Više od 1800 ponuda

Grand Hotel Don Juan 4*

od 549 €

Položaj: Ovaj poznati hotel nalazi se u centralnom delu Ljoret de Mara, a ipak dovoljno udaljen od živih centralnih ulica sa restoranima, kafeima i barovima. Od plaže je udaljen 400 m.Poznat je po dobroj atmosferi i provodu.

 

Sadržaj: Recepcija, aperitiv bar sa TV salom, imbis bar sa poslastičarnicom, sala za konferencije, dečiji klub sa igraonicom, fitnes centar sa otvorenim i zatvorenim bazenom i jakuzzijem, sauna, teniski teren...

 

Opis soba: Kupatilo, centralna klimatizacija, telefon, sat TV, sef (doplata), balkon.

 

Ishrana: Pun pansion, (doručak, ručak i večera) švedski sto.

Grand Hotel Don Juan 4*
Grand Hotel Don Juan 4*
Grand Hotel Don Juan 4*
Grand Hotel Don Juan 4*
Grand Hotel Don Juan 4*
Grand Hotel Don Juan 4*
Grand Hotel Don Juan 4*
Grand Hotel Don Juan 4*
Grand Hotel Don Juan 4*
Grand Hotel Don Juan 4*
Grand Hotel Don Juan 4*
Grand Hotel Don Juan 4*
Grand Hotel Don Juan 4*
Grand Hotel Don Juan 4*
Grand Hotel Don Juan 4*
Grand Hotel Don Juan 4*

PROGRAM PUTOVANJA AVIONOM:

1. dan – Beograd- sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla, na šalteru 705, dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme, direktan let za Barselonu kompanijom AIR SERBIA na relaciji Beograd-Barselona. Transfer autobusom do mesta boravka po izboru. Smeštaj u hotel. Večera (za goste koji ovom uslugom započinju boravak). Noćenje

2. dan – 10. dan- Costa Brava - boravak u izabranom hotelu na bazi polupansiona ili punog pansiona.

11. dan- Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma u Barseloni u dogovoreno vreme sa predstavnikom agencije. Direktan let  Barselona-Beograd. /kraj usluga/

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Usluge smeštaja u odabranom hotelu za izabrani termin i uslugu, prema tabeli na bazi 10/11 noćenja sa doručkom,  polupansiona (doručak i večera) ili punog pansiona na Kosta Bravi;
 • Servis predstavnika agencije;
 • Troškovi organizacije programa i usluge lokalnog partnera u Španiji.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Prevoz direktnim letom na relaciji Beograd – Barselona – Beograd;
 • Turističku taksu u Kataloniji, koja je uvedena 01.11.2012. (plaća se na recepciji hotela): Za hotele sa 1*, 2* i  3* iznosi 0,50 eura dnevno, za hotele sa 4* iznosi 1 euro dnevno. Deca do 16 godina su oslobođena turističke takse.
 • Preporučujemo međunarodno zdravstveno osiguranje po cenovniku Generali osiguranja.
 • Ostale individualne i nepomenute troškove kao što su fakultativni izleti i rent-a-car za vreme boravka na Kosta Bravi.

AVIONSKI PREVOZ OBUHVATA :

 • Direktan let na relaciji Beograd – Barselona - Beograd,
 • Servis predstavnika agencije na aerodomu Nikola Tesla,brigu o putnicima tokom leta preuzimaju isključivo ovlašćena lica avio prevoznika - stjuardese
 • Transfer do izabranog objekta na relaciji po programu u pratnji predstavnika agencije.

AVIONSKI PREVOZ NE OBUHVATA: 

 • Aerodromske takse u Beogradu i Barseloni. Očekivani iznos oko 43,90€, (ne placaju deca od 0-2 god.) - Plaćanje u agenciji (podložno promeni).
 • Mogućnost doplate za organizovan prevoz sa polaskom iz Novog Sada i Zrenjanina- 2.600 din (minimum 2 plative osobe),  iz Subotice – 3.600 din(minimum 4 plative osobe) (popust za decu od 2-12 g- 50%). Vreme i mesto polaska zavisi od vremena polaska i uglavnom započinju 3-4 sata pre poletanja aviona iz Beograda;

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

 

Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS za efektivu na dan uplate.

 

• Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.

 

• Čekovima građana - prilikom rezervacije 40%, a ostatak deponovanim čekovima na jednake rate do 15. decembra (bezpromotivnih popusta, ali i bez obračunavanja kamate).

 

• Kreditom poslovnih banaka po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji. Prilikom prijave uplaćuje se depozit od 20% ukupne vrednosti aranžmana koji se vraća po odobravanju kredita (uplata punog iznosa od strane banke).

 

• Platnim karticama ili revolving karticama (mogućnost odloženog plaćanja).

 

NAPOMENA: Agencija Robinson ima potpisane ugovore o povoljnijim uslovima plaćanja za klijente banaka: Expo banka, Banca intesa, Komercijalna banka, Societe Generale banka.

 

Minimalni broj za realizaciju programa je 40 putnika.

 

Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska. Krajnji rok za prijavljivanje je 10 dana pred put.

U slučaju promenena monetarnom tržištu, promene u cenama prevoznika, osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana. Agencija Robinson ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije, kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenog Ugovora o putovanju.

 

ZA OVO PUTOVANJE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA NAŠE AGENCIJE (YUTA STANDARD)

 

Cene i raspoloživost mesta zavise od kapaciteta, popunjenosti i uslova hotela, kao i objavljenih posebnih ponuda, i shodno tome podložne su promeni.

Sajt Turističke agencije ROBINSON je informativnog karaktera.  Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.