Više od 1800 ponuda

Krakov 6 dana autobusom

od 109 €

Kada se jednom nađete u ovom gradu, jednostavno nećete moći da odlučite šta prvo da obiđete, da li Univerzitet Jagielo iz XIV veka, Czartoryski muzej, Jevrejsku četvrt ili crkvu Sv. Marije na glavnom trgu....

U okviru našeg aranžmana pored uobičajnog obilaska fakultativno organizujemo i obilazak čuvenog rudnika soli Velička..

 

Pored svoje kulturne baštine, Krakov je poznat po barovima, klubovima, i raspoloženom lokalnom stanovištvu, kao i mnogobrojnim studentima spremnim za zabavu. 

Jedinstveni doživljaj dočeka Nove godine u jednom od najpoznatijih gradova za provod.

Srećna Nova godina :)

Krakov Doček Nove godine
Krakov Doček Nove godine
Krakov Doček Nove godine
Krakov Doček Nove godine
Krakov Doček Nove godine
Krakov Doček Nove godine
Krakov Doček Nove godine
Krakov Doček Nove godine
Krakov Doček Nove godine
Krakov Doček Nove godine
Krakov Doček Nove godine
Krakov Doček Nove godine
Krakov Doček Nove godine
Krakov Doček Nove godine
Krakov Doček Nove godine
Krakov Doček Nove godine
Krakov Doček Nove godine
Krakov Doček Nove godine
Krakov Doček Nove godine
Krakov Doček Nove godine
Krakov Doček Nove godine
Krakov Doček Nove godine
Krakov Doček Nove godine
Krakov Doček Nove godine
Krakov Doček Nove godine
Krakov Doček Nove godine
Krakov Doček Nove godine
Krakov Doček Nove godine

Polazak: 29.12.2018.                                                                                               6 DANA/3 NOĆENJA   AUTOBUSOM

1. dan     BEOGRAD

Polazak iz Beograda oko 17h sa glavne autobuske stanice BAS, centar Beograda, ulaz iz Karađorđeve ulice (tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanja). Iz Novog Sada oko 18h sa parkinga kod Lokomotive. Vožnja kroz Mađarsku, Slovačku...        

2. dan     KRAKOV

Dolazak u Krakov u prepodnevnim časovima. Panoramsko upoznavanje kraljevskog grada sa vodičem, obilazak nekadašnje prestonice Poljske sa razgledanjem Tvrđave Vavel, Brda Vavel sa kraljevskim dvorcem i katedralom, Pećine Zmaja koja je i simbol Krakova, Stari gradski Rinek sa zvonikom, Crkvu Svete Marije... Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan     KRAKOV – VELIČKA – KRAKOV

Doručak. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog izleta do najstarijeg rudnika soli u Evropi - Velička. Po dolasku  spuštanje stepenicama sa lokalnim vodičem do dubine od 135 m gde se nalazi i spektakularno podzemno jezero, kraljevska kapela napravljena od soli i koncertna dvorana. U povratku izlaz je specijalnim liftom. Povratak u Krakov. Individualno doček nove godine. SREĆNA NOVA GODINA!!! Noćenje.

4. dan     KRAKOV

Doručak. Slobodno vreme. Noćenje.

5. dan     KRAKOV – AUŠVIC – KRAKOV – BEOGRAD

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme ili fakultativna poseta nekadašnjem zloglasnom nacističkom koncentracionom logoru Aušvic-Birkenau (današnji spomen-muzej pod zaštitom je UNESCO-a). U popodnevnim časovima polazak za Beograd. Noćna vožnja.

6. dan     BEOGRAD

Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima na mesto polaska.                        

Povratak: 03.01.2019.                                                                                                                                                 Cenovnik br.1 od 24.09.2018.

TERMIN PUTOVANJA

HOTEL

CENA ARANZMANA

SPECIJALNA CENA

29.12.2018 – 03.01.2019.

JUNIOR 2 3*

139

Rasprodato
 

UPLATA PO SPECIJALNOJ CENI DO NAZNAČENOG TERMINA U TABELI

Cena za dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe (na pomoćnom ležaju) umanjuje se za 10€.

dete do 6 godina (u zajedničkom ležaju) ostvaruje popust 40% na cenu aranžmana

Polazak iz Užica (gradski stadion), Čačka (železnička stanica), Kragujevca (TC Roda), Batočine – doplata za transfer 20 € (minimum 4 putnika).

Polazak iz Zrenjanina – doplata za transfer 1500 rsd (minimum 4 putnika).

ARANŽMAN SADRŽI:

  • Prevoz autobusom turističke klase (16-87 sedišta) na navedenoj relaciji/mesta se određuju prema prijavi
  • 3 noćenja sa doručkom (švedski sto) u hotelu sa 3* u Krakovu u 1/2 i 1/2+1 sobama. Hotel JUNIOR 2 3* - Nalazi se 9 km od strogog centra Krakova. Na 20m od hotela se nalazi autobusko stajalište (do centra grada se preseda na tramvaj). U blizini hotela se nalazi Lidl, a nešto malo dalje se nalazi Carrefour hipermarket, kao i Decathlon. Sve sobe u hotelu poseduju kupatilo, mini-bar, fen. www.hoteljunior2.pl  
  • Razgledanje Krakova
  • Usluge vodiča za vreme putovanja (predstavnik agencije)
  • Troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN NE SADRŽI:

  • Individualne  troškove
  • Fakultativne izlete (minimum 25 osoba): Aušvic i Birkenau 25 /15 € deca; Rudnik soli Velička 30 /20 € deca ( deco do 12 godina ).
  • Međunarodno zdravstveno osiguranje  po cenovniku Generali osiguranja
  • Staničnu uslugu 50 rsd za polaske iz Beograda, plaća se u agenciji
  • Doplata za jednokrevetnu sobu na upit - 60 €

NAPOMENA: Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, parking, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. OBAVEZNO PRIJAVLJIVANJE ZA IZLETE U AGENCIJI ZBOG REZERVACIJE TERMINA ZA GRUPE, PLAĆANJE VODIČU.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu EXPO BANKE za efektivu na dan uplate. Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak najkasnije 10 dana pre polaska. Kreditom poslovnih banaka po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji. Prilikom prijave uplaćuje se depozit od 20% ukupne vrednosti aranžmana koji se vraća po odobravanju kredita (uplata punog iznosa od strane banke). Platnim karticama ili revolving karticama (mogućnost odloženog plaćanja) Visa, Master, Maestro, Dina.

ZA OVO PUTOVANJE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA NAŠE AGENCIJE (YUTA STANDARD)

Minimalni broj za realizaciju programa je 40 putnika.

Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska.

Krajnji rok za prijavljivanje je 10 dana pred put. U slučaju promenena monetarnom tržištu, promene u cenama prevoznika, osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana.

Agencija Robinson ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije, kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenog Ugovora o putovanju.