Više od 1800 ponuda

Beč 2 noćenja

od 135 €

Beč, grad u ritmu valcera i vina, raj za umetnike, slikare i muzičare, i jedan od najlepših gradova za doček Nove godine. Po dolasku u Beč obićićemo uži centar grada: Ring, Trg Marije Terezije, dvorac Hofburg, Parlament, Većnica, Opera, zgrada Univerziteta, Burg teatar, katedrala Sv. Stefana, novi deo grada sa Praterom i zgradom Ujedinjenih nacija...

U večernjim satima, doček kod Rathaus-a i na ulicama Beča uz bogat muzički i zabavni program. Preporučujemo odlazak do Pratera, gde se priređuje spektakularni vatromet u ponoć.

Doček Nove godine Beč
Doček Nove godine Beč
Doček Nove godine Beč
Doček Nove godine Beč
Doček Nove godine Beč
Doček Nove godine Beč
Doček Nove godine Beč
Doček Nove godine Beč
Doček Nove godine Beč
Doček Nove godine Beč
Doček Nove godine Beč
Doček Nove godine Beč
Doček Nove godine Beč
Doček Nove godine Beč

                                     Polazak: 30.12.2018.                            5 DANA/2 NOĆENJA   AUTOBUSOM

1. dan      BEOGRAD

Polazak iz Beograda oko 21h sa glavne autobuske stanice BAS, centar Beograda, ulaz iz Karađorđeve ulice (tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje ). Iz Novog Sada oko 22h sa parkinga kod Lokomotive. Noćna vožnja kroz Mađarsku sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2. dan      BEČ

Dolazak u Beč u prepodnevnim  časovima. Panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča, uži centar grada: Ring, Trg Marije Terezije, dvorac Hofburg, Parlament, Većnica, Opera, zgrada Univerziteta, Burg teatar, katedrala Sv. Stefana, novi deo grada sa Praterom i zgradom Ujedinjenih nacija. Smeštaj u hotel posle 15 časova. Slobodno vreme. U večernjim satima, individualni odlazak na doček kod Rathaus-a i na ulicama Beča uz bogat muzički i zabavni program. Preporučujemo odlazak do Pratera, gde se priređuje spektakularni vatromet u ponoć. SREĆNA NOVA GODINA!!! Noćenje.

3. dan      BEČ – SCHÖNBRUNN – BRATISLAVA – BEČ  

Doručak. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativnih izleta - poseta kraljevskom dvorcu Šenbrun sa prekrasnim parkom i izleta za Bratislavu. Po dolasku u Bratislavu, zajednički odlazak na panoramsko razgledanje grada i obilazak stare tvrđave (Katedrala Svetog Martina, Palata Grasalkovič, Plava crkva…) i šetnja romantičnim delom starog grada na obali Dunava. Povratak u Beč u kasnim večernjim časovima. Noćenje.

4. dan      BEČ – DUNAVSKI TORANJ – PARNDORF – BEOGRAD 

Doručak. Napuštanje hotela i razduživanje soba. Slobodno vreme u centru grada ili poseta Dunavskom tornju odakle se pruža prelepa panorama na Beč. Polazak za Srbiju oko 16 časova.  Poseta Parndorf outlet centru koji se nalazi na autoputu Budimpešta – Beč, na 30 minuta od Beča. Više od 150 modnih prodavnica sa preko 600 brendova, od ženske, muške i mode za decu, sportske obuće itd. Oko 19 časova nastavak putovanja. Noćna vožnja preko Mađarske.

5. dan      BEOGRAD

Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima na mesto polaska.

Povratak: 03.01.2019

TERMIN PUTOVANJA

HOTEL

CENA ARANŽMANA

SPECIJALNA CENA

30.12.2018 – 03.01.2019.

BOCK 3*

169 €

135 €

30.12.2018 – 03.01.2019. ROSEN 3* 169 € 135 €

UPLATA PO SPECIJALNOJ CENI DO NAZNACENOG TERMINA U TABELI                 Cenovnik br.1 od 24.09.2018.

Cena za dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe(na pomoćnom ležaju) umanjuje se 10€.

dete do 6 godina (u zajedničkom ležaju) ostvaruje popust 40% na cenu aranžmana

Cena aranžmana se umanjuje za 20 € ukoliko se koristi sopstveni prevoz.

Polazak iz Užica (gradski stadion), Čačka (železnička stanica), Kragujevca (TC Roda), Batočine - doplata za transfer 20 € (minimum 4 putnika).

Polazak iz Zrenjanina – doplata za transfer 1500 din (minimum 4 putnika).

ZBOG NOVOG AUSTRIJSKOG ZAKONA U TURIZMU, NEOPHODNO JE DOSTAVITI KOPIJU PASOŠA NAJKASNIJE 5 DANA PRE PUTA.

 

 

169 €

ARANŽMAN SADRŽI:

 • Prevoz autobusom turističke klase (od 16 – 87 mesta) na navedenoj relaciji/mesta se određuju prema prijavi
 • 2 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* (švedski sto) u 1/2 i 1/2+1 sobama po lokalnoj kategorizaciji.  Hotel BOCK 3* Nalazi se u širem centru Beča, na liniji gradskog prevoza, na obali jezera, u blizini tržnog centra SCS. Hotel ima aperitiv bar, restoran, sef, parking. Sobe su 1/2  i 1/2 + 1 sa TWC, TV, mini bar, telefonom... www.hb1.at/de/hotel-boeck-brunn.html
 • Razgledanje Beča u pratnji vodiča
 • Poseta tržnom centru Parndorf
 • Usluge turističkog vodiča/pratioca grupe
 • Troškove vođstva i organizacije putovanja

ARANŽMAN NE SADRŽI:

 • Individualne troškove – nepomenute usluge
 • Fakultativne izlete (minimum 25 pax za realizaciju izleta):
  • Dvorac Schönbrunn 25 /15 deca; OBAVEZNA PRIJAVA U AGENCIJI
  • Poseta Dunavskom Tornju 10 /5 deca;
  • Izlet do Bratislave 15 /10 deca.
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje po cenovniku Generali osiguranja
 • Staničnu uslugu 50 rsd za polaske iz Beograda, plaća se u agenciji
 • Jednokrevetnu sobu na upit – 90 €

NAPOMENA: Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Agencija ne snosi odgovornost za promenu cena ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu EXPO BANKE za efektivu na dan uplate. Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak najkasnije 10 dana pre polaska. Kreditom poslovnih banaka po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji. Prilikom prijave uplaćuje se depozit od 20% ukupne vrednosti aranžmana koji se vraća po odobravanju kredita (uplata punog iznosa od strane banke). Platnim karticama ili revolving karticama (mogućnost odloženog plaćanja) Visa, Master, Maestro, Dina. 

  ZA OVO PUTOVANJE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE ROBINSON LICENCA OTP 007/2010, ORGANIZATORA PUTOVANJA (YUTA STANDARD)

Minimalni broj za realizaciju programa je 70 putnika. Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika.

U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska. Krajnji rok za prijavljivanje je 10 dana pred put.

U slučaju promenena monetarnom tržištu, promene u cenama prevoznika, osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana. Agencija Robinson ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije, kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenog Ugovora o putovanju.

 

ZA OVO PUTOVANJE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA NAŠE AGENCIJE (YUTA STANDARD)