Više od 1800 ponuda

Berlin - 3 noćenja autobusom

od 169 €

Berlin, glavni grad Nemačke, prestonica noćnog života. Pragram od 3 noćenja, sa beskonačnim doživljajemo multikulturne metropole.

Svet u malom. 

Srećna Nova godina!!!

Day-12-Jährung-der-Wiedervereinigung.png
Day-12-Jährung-der-Wiedervereinigung.png
new-years-berlin-1.jpg
new-years-berlin-1.jpg

POLAZAK: 29.12.2018.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan      BEOGRAD

Polazak iz Beograda oko 17h sa glavne autobuske stanice BAS, centar Beograda, ulaz iz Karađorđeve ulice (tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje ). Iz Novog Sada oko 18h sa parkinga kod Lokomotive. Noćna vožnja kroz Mađarsku i Austriju sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2. dan      BERLIN

Dolazak u Berlin oko podneva. Panormasko razgledanje Berlina: East side galerija - Berlinski zid sa umetničkim delima, Aleksandrov Trg sa televizijskim tornjem, Berlinska katedrala, ostrvo muzeja, Fridrihova ulica sa upoznavanjem nacističke Nemačke, Brandeburška kapija, nemački parlament – Reichstag… Smeštaj u hotel posle 15h. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan      BERLIN – LAJPCIG – BERLIN

Doručak. Slobodno vreme za individualne obilaske ili fakultativni izlet u Lajpcig - najveći grad u nemačkoj državi Saksoniji i grad koji leži na tri reke: Beli Elster, Parta i Plajsa. Ime grada potiče od lužičkosrpske reči Lipsk, što znači „naselje u kojem rastu lipe“. Lajpcig se prvi put pominje kao slovensko (lužičkosrpsko) naselje 1015. godine. Po dolasku, upoznavanje grada: stari grad sa Univerzitetom i crkvom Svetog Tomasa, Bahov muzej, Opera, moderni deo grada i memorijalni kompleks Bitke naroda… Slobodno vreme. Povratak u Berlin. U večernjim satima organizovan odlazak na doček na ulicama Berlina. SREĆNA NOVA GODINA!!! Organizovan povratak u hotel. Noćenje.                                     

4. dan      BERLIN – POTSDAM – BERLIN

Doručak. Slobodno vreme za individualne obilaske ili poludnevni fakultativni izlet u Potsdam, jedan od najstarijih gradova Nemačke, centar savezne države Brandenburg. Potsdam je zbog svog posebnog kulturnog ambijenta, jedinstvene lokacije na reci Havel, brojnih palata i vrtova, uvršten na listu UNESCO-a. Upoznavanje grada sa vodičem, holandski i ruski kvart, zamak Sesilienhof u kome je održana istorijska konferencija Staljina, Trumana i Čerčila, nakon koje je usledilo bombardovanje Hirošime. Mogućnost obilaska palate Sansusi sa čarobnim vrtovima u kojoj Fridrih Veliki tražio mir i utočište od vladarskih obaveza ili Nove palate (ulaznice uz doplatu). Povratak u Berlin u popodnevnim satima. Predlog za veče: izlazak u neku od brojnih pivnica ili klubova. Noćenje.                                  

5. dan      BERLIN – DREZDEN – BEOGRAD          

Doručak. Napuštanje hotela. Polazak za Drezden. Nakon dolaska razgledanje grada sa mnogo zdanja u barkonom stilu: Palata Cvinger (u kojoj se nalazi više muzeja), protestantska Bogorodičina crkva, Opera Zemper, rimokatolička Dvorska crkva, Rezidencijalna palata (državni muzej), palata Tašenberg (danas hotel Kempinski), Avgustov most… Slobodno vreme do polaska za Beograd. Noćna vožnja preko Češke, Slovačke i Mađarske…

6. dan      BEOGRAD

Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima na mesto polaska.

TERMIN PUTOVANJA

HOTEL

CENA ARANŽMANA

SPECIJALNA CENA

29.12.2018 – 03.01.2019.

HOPPEGARTEN 3*

219 €

169 €

 

                                     UPLATA PO SPECIJALNOJ CENI DO NAZNACENOG TERMINA U TABELI                           Cenovnik br.1 od 22.11.2018.

Cena za dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe (na pomoćnom ležaju) umanjuje se 10 €.

dete do 6 godina (u zajedničkom ležaju) ostvaruje popust 40% na cenu aranžmana

ne postoji mogucnost umanjenja ukoliko se koristi sopstveni prevoz.

Polazak iz Užica (gradski stadion), Čačka (železnička stanica), Kragujevca (TC Roda), Batočine -  doplata za transfer 20 € (minimum 4 putnika).

Polazak iz Zrenjanina – doplata za transfer 1500 rsd (minimum 4 putnika).

ARANŽMAN SADRŽI:

  • Prevoz autobusom turističke klase (od 16 – 87 mesta) na navedenoj relaciji/mesta se određuju  prema prijavi
  • 3 noćenja sa doručkom u izabranom hotelu u 1/2 i 1/2+1 sobama po lokalnoj kategorizaciji. Hotel HOPPEGARTEN 3* nalazi se u okolini Berlina sa istočne strane, 20tak km od centra grada. Povezan je gradskim prevozom sa gradom i kombinuje se voz i autobus. Sobe 1/2 i 1/2+1, sa TWC, telefonom, SAT TV. Hotel raspolaže restoranom, recepcijom, aperitiv barom... www.hotelhoppegartenberlin.com/default-en.html
  • Razgledanje prema programu u pratnji vodiča
  • Troškovi usluge vodiča (predstavnik agencije)
  • Troškove vođstva i organizacije putovanja

ARANŽMAN NE SADRŽI:

  • Međunarodno zdravstveno osiguranje po cenovniku Generali osiguranja
  • Individualne troškove – nepomenute usluge
  • Fakultativne izlete (minimum 30 pax za realizaciju): IZLET U LAJPCIG 35 evra / 25 evra (deca do 12 godina), IZLET U POTSDAM 25 evra / 15 evra (deca do 12 godina) 
  • Staničnu uslugu 50 rsd za polaske iz Beograda, plaća se u agenciji
  • Jednokrevetnu sobu na upit - 90 €

NAPOMENA: Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, parkinga, vodiča, ulaznica, organizacije... Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu EXPO BANKE za efektivu na dan uplate. Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak najkasnije 10 dana pre polaska. Kreditom poslovnih banaka po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji. Prilikom prijave uplaćuje se depozit od 20% ukupne vrednosti aranžmana koji se vraća po odobravanju kredita (uplata punog iznosa od strane banke). Platnim karticama ili revolving karticama (mogućnost odloženog plaćanja) Visa, Master, Maestro, Dina.                                                                                

ZA OVO PUTOVANJE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE ROBINSON LICENCA OTP 007/2010, ORGANIZATORA PUTOVANJA (YUTA STANDARD)

Minimalni broj za realizaciju programa je 70 putnika. Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska. Krajnji rok za prijavljivanje je 10 dana pred put. U slučaju promene na monetarnom tržištu, promene u cenama prevoznika, osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana. Agencija Robinson ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije, kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenog Ugovora o putovanju. U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0072/2018 od 25.01.2018.god., zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300060789 od 25.01.2018.god. Akcionarskog drustva za osiguranje "DDOR Novi Sad". Licenca OTP 007/2010 od 28.01.2010.