Više od 1800 ponuda

Severna Italija - 2 noćenja

od 89 €

Posetite Trst i Palmanovu, a ukoliko želite omogućen je i fakultativni obilazak Verone gde ćete obići Trg Bra, Julijinu Kuću, Trg Erba i Sinjori sa spomenikom Dante Aligijeriju, Rimske Arene, jedna od najvećih i najbolje očuvanih....

 

U Veneciji ćete pored vožnje brodom do Trga Sv.Marka, razgledati najuži centar prestonice nekada moćne Mletačke republike (IX-XVIII vek): Trg sv. Marka, Bazilika sv. Marka sa mozaicima, Duždeva palata, Most uzdisaja, Most Rialto, crkve Santa Maria della Salute u kojoj se nalaze dela Ticijana i Tintoretija, Kasa d`Oro, jedne od najleših palata u Veneciji poznate kao „Zlatna kuća“ zbog pozlaćenih i šarenih spoljnih zidova...Pored aranžmanom predviđenih obilazaka Venecije, imaćete dovoljno vremena da i sami uživate u ovom jedinstvenom gradu.

Venecija
Venecija
Venecija
Venecija
Venecija
Venecija
Venecija
Venecija
Venecija
Venecija
Verona
Verona
Lido di Jesolo
Lido di Jesolo
Venecija
Venecija
Venecija
Venecija
Venecija
Venecija

5 DANA/2 NOĆENJA   AUTOBUSOM

1. dan      BEOGRAD

Polazak iz Beograda oko 21:00h sa glavne autobuske stanice BAS, ulaz iz Karadjordjeve ulice. Tačno vreme polaska biće poznato 2 dana pre putovanja. Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa usputnim zadržavanjima radi odmora i prelaska granica

2. dan      TRST – LIDO DI JESOLO                                                                                          

Dolazak u Trst u jutarnjim časovima. Upoznavanje Trsta (uži centar grada i Srpska pravoslavna crkva Svetog Spiridona).U podnevnim časovima nastavak putovanja do tržnog centra u blizini mesta Palmanova, koji je veoma poznat u Evropi - sklop radnji poznatih robnih marki (ženska, muška, dečija i sportska garderoba, igračke, stvari za kuću, pokloni, cipele, šminka...). U posle podnevnim časovima nastavak putovanja do Lida di Jesola - jedno od najatraktivnijih letovališta na Jadranu. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan      VERONA – PADOVA – LIDO DI JESOLO

Doručak. Mogućnost fakultativnog celodnevnog izleta za Veronu i Padovu. Polazak u jutarnjim časovima. Po dolasku u Veronu obilazak grada Romea i Julije: Trga Bra, Julijine Kuće, Trga Erba i Sinjori sa spomenikom Dante Aligijeriju, Rimske Arene, jedna od najvećih i najbolje očuvanih. Polazak za Padovu. Razgledanje grada, Trg Prato dela Vale jedan je od najvećih trgova u Italiji, Bazilike Svetog Antonija u kojoj se nalazi njegov grob i mnogobrojni Donatelovi radovi, spomenik Gatamelata. Slobodno vreme. U večernjim časovima povratak u hotel. Noćenje.

4. dan      PUNTA SABIONI – VENECIJA – PUNTA SABIONI – BEOGRAD

Doručak. Napuštanje hotela i fakultativna poseta Veneciji. Odlazak do luke Punta Sabioni i vožnja brodom do Trga Sv. Marka glavnog trga u Veneciji. Razgledanje najužeg centra prestonice nekada moćne Mletačke republike (IX-XVIII vek): Trg Sv. Marka, Bazilika Sv. Marka sa mozaicima, Duždeva palata, Most uzdisaja, Most Rialto. Slobodno vreme. Povratak brodom do Punta Sabioni i nastavak putovanja ka Beogradu. Vožnja preko Slovenije i Hrvatske sa usputnim zadržavanjima radi odmora i prelaska granica.

5. dan      BEOGRAD

Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima na mesto polaska. Kraj programa.                                                                                Cenovnik br.1 od 01.01.2019. 

TERMINI PUTOVANJA

HOTEL

CENA ARANŽMANA

SPECIJALNA CENA

25.04 – 29.04.2019.

 METROPOLE 3*

109 evra

89 evra 

29.04 – 03.05.2019.

 COLORADO 3*

109 evra

89 evra 

23.05. - 27.05.2019. 3* 109 EUR 89 EUR
13.06. - 17.06.2019. 3* 109 EUR 89 EUR do 30.04.
18.07. - 22.07.2019. 3* 109 EUR 89 EUR do 30.04.
 

Doplata za polazak iz Novog Sada 10 € (minimum 4 putnika za transfer); Polazak iz Užica, Čačka (železnička stanica), Kragujevca (TC Roda) Batočine - doplata za transfer 20 € (minimum 4 putnika); Polazak iz Zrenjanina – doplata za transfer 20€ (minimum 4 putnika), Polazak iz Novog Sada– doplata 10€ (minimum 4 putnika)

Cena za dete do 12 god. u pratnji dve odrasle osobe (na pomoćnom ležaju) popust 10 €, u zajedničkom ležaju dete do 6 god. ostvaruje popust 40%.

Cena aranžmana se umanjuje za 20 €, ukoliko se koristi sopstveni prevoz. Doplata za jednokrevetnu sobu - 40 €.

ARANŽMAN SADRŽI:

  • Prevoz autobusom turističke klase (16-87 sedišta) na navedenoj relaciji/mesta se određuju prema prijavi
  • Smeštaj u hotelu 3* (po lokalnoj kategorizaciji) u 1/2 i 1/2+1 sobama na bazi 2 noćenja sa doručkom (kontinentalni skromni slatko - slani) Hotel 3* - nalazi se u poznatom letovalištu Lido di Jesolo ili u okolini - u periodu 15.06. do 30.09. smeštaj u oblasti VENETO (Oderzo, Trevizo, Koneljano, Noventa di Pjave…).Hotel raspolaže restoranom, recepcijom, aperitiv barom... Usluživanje - skroman kontinentalni doručak (slatko - slani). Tačan naziv hotela biće poznat 7 dana pred put. Hotel MENFI 3* nalazi se u poznatom letovalištu Lido di Jesolo. Razgledanje Venecije i Trsta
  • Usluge vodiča za sve vreme putovanja (predstavnik agencije)
  • Troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN NE SADRŽI:

  • Fakultativne izlete (minimum 30 putnika)/ulaznice za lokalitete navedene u programu: Turistički brod na relaciji Punta Sabioni-Venecija-Punta Sabioni odrasli 20 €/15 € deca , Obilazak Verone i Padove 25 €/20 € deca
  • Putno zdravstveno osiguranje
  • Individualne  troškove
  • boravišnu taksu ukoliko je smeštaj van Lido di Jesolo-a (Oderzo, Trevizo, Koneljano, Noventa di Pjave…) 1,5evra - 2,5evra po danu / po osobi, plaća se na recepciji hotela
  • Stanicna usluga 50.00 rsd za polaske iz Beograda, plaća se u agenciji.

 

NAPOMENA: Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od  troškova rezervacije, prevoza, parkinga, vodiča, ulaznica, organizacije.. Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu EXPO BANKE za efektivu na dan uplate. Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak najkasnije 10 dana pre polaska. Kreditom poslovnih banaka po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji. Prilikom prijave uplaćuje se depozit od 20% ukupne vrednosti aranžmana koji se vraća po odobravanju kredita (uplata punog iznosa od strane banke). Platnim karticama ili revolving karticama (mogućnost odloženog plaćanja) Visa, Master, Maestro, Dina.

ZA OVO PUTOVANJE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE ROBINSON LICENCA OTP 007/2010, ORGANIZATORA PUTOVANJA (YUTA STANDARD)

Minimalni broj za realizaciju programa je 70 putnika.

Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska. Krajnji rok za prijavljivanje je 10 dana pred put. U slučaju promenena monetarnom tržištu, promene u cenama prevoznika, osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana.

Agencija Robinson ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije, kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenog Ugovora o putovanju.

 

ZA OVO PUTOVANJE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA NAŠE AGENCIJE (YUTA STANDARD)