Više od 1800 ponuda

Austrija: Bec | Biserna jezera Austrije

Da li ste spremni da krenete na putovanje, gde se istorija, kultura i prirodna lepota spajaju? Austrija, srce Evrope, čeka vašu istraživačku dušu!

Zapanjujući Pejzaži: Austrija je zemlja blagoslovena raznovrsnim pejzažima, od veličanstvenih vrhova Alpa do mirnih obala svojih netaknutih jezera. Bilo da ste zaljubljenik u prirodu ili jednostavno tražite mir, Austrija ima sve.

Bogata Istorija i Kultura: Istražite šarmantne gradove poput Beča Salcburga, gde svaka kaldrma šapuće priče o carevima, muzičarima i umetničkim genijima. Uronite u rodno mesto klasične muzike i uživajte u veličanstvu carskih palata.

Gurmanski Užici: Uživajte u ukusu Austrije kroz njenu ukusnu kuhinju. Prepustite se šniclama štrudlama, dok uživate u prijatnoj atmosferi tradicionalnih kafeterija i slikovitih restorana.

Muzika i Umetnost: Osetite ritam kulturnog srca Austrije. Posetite kuće Mocarta i Betovena, prisustvujte koncertima svetske klase i istražite muzeje koji čuvaju neprocenjive umetničke kolekcije.

Dvorci Iz Bajke: Austrija se ponosi kolekcijom dvoraca i palata koje će vas odvesti u svet bajki. Lutajte kroz dvorane dvorca Hohensalcburg, palate Šenbrun i još mnogo toga.

Avantura Vas Očekuje: Bez obzira da li volite skijanje, planinarenje, biciklizam ili paraglajding, Austrija nudi beskrajne avanture na otvorenom tokom cele godine. Alpi su igralište za avanturiste i zaljubljenike u prirodu.

Jedinstvena Šoping Iskustva: Otkrijte jedinstvene suvenire u šarmantnim prodavnicama i pijacama Austrije. Od ručno izrađenih rukotvorina do elegantne mode, pronaći ćete blago koje će vas podsećati na vaše putovanje.

Sezonska Lepota: Austrija se transformiše sa svakim godišnjim dobom, nudeći nove doživljaje tokom cele godine. Sem skijanja zimi, za vas smo spremili prolecne i jesenje ture, kako bi ste mogli da iskusite celu paletu koju je Austrija spremila.

Ne propustite priliku da doživite čaroliju Austrije. Vaša avantura počinje ovde, u zemlji gde se istorija, kultura i priroda spajaju kako bi stvorili nezaboravne uspomene.

1775-photo-1520503922584-590e8f7a90d7resize.jpg 1775-photo-1520503922584-590e8f7a90d7resize.jpg
  • Bec 2 noci bus

    Beč - 2 noći

    Poseta Beču omogućiće Vam sagledavanje slavne Austrougarske monarhije kao nosioca procvata kulture i razvoja u srednjoj Evropi. Grad slavne carske prošlosti obiluje kulturno istorijskim spomenicima, muzejima, naučnim institucijama i sakralnim objektima...
  • Biserna jezera 2 noci bus

    Biserna jezera Austrije

    Salcburg leži na obalama reke Salcah, na severnoj granici sa Alpima. Blizina Alpa jedna je od turističkih atrakcija, ali je ipak najpoznatiji po svojoj istoriji. Salcburg je rodni grad kompozitora Volfganga Amadeusa Mocarta, a ima i mnoštvo drugih atrakcija...