Više od 1800 ponuda

Severna Italija - 2 noćenja

od 89 €

Posetite Trst i Palmanovu, a ukoliko želite omogućen je i fakultativni obilazak Verone gde ćete obići Trg Bra, Julijinu Kuću, Trg Erba i Sinjori sa spomenikom Dante Aligijeriju, Rimske Arene, jedna od najvećih i najbolje očuvanih....

 

U Veneciji ćete pored vožnje brodom do Trga Sv.Marka, razgledati najuži centar prestonice nekada moćne Mletačke republike (IX-XVIII vek): Trg sv. Marka, Bazilika sv. Marka sa mozaicima, Duždeva palata, Most uzdisaja, Most Rialto, crkve Santa Maria della Salute u kojoj se nalaze dela Ticijana i Tintoretija, Kasa d`Oro, jedne od najleših palata u Veneciji poznate kao „Zlatna kuća“ zbog pozlaćenih i šarenih spoljnih zidova...Pored aranžmanom predviđenih obilazaka Venecije, imaćete dovoljno vremena da i sami uživate u ovom jedinstvenom gradu.

Venecija
Venecija
Venecija
Venecija
Venecija
Venecija
Venecija
Venecija
Venecija
Venecija
Verona
Verona
Lido di Jesolo
Lido di Jesolo
Venecija
Venecija
Venecija
Venecija
Venecija
Venecija

5 DANA/2 NOĆENJA   AUTOBUSOM

1. dan      BEOGRAD

Polazak iz Beograda oko 21:00h sa glavne autobuske stanice BAS, ulaz iz Karadjordjeve ulice. Tačno vreme polaska biće poznato 2 dana pre putovanja. Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa usputnim zadržavanjima radi odmora i prelaska granica

2. dan      TRST – LIDO DI JESOLO                                                                                          

Dolazak u Trst u jutarnjim časovima. Upoznavanje Trsta (uži centar grada i Srpska pravoslavna crkva Svetog Spiridona).U podnevnim časovima nastavak putovanja do tržnog centra u blizini mesta Palmanova, koji je veoma poznat u Evropi - sklop radnji poznatih robnih marki (ženska, muška, dečija i sportska garderoba, igračke, stvari za kuću, pokloni, cipele, šminka...). U posle podnevnim časovima nastavak putovanja do Lida di Jesola - jedno od najatraktivnijih letovališta na Jadranu. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan      VERONA – PADOVA – LIDO DI JESOLO

Doručak. Mogućnost fakultativnog celodnevnog izleta za Veronu i Padovu. Polazak u jutarnjim časovima. Po dolasku u Veronu obilazak grada Romea i Julije: Trga Bra, Julijine Kuće, Trga Erba i Sinjori sa spomenikom Dante Aligijeriju, Rimske Arene, jedna od najvećih i najbolje očuvanih. Polazak za Padovu. Razgledanje grada, Trg Prato dela Vale jedan je od najvećih trgova u Italiji, Bazilike Svetog Antonija u kojoj se nalazi njegov grob i mnogobrojni Donatelovi radovi, spomenik Gatamelata. Slobodno vreme. U večernjim časovima povratak u hotel. Noćenje.

4. dan      PUNTA SABIONI – VENECIJA – PUNTA SABIONI – BEOGRAD

Doručak. Napuštanje hotela i fakultativna poseta Veneciji. Odlazak do luke Punta Sabioni i vožnja brodom do Trga Sv. Marka glavnog trga u Veneciji. Razgledanje najužeg centra prestonice nekada moćne Mletačke republike (IX-XVIII vek): Trg Sv. Marka, Bazilika Sv. Marka sa mozaicima, Duždeva palata, Most uzdisaja, Most Rialto. Slobodno vreme. Povratak brodom do Punta Sabioni i nastavak putovanja ka Beogradu. Vožnja preko Slovenije i Hrvatske sa usputnim zadržavanjima radi odmora i prelaska granica.

5. dan      BEOGRAD

Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima na mesto polaska. Kraj programa.                                                                                Cenovnik br.1 od 01.01.2019. 

TERMINI PUTOVANJA

HOTEL

CENA ARANŽMANA

SPECIJALNA CENA

25.04 – 29.04.2019.

 METROPOLE 3*

109 evra

89 evra 

29.04 – 03.05.2019.

 COLORADO 3*

109 evra

89 evra 

23.05. - 27.05.2019. 3* 109 EUR 89 EUR
13.06. - 17.06.2019. 3* 109 EUR 89 EUR do 30.04.
18.07. - 22.07.2019. 3* 109 EUR 89 EUR do 30.04.
 

Doplata za polazak iz Novog Sada 10 € (minimum 4 putnika za transfer); Polazak iz Užica, Čačka (železnička stanica), Kragujevca (TC Roda) Batočine - doplata za transfer 20 € (minimum 4 putnika); Polazak iz Zrenjanina – doplata za transfer 20€ (minimum 4 putnika), Polazak iz Novog Sada– doplata 10€ (minimum 4 putnika)

Cena za dete do 12 god. u pratnji dve odrasle osobe (na pomoćnom ležaju) popust 10 €, u zajedničkom ležaju dete do 6 god. ostvaruje popust 40%.

Cena aranžmana se umanjuje za 20 €, ukoliko se koristi sopstveni prevoz. Doplata za jednokrevetnu sobu - 40 €.

ARANŽMAN SADRŽI:

- Prevoz autobusom turističke klase (16-87 sedišta) na navedenoj relaciji/mesta se određuju prema prijavi

- Smeštaj u hotelu 3* (po lokalnoj kategorizaciji) u 1/2 i 1/2+1 sobama na bazi 2 noćenja sa doručkom (kontinentalni skromni slatko - slani) Hotel 3* - nalazi se u poznatom letovalištu Lido di Jesolo ili u okolini - u periodu 15.06. do 30.09. smeštaj u oblasti VENETO (Oderzo, Trevizo, Koneljano, Noventa di Pjave…).Hotel raspolaže restoranom, recepcijom, aperitiv barom... Usluživanje - skroman kontinentalni doručak (slatko - slani). Tačan naziv hotela biće poznat 7 dana pred put. Hotel MENFI 3* nalazi se u poznatom letovalištu Lido di Jesolo. Razgledanje Venecije i Trsta

- Usluge vodiča za sve vreme putovanja (predstavnik agencije)

- Troškove organizacije putovanja

 

ARANŽMAN NE SADRŽI:

- Fakultativne izlete (minimum 30 putnika)/ulaznice za lokalitete navedene u programu: Turistički brod na relaciji Punta Sabioni-Venecija-Punta Sabioni odrasli 20 €/15 € deca , Obilazak Verone i Padove 25 €/20 € deca

- Putno zdravstveno osiguranje

- Individualne  troškove

- Boravišnu taksu ukoliko je smeštaj van Lido di Jesolo-a (Oderzo, Trevizo, Koneljano, Noventa di Pjave…) 1,5evra - 2,5evra po danu / po osobi, plaća se na recepciji hotela

- Stanična usluga 50.00 rsd za polaske iz Beograda, plaća se u agenciji.

 

NAPOMENA: Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od  troškova rezervacije, prevoza, parkinga, vodiča, ulaznica, organizacije.. Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

 

Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS za efektivu na dan uplate.

 

• Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.

 

• Čekovima građana - prilikom rezervacije 40%, a ostatak deponovanim čekovima na jednake rate do 15. decembra (bezpromotivnih popusta, ali i bez obračunavanja kamate).

 

• Kreditom poslovnih banaka po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji. Prilikom prijave uplaćuje se depozit od 20% ukupne vrednosti aranžmana koji se vraća po odobravanju kredita (uplata punog iznosa od strane banke).

 

• Platnim karticama ili revolving karticama (mogućnost odloženog plaćanja).

 

Minimalni broj za realizaciju programa je 70 putnika.

 

Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska. Krajnji rok za prijavljivanje je 10 dana pred put.

U slučaju promenena monetarnom tržištu, promene u cenama prevoznika, osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana. Agencija Robinson ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije, kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenog Ugovora o putovanju.

 

ZA OVO PUTOVANJE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE ROBINSON LICENCA OTP 007/2010, ORGANIZATORA PUTOVANJA (YUTA STANDARD)

 

Cene i raspoloživost mesta zavise od kapaciteta, popunjenosti i uslova hotela, kao i objavljenih posebnih ponuda, i shodno tome podložne su promeni.

Sajt Turističke agencije ROBINSON je informativnog karaktera.  Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.