Više od 1800 ponuda

Hotel 3* Fortuna Program

od 319 €

***SPECIJALAN PROGRAM – FORTUNA HOTELI***

BUS PROGRAM LJORET DE MAR | KOSTA BRAVA

Ovaj program omogućava, znatne popuste. Ime hotela saznajete 5 dana pred put.

Garantujemo smeštaj u hotelu sa 2* ili 3* po izboru u Ljoret de Maru

Hotel 3* Fortuna Program
Hotel 3* Fortuna Program
Hotel 3* Fortuna Program
Hotel 3* Fortuna Program
Hotel 3* Fortuna Program
Hotel 3* Fortuna Program

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan BEOGRAD
Polazak iz Beograda u 19h sa BAS-ove autobuske stanice.Direktna vožnja preko Hrvatske i Slovenije, usputne pauze radi odmora.

2. dan  TORINO
Dolazak u prepodnevnim časovima u Torino. Obilazak istorijskog centra grada: katedrala Sv. Jovana Krstitelja, Piazza Castello, Kraljevska palata, Palata Madama, Piazza San Carlo, Mole Antonelliana... Slobodno vreme. Smeštaj u hotel. Noćenje.

3. dan TORINO – MONAKO – MONTE KARLO
Doručak. Napuštanje hotela.  Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U ranim popodnevnim časovima polazak za Monako. Po dolasku obilazak Monaka: katedrala u kojoj je sahranjena Grejs Keli, Knežev dvor, luke sa luksuznim jahtama. Šetnja do Monte Karla, prestonice kocke i bogatstva, obilazak kockarnice, staze Formule 1... Noćna vožnja kroz Francusku.  
4 - 9. dan LJORET DE MAR
Dolazak u Ljoret de Mar u prepodnevnim časovima. Smeštaj u hotel oko 14h. Boravak na bazi 6 punih pansiona. Postoji mogućnost organizovanja mnogobrojnih fakultativnih izleta tokom boravka: BARSELONA PANORAMIKA, BARSELONA MAGICA, FIGUERAS, FLAMENCO SHOW...
10. dan LJORET DE MAR
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme do večernjih časova. Polazak za Italiju u večernjim časovima. Noćna vožnja.
11. dan NICA - BREŠA
Dolazak u Nicu u jutarnjim časovima. Nica - najpoznatije mondensko letovalište Azurne obale. Po dolasku panoramski obilazak grada: Englesko šetalište, Trg Masena... Slobodno vreme. U popodnevnim časovima polazak za Brešu. Dolazak u Brešu u večernjim časovima. Smeštaj u hotel. Noćenje.
12. dan BREŠA - JEZERO GARDA – SIRMIONE
Doručak. Napuštanje hotela. Obilazak Breše: trg Lođa,palata Lođa, Stara i Nova katedrala, Polazak u podnevnim časovima ka gradiću Sirmione koje se nalazi na obalama najvećeg jezera Italije, Garda. Na južnim obalama jezera nalazi se ovaj antički utvrđeni grad čiji su glavni istorijski simbol Katulove pećine koje datiraju još iz vladavine Rimljana. Grad je prepznatljiv i po zamku Skaliger iz XIII veka, retkim primerom srednjovekovne odbrambene luke. Ceo zamak dominira pejzažom grada i otvoren je za posetioce; mogu se obići sobe, bedemi, kule. Struktura je okružena vodom, a do drugog odbrambenog zida može se doći preko pokretnog mosta. Šetalište duž zida zamka, pruža predivan pogled na pristanište. Gradić je poznat i po crkvama San Pietro in Mavino i Santa Maria Mađore, Katulovoj vili, kao i mnogobrojnim termalnim izvorima. Koliko je lepo svedoči i činjenica da je u ovom mestašcetu svoju vilu imala čuvena operska diva Marija Kalas. Nakon obilaska slobodno vreme za individualne aktivnosti. U večernjim časovima polazak za Beograd. Noćna vožnja kroz Italiju, Sloveniju i Hrvatsku.
13.dan BEOGRAD
Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima. KRAJ PROGRAMA

SPECIJALNA PONUDA JE OGRANIČENA NA MAKSIMALNO 20 PUTNIKA PO POLASKU.

 

TERMINI PUTOVANJA

HOTEL

CENA ARANŽMANA

SPECIJALNA PONUDA

    10.06 – 22.06.2020.

3*

349 €

329 €

    24.06 – 06.07.2020.

3*

439 €

409 €

    08.07 – 20.07.2020.

3*

469 €

439 €

    19.08 – 31.08.2020.

3*

469 €

439 €

    26.08 – 07.09.2020.

3*

379 €

349 €

   02.09 – 14.09.2020.

3*

369 €

339 €

    09.09 – 21.09.2020.

3*

349 €

329 €

 

Cenovnik broj 1 od 24.02.2020. Program br. 23/2020

 

OBAVEZNO DVA DANA PRE PUTOVANJA PROVERITI TAČNO VREME I MESTO POLASKA AUTOBUSA

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Prevoz turističkim autobusom (tv, video i audio oprema, klima)
 • Smeštaj u hotelu sa 3* u Torinu, na bazi noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto)
 • Smeštaj u hotelu sa 3* u Breši, na bazi noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto)
 • Smeštaj u hotelu sa 3* u Ljoret de Maru, na bazi šest punih pansiona (doručak, ručak i večera - švedski sto) Smeštaj u 1/2 i 1/2 + 1 sobama – Fortuna program 3* - podrazumeva hotele sa 3* na bazi punog pansiona (doručak/ručak/večera)
 • Usluge turističkog vodiča
 • Agencijske usluge

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Doplata za polazak  iz Niša (parking kod Tempa) 20 €; polazak iz Čačka (Železnička stanica) 20 €;  polazak iz Kragujevca (Tržni centar Roda) 15 €; polazak iz Novog Sada (Lokomotiva) 15. U slučaju manjeg broja putnika iz navedenih gradova, isti se transferišu do Beograda i nazad
 • Fakultativne izlete i ulaznice ; cene fakultativnih izleta i ulaznica (deca 2-12 godina ostvaruju popust):
  Barselona Panoramika - 25€ odrasli / 20 € deca, Barselona Magica - 20 € odrasli / 15 € deca, Kamp Nou (velika tura) - 30 € odrasli / 25 € deca, Špansko selo -  10 € odrasli / 8 € deca, Akvarijum - 25 € odrasli / 20 € deca, Flamenko šou -  25 € odrasli / 20 € deca, Figueras - 30 € odrasli / 20 € deca. Diskoteka (5 večeri) - 10€, Kosta Brava - 15€ odrasli, 10€ deca. Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 25 putnika.
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje po cenovniku Generali osiguranja
 • Turističku taksu u Kataloniji, koja je uvedena 01.11.2012. (plaća se na recepciji hotela): Za hotele sa 1*, 2* i  3* iznosi 0,50 eura dnevno, za hotele sa 4* iznosi 1 euro dnevno po osobi. Deca do 16 godina su oslobođena turističke takse
 • Turističku taksu u Breši (plaća se na recepciji hotela): Za hotele sa 3*,4* iznosi 2 eura dnevno po osobi
 • Ostale individualne i nepomenute troškove

 

POPUSTI I DOPLATE:

 • Deca od 2 – 10 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju popust 20% od cene aranžmana
 • Doplata za 1/1 sobu na upit
 • Putnici koji koriste sopstveni prevoz imaju popust 70 € po osobi (na upit)

FAKULTATIVNI IZLETI TOKOM BORAVKA NA KOSTA BRAVI/MARESME:

BARSELONA PANORAMIKA: Celodnevni izlet do Barselone, obilazak grada fascinantne arhitekture Antonia Gaudia: Sagrada Familia, Diagonal, Nacionalna palata, brdo Mon Žuik, luka sa Kolumbovim spomenikom, Rambla, Katalonski trg, Santa Kruz (Eulalia), gotska četvrt. Slobodno vreme. Povratak na Kosta Bravu u večernjim satima.

BARSELONA MAGICA: Polazak za Barselonu. Obilazak stadiona „Kamp Nou“ i poseta najvećem Akvarijumu na Sredozemlju. Mogućnost odlaska u Špansko selo. Slobodno vreme. U večernjim časovima odlazak na „Magične fontane”. Specijalni program muzike, svetla i vode. Povratak na Kosta Bravu u kasnim večernjim časovima.

FIGUERAS: Polazak za Figueras i poseta muzeja Salvadora Dalija. Muzej je jedinstven u svetu po svojim fascinantnim eksponatima. Povratak na Kosta Bravu u popodnevnim časovima.

FLAMENCO SHOW: Večernji program uz mnoštvo muzike i flamenka kao i uz neograničeno konzumiranje sangrije i šampanjca učiniće Vam nezaboravan doživljaj.

KOSTA BRAVA: Obilazak predivnog grada Tossa De Mara i tvrđave iz XIV veka.Obilazak botaničke bašte i vinarije gde se mogu probati i kupiti odlična španska vina.

 

SMEŠTAJ U LJORET DE MARU:
 – Fortuna program 3* - podrazumeva hotele sa 3* na bazi punog pansiona (doručak/ručak/večera).

VAŽNE NAPOMENE:

 • Navedeni popusti za treću osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe.

NAPOMENA:
Svaki putnik je u obavezi da poseduje važeću putnu ispravu (kopija stranice sa ličnim podacima se dostavlja agenciji) koja mora važiti još minimum 3 meseca od datuma povratka sa putovanja. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize (ukoliko ste strani državljanin) i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Preporučuje se putnicima, državljanima Srbije, da se informišu o uslovima ulaska u zemlju u koju putuju ( potrebna novčana sredstva, zdravstveno osiguranje... ). U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 7 dana pre početka putovanja.Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS (Narodne banke Srbije) na dan uplate. Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak 15 dana pre polaska. Ukoliko aranžman nije uplaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća se prema kursu na dan uplate.  Čekovima gradjana do 15 decembra 2020., po uplati akontacije za rezervaciju, za ostatak se deponuju čekovi najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje. Kreditom poslovnih banaka po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji. Prilikom prijave uplaćuje se depozit od 20% ukupne vrednosti aranžmana koji se vraća po odobravanju kredita (uplata punog iznosa od strane banke). Platnim karticama (mogućnost odloženog plaćanja). NAPOMENA: Agencija Robinson ima potpisane ugovore o povoljnijim uslovima plaćanja za klijente banaka: EXPOBANK, Banca intesa, Komercijalna banka, Societe Generale banka, Poštanska štedionica.

Kalkulacija je rađena za najmanje 65 putnika.

 

Organizator putovanja : Plana Tours, licenca OTP 80/2020 od 31.01.2020., kategorija A 40.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencije Plana Tours, licenca OTP 80/2020 od 31.01.2020.

 

Turistička agencija PLANA TOURS poseduje garanciju putovanja u visini od 400.000 evra za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene Opštim uslovima putovanja i programom putovanja, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0047 / 2020 od 10.01.2020. godine, polisa broj 300068824 od 28.01.2020. godine, Akcionarskog društva za osiguranje DDOR Novi Sad. Aktivira se kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU YUTA, Ulica Kondina br. 14, Beograd, +381.11/3228.686, +381.11/3228.687, prijavom na adresu ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

 

Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS za efektivu na dan uplate.

 

• Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.

 

• Čekovima građana - prilikom rezervacije 40%, a ostatak deponovanim čekovima na jednake rate do 15. decembra (bezpromotivnih popusta, ali i bez obračunavanja kamate).

 

• Kreditom poslovnih banaka po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji. Prilikom prijave uplaćuje se depozit od 20% ukupne vrednosti aranžmana koji se vraća po odobravanju kredita (uplata punog iznosa od strane banke).

 

• Platnim karticama ili revolving karticama (mogućnost odloženog plaćanja).

 

NAPOMENA: Agencija Robinson ima potpisane ugovore o povoljnijim uslovima plaćanja za klijente banaka: Expo banka, Banca intesa, Komercijalna banka, Societe Generale banka.

 

Minimalni broj za realizaciju programa je 40 putnika.

 

Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska. Krajnji rok za prijavljivanje je 10 dana pred put.

U slučaju promenena monetarnom tržištu, promene u cenama prevoznika, osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana. Agencija Robinson ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije, kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenog Ugovora o putovanju.

 

ZA OVO PUTOVANJE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA NAŠE AGENCIJE (YUTA STANDARD)

 

Cene i raspoloživost mesta zavise od kapaciteta, popunjenosti i uslova hotela, kao i objavljenih posebnih ponuda, i shodno tome podložne su promeni.

Sajt Turističke agencije ROBINSON je informativnog karaktera.  Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.