Više od 1800 ponuda

Srbija vs Brazil | Srbija vs Kamerun

od 2650 €

Nagli razvoj Katara i njegovih modernih gradova Doha, Al Wakrah, Um Salal, Al Rayyan doprineo je da se arapska kultura prezentuje kroz turizam i atraktivan boravak u ovom emiratu u Persijskom zalivu.  Susret sa tradicionalnom arhitekturom okruženom neboderima, veštačkim ostrvima, modernom lukom, šoping molovima i tržnicama omogućuje nesvakidašnje iskustvo.  Domaćini svetskog prvenstva u fudbalu su se potrudili da se svi gosti osećaju kao kod kuće. I pored tradicionalnog načina života sa odredjenim limitima, gostima je omogućeno da u okviru svojih hotela i FUN ZONE a se mogu normalno družiti uz muzičke koncerte, zabavne programe i naravno pivo. Izgradjeni su potpuno novi i moderno uredjeni stadioni tako da će bodrenje ORLOVA biti pravo zadovoljstvo i uzbudjenje.

 

 

1.jpg
1.jpg
qatar al wakrah gradski park
qatar al wakrah gradski park
qatar doha galerija
qatar doha galerija
qatar doha gradski trg
qatar doha gradski trg
qatar doha luka
qatar doha luka
qatar doha lusail stadion
qatar doha lusail stadion
qatar doha nacionalni  muzej
qatar doha nacionalni muzej
qatar doha oblakoderi
qatar doha oblakoderi
qatar doha promenada
qatar doha promenada
qatar doha restorani
qatar doha restorani
qatar doha shopping centar
qatar doha shopping centar
qatar doha shopping mall
qatar doha shopping mall
qatar doha suvenirnica
qatar doha suvenirnica
qatar doha trznica
qatar doha trznica

Polazak: 23.11. 2022.                                  6 dana/5 noćenja - avionom

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN: BEOGRAD – DOHA

Okupljanje putnika na aerodromu Nikola Tesla u 12:00. Let za Dohu preko Istanbula, kompanijom Turkish airlines u 14:30. Sletanje u Dohu u 23:30h po lokalnom vremenu. Avio karte se bukiraju individualno prema raspoloživosti avio kompanije u trenutku rezervacije. Transfer (kombi, uber, metro...) do smeštaja  u Dohi/Al Wakrah. Privatni smeštaj u stambeno-poslovnim kompleksima u širem centru Dohe ili Al Wakrah-u prema raspoloživosti. Slobodno vreme za odmor. Noćenje.

2. DAN: DOHA – (SRBIJA vs BRAZIL)

... Odlazak metroom do centra Dohe.  Slobodno vreme u gradu i praćenje dešavanja pred utakmicu ili organizovanje Fakultativnog izleta – panoramska šetnja Dohom sa lokalnim vodičem uz posetu muzejima Islamske umetnosti i Nacionalnom muzeju Katara. Transfer do Stadiona Lusail u 18:00h. Utakmica Srbija – Brazil počinje u 20:00. Posle utakmice, povratak u smeštaj. Slobodno veče. Noćenje.

3./5. DAN: DOHA

 Boravak u Dohi uz individualno razgledanje ili odlazak na plažu. Mogućnost organizovanja Fakultativnih izleta – Safari džipovima kroz pustinju, odlazak na neku od utakmica drugih reprezentacija shodno raspoloživosti ulaznica.  Boravak u centru grada gde će biti više dešavanja i koncerata u FAN ZONAMA kao i direktni prenosi utakmica na velikom video bimu.  Slobodno veče. Noćenje.

6./7. DAN: DOHA – (SRBIJA vs KAMERUN) - BEOGRAD

... Napuštanje hotela I ostavljanje stvari na garderobi do transfera za aerodrome. Odlazak do Stadiona Al Janoub u 09:00h. Utakmica Srbija – Kamerun počinje u 11:00. Posle utakmice, povratak u Dohu. Slobodno vreme u centru grada. Transfer iz hotela do aerodroma Hamad oko 00:00. Let za Beograd preko Istanbula,u 08:25. Sletanje u Beograd u 08:05h po lokalnom vremenu. Kraj programa.

Povratak: 29.11. 2022.                                                          Cenovnik br. 2 od 01.11.2022.

LAST MINUTE CENA DO POPUNE KONTIGENTA - još nekoliko mesta

u 1/3 i 1/4 apartmanima – 2 650€*

u 1/2 apartmanima – 2790€*

*(cene su garantovane tek po uplati aranžmana i potvrdi od strane ino partnera u roku od 48h)

-Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti prema srednjem kursu NBS na dan uplate-

ARANŽMAN OBUHVATA:

– Avio karte sa svim taksama na relaciji Beograd-Doha-Beograd preko Istanbula, kompanijom Turkish Airlines (cene avio taksi su podložne promeni, zbog čega agencija zadržava pravo korekcije cene aranžmana u slučaju promena cena aerodromskih taksi i taksi za gorivo, čiju visinu određuju aerodromi, odnosno avio kompanija)

– Smeštaj u tro I četvorokrevetnim apartmanima sa dve spavaće sobe u okviru kompleksa stambenih zgrada u okolini Dohe, usluga na bazi pet noćenja,

– Transferi aerodrom – hotel – aerodrom i hotel – stadion – hotel ( kombijem, uberom ili metroom)

– Boravišnu taksu       

- Uslugu predstavnika agencije u Dohi,

- Troškove organizacije putovanja.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

- Međunarodno zdravstveno osiguranje. - obavezno za ulazak u Katar prema zakonodavstvu Katara

- Ulaznice za meč Srbija – Brazil i Srbija – Kamerun uz asistenciju agencija preko zvaničnog sajta.

- Fakultativne izlete :

  • Šetnja Dohom sa lokalnim vodičem i ulaznice za Muzej islamske umetnosti i Nacionalni muzej
  • Safari džipovima kroz pustinju
  • odlazak na neku od utakmica prema raspoloživosti ulaznica

- Individualne troskove putnika,

 

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cene fakultativnih izleta su po osobi, minimum za realizaciju izleta je 10 putnika. Cena izleta se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije. Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica za muzeje i lokalitete, goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta…Termini i program fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, vremenskih uslova, rasporeda plovidbe brodova i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner. Fakultativni izleti se plaćaju na licu mesta, isključivo u evrima, ino partneru ili pratiocu grupe.

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cene fakultativnih izleta su po osobi, minimum za realizaciju izleta je 10 putnika. Cena izleta se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije. Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica za muzeje i lokalitete, goriva, putarina, parkinga, …Termini i program fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, vremenskih uslova, rasporeda plovidbe brodova i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner. Fakultativni izleti se plaćaju na licu mesta, isključivo u evrima, ino partneru ili pratiocu grupe.

OPIS I LOKACIJA HOTELA:          

Dizajn kompleksa inspirisan je tradicionalnim arapskim kućama a u blizini možete pronaći supermarket. Stambeni kompleksi su obično locirani u široj okolini Dohe ili u priobalnom mestu Al Kawrah ( 20km). Javni prevoz ili šatl bus vas od smeštaja prevozi do metroa a sa njim lako stižete do centra Dohe, pešačke zone Msheireb, Souq Waqif, Cornich kao i do Al Bidda parka gde se nalazi FIFA Fan Festival zona u prelepom West Beju... 

Neki od ponudjenih smeštaja su apartmani  FEREEJ KULAIB, AL SADD38, AL DOHA AL JADEEDA, CORAL BAY, AL WAKRA APARTMENTS i sl. Apartmani se sastoje od dve spavaće sobe a neke imaju i zaseban dnevni boravak i kuhinju. Svaki apartman ima jedno do dva opremljena kupatila ( Tuš kabina ili kada, WC, fen, ogledalo...) Obe dvokrevetne sobe u okviru smeštajne jedinice su standardno opremljene sa po dva ili tri kreveta i većinom poseduju dnevni boravak sa garniturom za sedenje ili obedovanje. Kuhinjski blok je ili u okviru apartmana ili se koriste zajednički prostor na spratu koji sadrži mini čajnu kuhinju sa frižiderem, mikrotalasnom, kukerom,... prilikom rezervacije saznajete raspoloživost kapaciteta i opis konkretnog apartmana.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:       

U smeštajne jedinice ulazi se prema programu popodne a obezbedili smo dodatni boravak sve do organizovanog transfera do aerodroma oko ponoći. Usluga je na bazi noćenja bez ishrane. Objekat ima recepciju sa servisom za goste 24/7. Čišćenje na 3 dana boravka, besplatan WiFi, parking i šatel bus do metro stanice… Za sve goste sa ulaznicom (haya card) je besplatan javni gradski prevoz u Dohi.

 


REŽIM ULASKA DRŽAVLjANA REPUBLIKE SRBIJE U USLOVIMA PANDEMIJE COVID-19

Državljani Republike Srbije, koji nemaju boravišnu dozvolu u Kataru, mogu da uđu u Katar isključivo uz Haya card – dokument koji se dobija uz kupljenu kartu za utakmicu.


Za vreme trajanja svetskog prvenstva u fudbalu uz Haya card dovoljan je PCR ili antigenski test ( 48h pre ulaska u Katar). Svi putnici moraju imati instaliranu aplikaciju „Ehteraz", koja prihvata i srpsku sim karticu.

Tranzit preko aerodroma Hamad je dozvoljen. Preporučuje se, posebno pred planirani put, da se aktuelna informacija o uslovima ulaska proveri preko sajta Ministarstva zdravlja Katara  www.moph.gov.qa , zbog čestih promena, a posedovanje negativnog PCR testa je preporučljivo čak i ako se samo tranzitira kroz aerodrom u Dohi.

Privatno zdravstveno osiguranje obavezno je za sve posetioce i rezidente Katara, u skladu sa novim zakonskim rešenjima.

ULAZAK I IZLAZAK IZ ZEMLjE

Državljanima R. Srbije je potrebna viza za ulazak u Državu Katar koju tokom trajanja Svetskog prvenstva u fudbalu zamenjuje Haya card. Rok važenja pasoša radi  putovanja mora biti najmanje 6 meseci, što važi i za regulisanje boravka.

U Katar se ne može uneti niti izneti više od 50 hiljada rijala u gotovom novcu i predmetima od vrednosti (oko 13 hiljada eura, u zavisnosti od kursa), bez da se to prijavi carinskim organima.

Takođe je zabranjeno uneti duvan za žvakanje u bilo kom obliku i pod bilo kojim nazivom; elektronske cigarete ili nargile ili bilo šta što liči na cigaretu i opremu za pušenje, a ne sadrži duvan (na primer slatkiše ili dečije igračke koji se prave u tom obliku); automate za prodaju cigareta i promotivni materijal za reklamiranje ili promovisanje duvana ili duvanskih proizvoda. Putnici koji budu posedovali ili prenosili ove proizvode, snosiće pravne posledice.

U skladu sa Odlukom Države Katar, nosiocima običnih pasoša R. Srbije izdaju ce turističke vize na graničnim prelazima („visa in arrival) bez naknade.

NAPOMENE:

- Svaka promena programa putovanja od strane samog putnika u toku putovanja, a uz saglasnost predstavnika agencija ne predstavlja izmenu ugovorenog programa

- Rok za prijavljivanje je 35 dana pre putovanja ili do popune mesta,

- Organizator putovanja zadržava pravo izmene programa putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Svi putnici po prihvatanju programa obavezni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, uslovima putnog zdravstvenog osiguranja i opštim uslovima putovanja turističke agencije

- Smeštajni objekti u ovom programu su kategorisani od strane Turističke Asocijacije Katara I rezervišu se isključivo preko posebne službe FIFA-e,

- U slučaju promene u cenama prevoznika, smeštaja ( zvanično na sajtu FIFA) i osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana,

- Organizator ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenih ugovora o putovanju,

- Obaveza je putnika da za putovanje obezbedi ispravan putni dokument i da se pridržava carinskih i drugih propisa. Organizator ne snosi odgovornost za neispravnost pasoša ili vize i nije odgovoran ukoliko pogranične ili imigracione službe ne odobre ulazak putnika u drugu zemlju. Putnik sam snosi troškove svog povratka u Srbiji. U slučaju gubitka putnog dokumenta, putnik sam snosi troškove svog boravka u mestu konzularnog predstavništva kao i troškove puta priključenja grupi ili povratku u Srbiju,

- Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju,

- Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 10. Aranžman je moguće realizovati  i sa manjim brojem putnika KAO INDIVIDUANI ARANŽMAN U RAZLIČITIM SMEŠTAJNIM JEDINICAMA KAO I SA RAZLIČITIM DATUMIMA POLASKA I DUŽINE BORAVKA uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska,

- Putnik je dužan da predstavnika agencije za slučaj potrebe pružanja određene pomoći, odmah na licu mesta obavesti o nedostacima smeštajnih jedinica, kako bi odmah otklonili eventualne nedostatke.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS (Narodne banke Srbije) na dan uplate. Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 60% od ukupne cene aranžmana, a ostatak 15 dana pre polaska. Ukoliko aranžman nije uplaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća se prema kursu na dan uplate.  Čekovima gradjana do tri jednake mesečne rate, zaključno sa 01.12.2022., po uplati akontacije za rezervaciju, za ostatak se deponuju čekovi najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje. Kreditom poslovnih banaka po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji. Prilikom prijave uplaćuje se depozit od 20% ukupne vrednosti aranžmana koji se vraća po odobravanju kredita (uplata punog iznosa od strane banke). Platnim karticama ili revolving karticama (mogućnost odloženog plaćanja). NAPOMENA: Agencija Robinson ima potpisane ugovore o povoljnijim uslovima plaćanja za klijente banaka: EXPOBANK, Banca intesa, Komercijalna banka, Societe Generale banka, Poštanska štedionica.

 

OPŠTA NAPOMENA:                  

Za ovaj aranžman važe posebni uslovi putovanja uskladjeni sa FIFA PRAVILNIKOM o smeštajnim kapacitetima kao i sa uslovima Qatar Airwaysa na letu na redovnoj liniji Beograd – Doha. Jednom bukirani smeštaj kao i avio karta se nemogu otkazati niti postoji mogućnost povraćaja novca mimo odobrenja pružaoca usluge.

Organizator putovanja: ROBINZON d.o.o., Beograd. Kategorija Licence A br. OTP 120/2021 od 13.10.2021. Uz ovaj aranžman važe Opšti Uslovi putovanja agencija Robinzon d.o.o.U skladu sa odredbama Zakona o Turizmu Organizatorima GARANCIJU PUTOVANJA Nacionalne asocijacije turistickih agencija PU "YUTA", Beograd, ul. Kondinabr 14, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 119/2021 od 30.11.2021.god, Bankarska garancija 068/2021 od 03.12.2021.god. Akcionarskog drustva "Expobank" u visini 30.000 €. Garancija putovanja se aktivira bez odlaganja, odnosno u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog slucaja kod Nacionalne asocijacije turistickih agencija PU "YUTA", 0113228 686, 011 3228 687, pisanim putem ili telegramom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs.

 

 

 

Minimalni broj za realizaciju programa je 10 putnika. Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska. U slučaju promene na monetarnom tržištu, promene u cenama prevoznika, osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana. Agencija Robinson ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije, kao i radnika ovlašćenih sladu sa elementima zaključenog Ugovora o putovanju.