Više od 1800 ponuda

Terme Olimia | Slovenija | Wellness i spa

od 96 €

Terme Olimia nalaze se uz reku Sutlu u neposrednoj blizini granice sa Hrvatskom, udaljene su oko 470km od Beograda. Terme Olimia su  omiljeno odredište za sve one koji žele nešto više od samog uživanja u termalnim vodama. Terme Olimia u svom sastavu imaju luksuzni wellness centar Orhidelia koji već godinama osvaja prestižno priznanje za najbolji wellness centar u Sloveniji. SVET SAUNA u wellness centru Orhidelija je najveći u Sloveniji i podeljen je na tri dela. U delu sa suvim finskim saunama nalaze se različite vrste finskih, infracrvenih i bio sauna, ledeni bazen i takozvani masažni put za masažu stopala. Aqualuna termalni park je letnji vodeni zabavni park sa 3.000 m2 vodenih površina, koji svojim bazenima i atrakcijama poziva na porodičnu zabavu i druženje. WELLNESS TERMALIJA je prvoizgrađeni termalni kompleks koji se u potpunosti renovirao i modernizovao. Ovom modernizacijom su obezbeđene najbolje i visokokvalitetne usluge u oblasti vodenih doživljaja i opuštanja, uz programe koji će prvenstveno biti prilagođeni porodicama sa decom.

 

 

TERME OLIMIA HOTELI

 

WELLNESS HOTEL SOTELIA 4* SUPERIOR | Terme Olimia

Wellness hotel Sotelia 4*superior sa svojim položajem, zelenim krovovima i jedinstvenim arhitektonskim rešenjem hotel Sotelia se potpuno stapa sa prirodnim okruženjem. Prijatnim ambijentom i vrhunskom uslugom zadovoljiće i najzahtevnije klijete. Sobe su udobne i moderno uređene i imaju kupatilo, fen za kosu, TV, radio, telefon, mini bar, sef, klima uređaj, bade mantil, papuče, torbu sa peškirima za wellness i balkon. Gostima su na raspolaganju glavni restoran, jedan a la carte restoran, bar i vinoteka. Hotel je podzemnim hodnikom povezan sa wellness centrima Termalija i Orhidelija. Za goste je obezbeđn parking. U sklopu hotela je poseban prostor Spa Armonia gde su gostima na raspolaganju  najsavremeniji tretmani nege lica i tela, razne vrste masaža iz svih krajeva sveta, kao i romantični programi za parove. 

 

 

BREZA 4* | Terme Olimia

Hotel Breza 4* se nalazi prijatnom ambijentu, u termama Olimia.  Gostima hotela Breza su na raspolaganju restoran, aperitiv bar, centar zdravlja i bazen sa termalnom vodom. Sobe su moderno uređene i imaju kupatilo, fen za kosu, TV, telefon, sef i klima uređaj. Podzemnim hodnikom hotel je povezan sa oba wellness centra Termalija i Orhidelija. Za goste je obezbeđen parking.

 

 

Prvi dan: Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.
Drugi – pretposlednji dan: Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.
Poslednji dan: Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.

 

Terme Olimia cenovnik

Cena uključuje:
- Ulaz na bazene wellness centra Termalija Relax.
- Za goste hotela Sotelia ulaz u sauna centar wellness centra Termalija ILI  ulaz na bazene Termalija FAMILY FUN - obavezno je opredeliti se prilikom rezervacije
- Za goste hotela Breza 1 ulaz u sauna centar wellness centra Termalija ILI 1 ulaz na bazene Termalija FAMILY FUN - obavezno je opredeliti se prilikom rezervacije
Popusti:
- U pratnji dve odrasle osobe dete do 5 god. besplatno bez sopstvenog kreveta, 5 -12 god. 50% popusta na pomoćnom krevetu.
- U pratnji jedne odrasle osobe dete do 5 god. besplatno (odrasla plaća cenu jednokrevetne sobe), dete 5-12 god. ima 30% popusta (odrasla osoba plaća cenu iz cenovnika).
- Napomena: U hotelu Sotelia u 1/2+1 sobi se mogu smestiti 2 odrasle osobe i dvoje dece, ali soba ima jedan pomoćni krevet.
- Treća osoba ima 15% popusta na pomoćnom krevetu.

CENA UKLJUČUJE:
- Rezervisane i potvrđene usluge u izabranom smeštajnom objektu
- Organizaciju putovanja

CENA NE UKLJUČUJE:
- Boravišnu taksu na destinaciji 2.5€ dnevno po osobi, plaćanje se vrši na recepciji hotela. 
- Zdravstveno putno osiguranje.
- Osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja. Plaća se okvirno 2% od ukupne cene aranžmana u zavisnosti od kategorije osiguranja. Potrebne informacije mogu se dobiti u svim poslovnicama ili putem telefona. Preporuka agencije je da putnik poseduje obe vrste osiguranja.

 

Napomena: U wellness centar Orhidelia dozvoljen je ulaz samo za osobe starije od 15 godina.

 

Cena u svim paketima uključuje:
- Bocu termalne vode (i voće u hotelu Sotelia) za goste hotela.
- Kupanje u bazenima sa termalnom vodom: u wellness centru Termalija – novi bazeni, u Vodenom planetu u Termama Tuhelj, zabavna noćna kupanja petkom i subotom u wellness centru Termalija.
- Wellness bag (bade-mantil i peškir za kupanje).
- Aquaaerobik po programu, vežba za dobro jutro i korišćenje fitnes centra.
- WI-FI.
- Bogat dnevni program sportsko-kulturno-zabavne i izletničke animacije.


Doplate za sve pakete:
- Boravišna taksa 2.5€ po osobi dnevno (plaća se na recepciji hotela).
- Soba sa balkonom 5€ po sobi dnevno u hotelu Breza, ukoliko nije drugačije naznačeno u cenovniku.
- Jednokrevetna soba 25€ u hotelu Breza, 36€ u hotelu Sotelia dnevno.
- Ručak 12€ u hotelu Breza, 15€ u hotelu Sotelia po osobi dnevno.
- U hotelu Sotelia suite 40%, suite sa đakuzijem i vodenim krevetom 50%, suite sa saunom i đakuzijem 60%; u hotelu Breza apartman 30%, ukoliko nije drugačije naznačeno u cenovniku.
- Wellness doplate: ulaz u wellness centar Wellness Orhidelia - 20€ preko nedelje, 29€ preko vikenda i praznika // ulaz u sauna centar wellness centra Termalija - 11€ dnevno po osobi, ulaz u Termalija Family Fun 12€.
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje.

 

CENE ZA DECU:
Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja dece koji se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.

 

POTVRDA REZERVACIJE HOTELA SE DOBIJA 2 RADNA DANA PO UPLATI AKONTACIJE.
U slučaju nedobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa.
Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS za efektivu na dan uplate.

• Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.

• Čekovima građana - Čekovima gradjana do 2 jednake mesečne rate, po uplati akontacije za rezervaciju, za ostatak se deponuju čekovi najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje. 

• Kreditom poslovnih banaka po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji. Prilikom prijave uplaćuje se depozit od 20% ukupne vrednosti aranžmana koji se vraća po odobravanju kredita (uplata punog iznosa od strane banke).

• Platnim karticama ili revolving karticama (mogućnost odloženog plaćanja).

 

NAPOMENA: Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

 

U slučaju promenena monetarnom tržištu, promene u cenama prevoznika, osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana. Agencija Robinson ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije, kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenog Ugovora o putovanju.

 

Organizator putovanja je agencija Odeon World Travel, Beograd. Licenca broj: OTP br. 103/2020 od 01.02.2020.god, kategorija licence A40
Prema Zakonu o turizmu organizator ima garanciju putovanja broj 2700165, važi od 01.01.2020. god.

 

Cene i raspoloživost mesta zavise od kapaciteta, popunjenosti i uslova hotela, kao i objavljenih posebnih ponuda, i shodno tome podložne su promeni.

 

Sajt Turističke agencije ROBINSON je informativnog karaktera.  Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.