Više od 1800 ponuda

Veseli autobus Kraljevo

od 160 €

Kraljevo je srce Šumadije i pravo mesto za ovogodišnji doček Nove godine. Organizovana proslava u hotelu Turist 4* u Kraljevu. Pored fenomenalnog dočeka nove godine, organizovana je šetnja otrežnjenja trgovima i sokacima starog gradskog jezgra i priča šumovite reke o legendama iz prošlosti grada...

Dočekajte Novu godinu u jednom od najlepših gradova Šumadije.

 

Srećna Nova godina :)

 

Osveženje u Muzeju Slatkog
Osveženje u Muzeju Slatkog
Muzej Slatkog u Kraljevu
Muzej Slatkog u Kraljevu
Muzej Slatkog u Kraljevu
Muzej Slatkog u Kraljevu
Hotel Turist soba
Hotel Turist soba
Hotel Turist soba
Hotel Turist soba
Hotel Turist kupatilo
Hotel Turist kupatilo
Hotel Turist recepcija
Hotel Turist recepcija
Hotel Turist restoran
Hotel Turist restoran
Destilerija Aleksić
Destilerija Aleksić
Destilerija Aleksić
Destilerija Aleksić
Destilerija Aleksić
Destilerija Aleksić
Manastir Žiča
Manastir Žiča
Manastir Žiča
Manastir Žiča
Manastir Žiča
Manastir Žiča

Dočekaćemo Novu godinu u srcu Srbije, upoznati se sa kraljevskim gradom i uživati  u tradicionalnoj hrani i družiti se sa veselim domaćinima u seoskom ambijentu...

1.dan 31.12.2019.

Polazak  autobusom  u 14  časova iz Beograda (tačno vreme i mesto polaska biće poznato 2 dana pred putovanje). Vožnja brdovitom Srbijom sa pauzama za odmor i dobro raspoloženje. Dolazak u srce Srbije, Kraljevo i smeštaj u hotelu Turist 4*. Koktel dobrodošlice Pripreme za doček Nove godine. Svečana večera u hotelu na bazi švedskog stola uz neograničenu konzumaciju pića. Druženje do veselih jutarnjih  časova. Noćenje.

2. dan   01.01.2020.

Kasni doručak na bazi švedskog stola. Oko 11 časova šetnja otrežnjenja  trgovima i sokacima starog gradskog jezgra i priča šumovite reke o legendama iz prošlosti grada…sladak početak godine započinjemo u Muzeju slatkog uz kafu i razgovor sa domaćinima.  Nakon šetnje sledi kratko okrepljenje sa zakuskom u centru grada i druženje. Slobodno vreme za odmor i sadržaje hotela - mini wellness. Svečana večera i repriza Nove godine u hotelu. Noćenje.

3. dan  02.01.2020.

…doručak. Napustanje hotela I odlazak do manastira Žiča. Obilazak manastira i prva novogodisnja molitva… Polazak za Beograd. Vožnja brdovitom Srbijom i ručak  dobrog raspoloženja u seoskom domaćinstvu I destileriji Aleksić u Guberevcu (zalogaj okrepljenja sa domaćim alkoholnim i bezalkoholnim pićima). Dolazak u Beograd. Kraj programa.

                                                                                                                                                     Cenovnik br.1 od 12.10.2019. – Program br.  96/2019.

CENA ARANŽMANA: 19.990 dinara / za uplate do 01.12. 18.900 dinara

Cena aranžmana za dete u pratnji dve odrasle osobe: do 2 godine gratis (nema sedište u autobusu, spava u zajedničkom ležaju sa odraslom osobom), od 2 do 7 iznosi 8.000 dinara; od 7-12 godina 14.000 dinara, iznad 12 godina puna cena.

 

ARANŽMAN SADRŽI:

 • Prevoz  komfornim autobusom (klima/video) na navedenoj relaciji  (autobus ili mini bus)
 • Koktel dobrodošlice u hotelu
 • Smeštaj u hotelu Turist 4* u Kraljevu u dvokrevetnim sobama na bazi 2 polupansiona. Doručak (švedski sto), svečana novogodišnja večera i repriza (švedski sto uz konzumaciju neograničeno piće) Nove Godine sa muzičkim programom. Hotel se nalazi u centru grada i poseduje recepciju, aperitiv bar, restoran, saunu, tursko kupatilo, fitness, masaža…
 • Panoramsko razgledanja grada i kafa u Muzeju slatkog
 • Zakuska i okrepljenje 1.januara
 • Ručak iznenađenja u povratku u seoskom domaćinstvu
 • Troškove organizacije putovanja i vodiča  za vreme putovanja.

ARANŽMAN NE SADRŽI:

 • Ostale individualne i nepomenute troškove.
 • Fitnes, sauna i tursko kupatilo zbog ograničenog kapaciteta uz najavu na recepciji gratis, a masaža uz doplatu.
 • Doplata za jednokrevetnu sobu 6000 rsd.
 • Za sopstveni prevoz umanjenje 2000 dinara

USLOVI PLAĆANJA: Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak najkasnije 10 dana pre polaska. Kreditom poslovnih banaka po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji. Prilikom prijave uplaćuje se depozit od 20% ukupne vrednosti aranžmana koji se vraća po odobravanju kredita (uplata punog iznosa od strane banke). Platnim karticama (mogućnost odloženog plaćanja) Visa, Master, Maestro, Dina.

ZA OVO PUTOVANJE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE ROBINSON

Minimalni broj za realizaciju programa je 40 putnika.

Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska. Krajnji rok za prijavljivanje je 10 dana pred put.

U slučaju promenena monetarnom tržištu, promene u cenama prevoznika, osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana. Agencija Robinson ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije, kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenog Ugovora o putovanju.

 

ZA OVO PUTOVANJE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA NAŠE AGENCIJE (YUTA STANDARD)