Više od 1800 ponuda

Welness i Spa

Wellness i Spa vikendi su potrebna savremenog užurbanog života. Tokom godine sa više mikro izleta doćićete do prekopotrebne energije koju trošimo u svakodnevici. Bilo da je vikend u Srbiji, ili vikend u susednim zemljama, odmor je prioritet. U ovoj ponudi ćemo objediniti Welness i Spa ponude, pored Srbije kako u banjama tako i na planinama, u Sloveniji i Mađarskoj.   

Banje Srbije su bile mondenska mesta za uživanje, balove, provod, zabavu i rekreaciju. Dobrostojeća gospoda su se utrkivala ko će lepšu vilu u kojoj banji sagraditi. Otvarani su Kur-saloni, kockarnice i organizovani balovi. Terme u Srbiji su posećivale poznate ličnosti kako domaće tako i iz evropskih zemalja. Stvarale su se legende i prepričavali dogadjaji vezano za umetnike, trgovce i državnike. Kraljevske porodice su imali svoje rezidencije i gostili svoje prijatelje i zvaničnike. Lekovita svojstva vode kao i šetnje krajolikom su služile za odmor, okrepljenje i  revitalizaciju organizma.  Agencija Robinson vam omogućuje sjajni Wellness & Spa odmor i vikend u Srbiji. Potrudićemo se da naša ponuda spa vikenda u Srbiji, pored poznatih i proverenih Spa centara, sadrži i manje poznate banje koje pružaju sjajnu uslugu. 

Wellness i spa centri u Sloveniji su jedni od najpoznatijih. Uživajte u tretmanima koje nude u Termama Čatež, osvežite svoj duh i telo u Termama Olimia, opustite se u termalnom centru Laških Termi ili uživajte u wellness centru Rimskih termi koji je uradjen po uzoru na rimska kupališta.

Welness i Spa - destinacije

  • Banje Srbije | Wellness i Spa / Broj ponuda: 6

    Banje Srbije su bile mondenska mesta za uživanje, balove, provod, zabavu i rekreaciju. Dobrostojeća gospoda su se utrkivala ko će lepšu vilu u kojoj banji sagraditi. Otvarani su Kur-saloni, kockarnice i organizovani balovi...
  • Slovenija Terme | Wellness i spa / Broj ponuda: 3

    Wellness i spa centri u Sloveniji su jedni od najpoznatijih. Uživajte u tretmanima koje nude u Termama Čatež, osvežite svoj duh i telo u Termama Olimia, opustite se u termalnom centru Laških Termi ili uživajte u wellness centru Rimskih termi koji je uradjen po uzoru na rimska kupališta...