Više od 1800 ponuda

Beč 1 noćenje

od 79 €

Ako ste izabrali austrijsku prestonicu za ovogodišnji doček Nove godine, sigurno ćete prisustvovati jednom od najlepših i najveselijih.  Pored toga što je grad muzike, Beč je i sinonim za čuvene specijalitete: saher torta, wiener melange kafu..Obiđite operu, zimsku rezidenciju Habsburgovaca, Trg Marije Terezije, Parlament, Gradsku kuću, Univerzitet, ili prošetajte Šembrunski parkom..

 

Prelazak iz stare u novu godinu u Beču će biti aposlutno jedan od najuzbudljivijih jer se ceo grad pretvara u veliku, veselu zabavu sa obiljem predstava i muzičkih pozornica, galerije i muzeji širom otvorenih vrata..

A za kraj uživajte u fenomenalnom vatrometu iznad Pratera i dočekajte Novu godinu na najbolji način.

Srećna Nova godina :)

Nova godina u Beču
Nova godina u Beču
Nova godina u Beču
Nova godina u Beču
Nova godina u Beču
Nova godina u Beču
Nova godina u Beču
Nova godina u Beču
Nova godina u Beču
Nova godina u Beču
Nova godina u Beču
Nova godina u Beču

Polazak: 29.12.2018.            4 DANA/1 NOĆENJE   AUTOBUSOM

1. dan     BEOGRAD

Polazak iz Beograda oko 21h sa glavne autobuske stanice BAS, centar Beograda, ulaz iz Karađorđeve ulice (tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje ). Iz Novog Sada oko 22h sa parkinga kod Lokomotive. Noćna vožnja kroz Mađarsku sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2. dan     BEČ

Dolazak u Beč u prepodnevnim časovima.  Panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča, uži centar grada: Ring, Trg Marije Terezije, dvorac Hofburg, Parlament, Većnica, Opera, zgrada Univerziteta, Burg teatar, katedrala Svetog Stefana, novi deo grada sa Praterom i zgradom Ujedinjenih nacija. Smeštaj u hotel posle 15h. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan     BEČ – BRATISLAVA – BEČ

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativnih izleta - poseta kraljevskom dvorcu Šenbrun sa prekrasnim parkom i Dunavskom tornju odakle se pruža prelepa panorama na grad. Mogućnost fakultativnog izleta za Bratislavu. Po dolasku u Bratislavu, zajednički odlazak na panoramsko razgledanje grada i obilazak stare tvrđave (Katedrala Svetog Martina, Palata Grasalkovič, Plava crkva…) i šetnja romantičnim delom starog grada na obali Dunava. U popodnevnim časovima povratak za Beč. U večernjim satima, doček kod Rathaus-a i na ulicama Beča uz bogat muzički i zabavni program. Preporučujemo odlazak do Pratera, gde se priređuje spektakularni vatromet u ponoć. SREĆNA NOVA GODINA!!!

4. dan     BEČ – BEOGRAD

Sastanak grupe oko 02 časa kad je predviđen polazak za Srbiju. Noćna vožnja preko Mađarske. Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

Povratak: 01.01.2018.                                                                                                                                                                 Cenovnik br.1 od 24.09.2018.

TERMIN PUTOVANJA

HOTEL

CENA ARANŽMANA

SPECIJALNA CENA

29.12.2018 – 01.01.2019.

BOCK 3*

99

79 

ROSEN 3*

99 €

79

UPLATA PO SPECIJALNOJ CENI DO NAZNAČENOG TERMINA U TABELI

Cena za dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe (na pomoćnom ležaju) popust 10 €.

dete do 6 godina (u zajedničkom ležaju) ostvaruje popust 40% na cenu aranžmana

Cena aranžmana se umanjuje za 20 € ukoliko se koristi sopstveni prevoz.

Polazak iz Užica (gradski stadion), Čačka (železnička stanica), Kragujevca (TC Roda), Batočine - doplata za transfer 20 € (minimum 4 putnika). Polazak iz Zrenjanina – doplata za transfer 1500 rsd (minimum 4 putnika).

ZBOG NOVOG AUSTRIJSKOG ZAKONA U TURIZMU, NEOPHODNO JE DOSTAVITI KOPIJU PASOŠA NAJKASNIJE 5 DANA PRE PUTA.

ARANŽMAN SADRŽI:

  • Prevoz autobusom turističke klase (od 16 – 87 mesta) na navedenoj relaciji/mesta se određuju prema prijavi
  • 1 noćenje sa doručkom u hotelu sa 3* (švedski sto) u 1/2 i 1/2+1 sobama po lokalnoj kategorizaciji. Hotel BOCK 3* Nalazi se u širem centru Beča, na liniji gradskog prevoza, na obali jezera, u blizini tržnog centra SCS. Hotel ima aperitiv bar, restoran, sef, parking. Sobe su 1/2  i 1/2 + 1 sa TWC, TV, mini bar, telefonom... www.hb1.at/de/hotel-boeck-brunn.html
  • Razgledanje Beča u pratnji vodiča; usluge turističkog vodiča/pratioca grupe
  • Troškove vođstva i organizacije putovanja

ARANŽMAN NE SADRŽI:

  • Individualne troškove – nepomenute usluge
  • Fakultativne izlete (minimum 25 pax za realizaciju izleta): dvorac Schönbrunn 25 €/15 € deca- obavezna prijava u agenciji; Poseta Dunavskom Tornju 10 €/5 € deca; izlet do Bratislave 15 €/10 € deca ( deca do 12 godina )
  • Međunarodno zdravstveno osiguranje  po cenovniku Generali osiguranja
  • Staničnu uslugu 50 rsd za polaske iz Beograda, plaća se u agenciji
  • Doplatu za jednokrevetnu sobu na upit 45 € 

NAPOMENA: Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Agencija ne snosi odgovornost za promenu cena ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu EXPO BANKE za efektivu na dan uplate. Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak najkasnije 10 dana pre polaska. Kreditom poslovnih banaka po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji. Prilikom prijave uplaćuje se depozit od 20% ukupne vrednosti aranžmana koji se vraća po odobravanju kredita (uplata punog iznosa od strane banke). Platnim karticama ili revolving karticama (mogućnost odloženog plaćanja) Visa, Master, Maestro, Dina. 

  ZA OVO PUTOVANJE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE ROBINSON LICENCA OTP 007/2010, ORGANIZATORA PUTOVANJA (YUTA STANDARD)

Minimalni broj za realizaciju programa je 70 putnika. Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska. Krajnji rok za prijavljivanje je 10 dana pred put. U slučaju promenena monetarnom tržištu, promene u cenama prevoznika, osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana. Agencija Robinson ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije, kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenog Ugovora o putovanju.