Više od 1800 ponuda

Hotel 3* Fortuna Program

od 319 €

***SPECIJALAN PROGRAM – FORTUNA HOTELI***

BUS PROGRAM LJORET DE MAR | KOSTA BRAVA

Ovaj program omogućava, znatne popuste. Ime hotela saznajete 5 dana pred put.

Garantujemo smeštaj u hotelu sa 2* ili 3* po izboru u Ljoret de Maru

Hotel 3* Fortuna Program
Hotel 3* Fortuna Program
Hotel 3* Fortuna Program
Hotel 3* Fortuna Program
Hotel 3* Fortuna Program
Hotel 3* Fortuna Program

Polazak: 19.06/10.07/21.08/28.08/04.09/11.09.

1. dan     BEOGRAD

Polazak iz Beograda u 19h sa glavne autobuske stanice BAS, centar Beograda, ulaz iz Karađorđeve ulice (tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje ).. Direktna vožnja preko Hrvatske i Slovenije, usputne pauze radi odmora.

2. dan     VERONA – ĐENOVA

Dolazak u pre podnevnim časovima u grad ljubavi, Veronu. Obilazak istorijskog centra grada: Trg Bra, Rimska Arena, El Liston, palata Barbieri, Via Mazzoni, Trg Bilja (Erbe), palata Mafei, Domus Mercatorum, toranj Lamberti, “Berlina”, Stub srama, Trg Sinjorija sa spomenikom Dante Aligijeriju, Julijina kuća sa čuvenim balkonom i statuom. Nastavak putovanja ka Đenovi. Dolazak u Đenovu u večernjim časovima. Smeštaj u hotel. Noćenje.

3. dan     ĐENOVA – MONAKO – MONTE KARLO

Doručak. Napuštanje hotela. Obilazak grada: opera, Trg Ferari, Katedrala Sv. Lorenca, Duždeva palata, stari svetionik La Lanterna, kuća Kristofera Kolumba... Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U večernjim časovima polazak za Monako. Po dolasku panoramski obilazak Monaka: katedrala u kojoj je sahranjena Grejs Keli, Knežev dvor, luke sa luksuznim jahtama. Šetnja do Monte Karla, prestonice kocke i bogatstva, obilazak i šetnja ovim mondenskim mestom, staze Formule 1... Noćna vožnja kroz Francusku.

4 – 09. dan  LJORET DE MAR

Dolazak u Ljoret de Mar u pre podnevnim časovima. Smeštaj u hotel oko 14h. Boravak na bazi 6 punih pansiona. Postoji mogućnost organizovanja mnogobrojnih fakultativnih izleta tokom boravka: BARSELONA PANORAMIKA, BARSELONA MAGICA, FIGUERAS, FLAMENCO SHOW...

10. dan  LJORET DE MAR

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme do večernjih časova. Polazak za Francusku u večernjim časovima. Noćna vožnja.

11. dan  KAN – NICA - ĐENOVA

Dolazak u Kan u jutarnjim časovima. Panoramski obilazak grada čuvenog po filmskom festivalu: Filmska Palata, Kroazeta, Srpska ulica, hotel Karlton... Nastavak putovanja prema Nici – najpoznatijem mondenskom letovalištu Azurne obale. Po dolasku panoramski obilazak grada: Englesko šetalište, Trg Masena... Slobodno vreme. U posle podnevnim časovima polazak za Đenovu. Dolazak u Đenovu u večernjim časovima. Smeštaj u hotel. Noćenje.

12. dan  ĐENOVA – JEZERO GARDA - SIRMIONE

Doručak. Napuštanje hotela. Polazak u podnevnim časovima ka gradiću Sirmione koje se nalazi na obalama najvećeg jezera Italije, Garda. Na južnim obalama jezera nalazi se ovaj antički utvrđeni grad čiji su glavni istorijski simbol Katulove pećine koje datiraju još iz vladavine Rimljana. Grad je prepznatljiv i po zamku Skaliger iz XIII veka, retkim primerom srednjovekovne odbrambene luke. Ceo zamak dominira pejzažom grada i otvoren je za posetioce; mogu se obići sobe, bedemi, kule. Struktura je okružena vodom, a do drugog odbrambenog zida može se doći preko pokretnog mosta. Šetalište duž zida zamka, pruža predivan pogled na pristanište. Gradić je poznat i po crkvama San Pietro in Mavino i Santa Maria Mađore, Katulovoj vili, kao i mnogobrojnim termalnim izvorima. Koliko je lepo, svedoči i činjenica da je u ovom mestašcetu svoju vilu imala čuvena operska diva Marija Kalas. Nakon obilaska, slobodno vreme za individualne aktivnosti. U večernjim časovima polazak za Beograd. Noćna vožnja kroz Italiju, Sloveniju i Hrvatsku.

13. dan  BEOGRAD

Dolazak u Beograd u pre podnevnim časovima. (Kraj programa)

Povratak: 01.07/22.07/02.09/09.09/16.09/23.09.

 

TERMINI PUTOVANJA

HOTEL

CENA ARANŽMANA

SPECIJALNA PONUDA

19.06 – 01.07.2019.

3*

379

349 €

10.07 – 22.07.2019.

3*

459

429 €

21.08 – 02.09.2019.

3*

459

429 €

28.08 – 09.09.2019.

3*

369

339 €

04.09 – 16.09.2019.

3*

359 €

329 €

11.09 – 23.09.2019.

3*

339 €

319 €

 

Cenovnik broj 1 od 04.02.2019.

SPECIJALNA PONUDA JE OGRANIČENA NA MAKSIMALNO 20 PUTNIKA PO POLASKU.

 

OBAVEZNO DVA DANA PRE PUTOVANJA PROVERITI TAČNO VREME I MESTO POLASKA AUTOBUSA

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Prevoz turističkim autobusom (tv, video i audio oprema, klima)
 • Smeštaj u hotelu sa 3* u Đenovi, na bazi dva noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto)
 • Smeštaj u hotelu sa 3* u Ljoret de Maru, na bazi šest punih pansiona ( doručak, ručak i večera-švedski sto ). Smeštaj u 1/2 i 1/2 + 1 sobama.  Smeštaj je Fortuna program 3* - podrazumeva hotele sa 3* na bazi punog pansiona (doručak/ručak/večera). Garantujemo smeštaj u hotelu sa 3* u Ljoret de Maru. Tačno ime hotela biće poznato najkasnije 5 dana pred put;
 • Usluge turističkog vodiča;
 • Agencijske usluge.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Stanicna usluga 50.00 rsd za polaske iz Beograda, placa se u agenciji
 • Doplata za polazak iz Niša (parking kod Tempa) 20 €; polazak iz Novog Sada (Lokomotiva) 15 €. U slučaju manjeg broja putnika iz navedenih gradova, isti se transferišu do Beograda i nazad;
 • Fakultativne izlete i ulaznice ; cene fakultativnih izleta i ulaznica (deca 2-12 godina ostvaruju popust):
  Barselona Panoramika - 25€ odrasli / 20 € deca, Barselona Magica - 20 € odrasli / 15 € deca, Kamp Nou (velika tura) - 25 € odrasli / 18 € deca, Špansko selo -  10 € odrasli / 8 € deca, Akvarijum - 20 € odrasli / 15 € deca, Flamenko šou -  25 € odrasli / 20 € deca, Figueras - 30 € odrasli / 20 € deca. Diskoteka (5 večeri) - 10€, Kosta Brava - 15€ odrasli, 10€ deca.
  Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 25 putnika.
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje po cenovniku Generali osiguranja
 • Turističku taksu u Kataloniji, koja je uvedena 01.11.2012. (plaća se na recepciji hotela):  Za hotele sa 1*, 2* i  3* iznosi 0,50 € dnevno, za hotele sa 4* iznosi 1 € dnevno. Deca do 16 godina su oslobođena turističke takse.
 • Turističku taksu u Đenovi , koja je uvedena 15.09.2012. (plaća se na recepciji hotela): Za hotele sa 2*, 3* i  4* iznosi 3 € dnevno;
 • Ostale individualne i nepomenute troškove.

POPUSTI I DOPLATE:

 • Deca od 2 – 10 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju popust 20% od cene aranžmana;
 • Putnici koji koriste sopstveni prevoz imaju popust 70 €;
 • Doplata za 1/1 sobu na upit.

FAKULTATIVNI IZLETI TOKOM BORAVKA NA KOSTA BRAVI/MARESME:

BARSELONA PANORAMIKA: Celodnevni izlet do Barselone, obilazak grada fascinantne arhitekture Antonia Gaudia: Sagrada Familia, Diagonal, Nacionalna palata, brdo Mon Žuik, luka sa Kolumbovim spomenikom, Rambla, Katalonski trg, Santa Kruz (Eulalia), gotska četvrt. Slobodno vreme. Povratak na Kosta Bravu u večernjim satima.

BARSELONA MAGICA: Polazak za Barselonu. Obilazak stadiona „Kamp Nou“ i poseta najvećem Akvarijumu na Sredozemlju. Mogućnost odlaska u Špansko selo. Slobodno vreme. U večernjim časovima odlazak na „Magične fontane”. Specijalni program muzike, svetla i vode. Povratak na Kosta Bravu u kasnim večernjim časovima.

FIGUERAS: Polazak za Figueras i poseta muzeja Salvadora Dalija. Muzej je jedinstven u svetu po svojim fascinantnim eksponatima. Povratak na Kosta Bravu u popodnevnim časovima.

FLAMENCO SHOW: Večernji program uz mnoštvo muzike i flamenka kao i uz neograničeno konzumiranje sangrije i šampanjca učiniće Vam nezaboravan doživljaj.

KOSTA BRAVA: Obilazak predivnog grada Tossa De Mara i tvrđave iz XIV veka.Obilazak botaničke bašte i vinarije gde se mogu probati i kupiti odlična španska vina.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika (minimum 40), agencija Robinson zadržava pravo da otkaže putovanje ili realizuje prevoz

uz korekciju cene ili u saradnji sa drugom agencijom. Krajnji rok za otkazivanje aranžmana je 5 dana pre datuma polaska.

Napomena: Deca 2-12 godina ostvaruju popuste u hotelima u Španiji samo u pratnji dve odrasle osobe u istoj sobi.

VAŽNE NAPOMENE:

 • Navedeni popusti za treću osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe.
 • Doplata za jednokrevetnu smeštajnu jedinicu je dostupna u agenciji.
 • Rezervacije hotela se vrše po uplaćenoj akontaciji 40%. Konačna potvrda se dobija do 48 sati po uplati. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 • Povratak autobusa je poslednjeg dana boravka ispred odabranog hotela u kasnim popodnevnim satima. Zbog velikog broja hotela, polazak ispred poslednjeg hotela može biti i 60 minuta kasnije od zakazanog vremena. Vreme polaska je uslovljeno lokalnim zakonskim propisima o bezbednosti saobraćaja i zavisi od  vremena dolaska nove grupe. O tačnom vremenu povratka, putnici će biti obavešteni u prepodnevnim satima na dan povratka.

Svaki putnik je u obavezi da poseduje važecu putnu ispravu (kopija stranice sa ličnim podacima se dostavlja agenciji). Agencija Robinson ne snosi odgovornost za neispravnu putnu dokumentaciju, ne dobijanje vize za kategoriju građana kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU,  u tom slučaju će se smatrati da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja agencije Robinson. Preporučujemo putnicima koji poseduju biometrijske pasoše da se o uslovima putovanja i boravka u EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu u ambasadama zemlje u koje putuju ili na www.europa.rs. Više informacija o ukidanju viznog režima i uslovima boravka u EU možete dobiti i na našem sajtu www.robinson.rs. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika (minimum 40), Agencija Robinson zadržava pravo da otkaže putovanje ili realizuje prevoz uz korekciju cene ili u saradnji sa drugom agencijom. Krajnji rok za otkazivanje aranžmana je pet (5) dana pre datuma polaska. Sve vreme boravka Vam na raspolaganju stoji stručan predstavnik naše agencije ili lokalnog partnera, koji će se potruditi oko Vašeg kompletnog boravka na destinaciji i ponuditi brojne fakultativne izlete u saradnji sa lokalnim agentom. Naš partner na Costa Bravi je FORTUNI VIATGES, C/Tamarit 120 local 08015 Barcelona, Tel: +(34) 93 289 21 38

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

 

Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS za efektivu na dan uplate.

 

• Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.

 

• Čekovima građana - prilikom rezervacije 40%, a ostatak deponovanim čekovima na jednake rate do 15. decembra (bezpromotivnih popusta, ali i bez obračunavanja kamate).

 

• Kreditom poslovnih banaka po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji. Prilikom prijave uplaćuje se depozit od 20% ukupne vrednosti aranžmana koji se vraća po odobravanju kredita (uplata punog iznosa od strane banke).

 

• Platnim karticama ili revolving karticama (mogućnost odloženog plaćanja).

 

NAPOMENA: Agencija Robinson ima potpisane ugovore o povoljnijim uslovima plaćanja za klijente banaka: Expo banka, Banca intesa, Komercijalna banka, Societe Generale banka.

 

Minimalni broj za realizaciju programa je 40 putnika.

 

Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska. Krajnji rok za prijavljivanje je 10 dana pred put.

U slučaju promenena monetarnom tržištu, promene u cenama prevoznika, osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana. Agencija Robinson ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije, kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenog Ugovora o putovanju.

 

ZA OVO PUTOVANJE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA NAŠE AGENCIJE (YUTA STANDARD)

 

Cene i raspoloživost mesta zavise od kapaciteta, popunjenosti i uslova hotela, kao i objavljenih posebnih ponuda, i shodno tome podložne su promeni.

Sajt Turističke agencije ROBINSON je informativnog karaktera.  Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.