botaničkoj bašti. Povratak u grad. Polazak za Srbiju u večernjim satima. Noćna vožnja preko Krajove, Kladova i Golupca sa usputnim pauzama za odmor i granične formalnosti....

5. dan  ... BEOGRAD

 ...Povratak u Beograd u prepodnevnim satima. Kraj programa.

Povratak: 28.04.2024.                                         Cenovnik br. 1 od 20.02.2024.– Program br. 45/2024

 

CENA ARANŽMANA PO OSOBI

FIRST MINUTE DO 31.03.2024.

 179 €

159 €

DOPLATE I POPUSTI: I dete 4-12 god. ima popust 30% na cenu aranžmana u pratnji dve punoplatežne osobe (dete koristi pomocni lezaj).Treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi (dvokrevetna soba sa pomoćnim ležajem) ostvaruje popust 30 €. Doplata za 1/1 sobu – 90 € za 4 noci.

Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja.

ARANŽMAN SADRŽI:

 • Prevoz udobnim turističkim autobusom (sa klima-uređajem te audio i video-opremom);
 • Smeštaj na bazi 2 noćenja sa doručkom ( doručak švedski sto ) u hotelu Union Plaza 4* ili sličan – Nalazi se u širem centru Bukurešta. Hotel poseduje dvokrevetne i trokrevetne sobe. Sobe sadrže: kablovsku televiziju, wi-fi, telefon, sopstveno kupatilo, pojedine sobe poseduju terasu. U sastavu hotela su: recepcija, restoran, aperitiv...;
 • Razgledanje Bukurešta;
 • Usluge vodiča na putovanju;
 • Troškovi organizacije putovanja.

ARANŽMAN NE SADRŽI:

 • Individualne troškove;
 • Izlet za Muzej Rumunskih Sela 20€ ( transferi autobusom);  Parlament 15€ ( pešice iz centra); poseta Spomen Kući Čaušeskua 30€ (transferi autobusom), Spa i Terme Bukurešti 35€ ( poneti kupaće i papuče, transferi autobusom).
 • Večera u restoranu Karu ku Bere ili Hanu lui Manuc  20 - 25 € ( bez pića i transfera);
 • Ulaznice za muzeje u Bukureštu  – individualno;
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje po cenovniku Generali osiguranja.

 

NAPOMENA: Svaki putnik je u obavezi da poseduje važeću putnu ispravu (kopija stranice sa ličnim podacima se dostavlja agenciji) koja mora važiti još 3 meseca od datuma povratka sa putovanja. Agencija Robinson ne snosi odgovornost za neispravnu putnu dokumentaciju, ne dobijanje vize za kategoriju građana kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU,  u tom slučaju će se smatrati da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja agencije Robinson.

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS (Narodne banke Srbije) na dan uplate. Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak 15 dana pre polaska. Ukoliko aranžman nije uplaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća se prema kursu na dan uplate.  Čekovima gradjana na 2 jednake mesečne rate, po uplati akontacije za rezervaciju, za ostatak se deponuju čekovi najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje. Kreditom poslovnih banaka po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji. Prilikom prijave uplaćuje se depozit od 20% ukupne vrednosti aranžmana koji se vraća po odobravanju kredita (uplata punog iznosa od strane banke). Platnim karticama ili revolving karticama (mogućnost odloženog plaćanja). NAPOMENA: Agencija Robinson ima potpisane ugovore o povoljnijim uslovima plaćanja za klijente banaka: EXPOBANK, Banca intesa, NLB Komercijalna banka, OTP banka (bivša Societe Generale banka), Poštanska štedionica.

 

Uz ovaj aranžman važe Opšti uslovi putovanja agencije Robinson, usaglašeni sa YUTA standardom

Organizator putovanja: ROBINZON d.o.o., Beograd. Kategorija Licence A br. OTP 120/2021 od 13.10.2021. Uz ovaj aranžman važe Opšti Uslovi putovanja agencije Robinzon d.o.o. U skladu sa odredbama Zakona o Turizmu Organizator ima GARANCIJU PUTOVANJA Nacionalne asocijacije turistickih agencija PU "YUTA", Beograd, ul. Kondina br 14, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 119/2021 od 30.11.2021.god, Bankarska garancija 068/2021 od 03.12.2021.god. Akcionarskog drustva "Expobank" u visini 30.000 €. Garancija putovanja se aktivira bez odlaganja, odnosno u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog slucaja kod Nacionalne asocijacije turistickih agencija PU "YUTA", 0113228 686, 011 3228 687, pisanim putem ili telegramom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS (Narodne banke Srbije) na dan uplate. Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak 15 dana pre polaska. Ukoliko aranžman nije uplaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća se prema kursu na dan uplate.  Čekovima gradjana na 2 jednake mesečne rate, po uplati akontacije za rezervaciju, za ostatak se deponuju čekovi najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje. Kreditom poslovnih banaka po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji. Prilikom prijave uplaćuje se depozit od 20% ukupne vrednosti aranžmana koji se vraća po odobravanju kredita (uplata punog iznosa od strane banke). Platnim karticama ili revolving karticama (mogućnost odloženog plaćanja). NAPOMENA: Agencija Robinson ima potpisane ugovore o povoljnijim uslovima plaćanja za klijente banaka: EXPOBANK, Banca intesa, NLB Komercijalna banka, OTP banka (bivša Societe Generale banka), Poštanska štedionica.

 

Uz ovaj aranžman važe Opšti uslovi putovanja agencije Robinsonusaglašeni sa YUTA standardom

Organizator putovanja: ROBINZON d.o.o., Beograd. Kategorija Licence A br. OTP 120/2021 od 13.10.2021. Uz ovaj aranžman važe Opšti Uslovi putovanja agencije Robinzon d.o.o. U skladu sa odredbama Zakona o Turizmu Organizator ima GARANCIJU PUTOVANJA Nacionalne asocijacije turistickih agencija PU "YUTA", Beograd, ul. Kondina br 14, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 119/2021 od 30.11.2021.god, Bankarska garancija 068/2021 od 03.12.2021.god. Akcionarskog drustva "Expobank" u visini 30.000 €. Garancija putovanja se aktivira bez odlaganja, odnosno u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog slucaja kod Nacionalne asocijacije turistickih agencija PU "YUTA", 0113228 686, 011 3228 687, pisanim putem ili telegramom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs.