Više od 1800 ponuda

Venecija 5 dana autobusom

od 99 €

Obiđite Veneciju i Veronu za Novu godinu, dva najpoznatija grada Italije. U Veroni je organizovano panoramsko razgledanje grada šetnjom uz pratnju vodiča: Trg Bra sa Arenom, Piazza Erbe (Toranj Lambertijevih, Palata Mafej), Trg Sinjori sa spomenikom Danteu Aligijeriju, Julijina kuća sa podsećanjem na legendu o tragičnoj ljubavi Romea i Julije...

U Veneciji prošetajte čuvenim trgom Svetog Marka ili uživajte u romantičnoj vožnji gondolom....

Doček Nove godine Venecija
Doček Nove godine Venecija
Doček Nove godine Venecija
Doček Nove godine Venecija
Doček Nove godine Venecija
Doček Nove godine Venecija
Doček Nove godine Venecija
Doček Nove godine Venecija
Doček Nove godine Venecija
Doček Nove godine Venecija
Doček Nove godine Venecija
Doček Nove godine Venecija
Doček Nove godine Venecija
Doček Nove godine Venecija
Doček Nove godine Venecija
Doček Nove godine Venecija
Doček Nove godine Venecija
Doček Nove godine Venecija

Polazak: 30.12.2017.                                       5 DANA/2 NOĆENJA   AUTOBUSOM

1. dan     BEOGRAD

Polazak iz Beograda oko 19:00 časova (tačno mesto i vreme polaska biće poznato 2 dana pred putovanje). Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa usputnim zadržavanjima radi odmora i prelaska granica.

2. dan     PALMANOVA – LIDO DI JESOLO – VENECIJA – PUNTA SABIONI – LIDO DI JESOLO

Dolazak u jutarnjim časovima do tržnog centra u blizini mesta Palmanova, koji je veoma poznat u Evropi - sklop radnji poznatih robnih marki (ženska, muška, dečija i sportska garderoba, igračke, stvari za kuću, pokloni, cipele, šminka...). Nastavak putovanja do hotela, Lido di Jesolo. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Uveče (fakutativno) organizovani odlazak u Veneciju, odlazak autobusom do mesta Punta Sabioni, prevoz brodom (Punta Sabioni - Venecija - Punta Sabioni). Nakon dočeka Nove godine, organizovani povratak u hotel u dogovoreno vreme. Noćenje.

3. dan     VERONA – LIDO DI JESOLO

Kasni doručak. Mogućnost fakultativnog izleta za Veronu. Po dolasku u Veronu obilazak grada Romea i Julije: Trga Bra, Julijine Kuće, Trga Erba i Sinjori sa spomenikom Dante Aligijeriju, Rimske Arene, jedna od najvećih i najbolje očuvanih. Slobodno vreme za individualno razgledanje. U večernjim časovima povratak u hotel. Noćenje.

4. dan     LIDO DI JESOLO – PUNTA SABIONI – VENECIJA - BEOGRAD

Doručak. Napuštanje hotela i fakultativna poseta Veneciji. Odlazak do luke Punta Sabioni i vožnja brodom do Trga Sv. Marka, glavnog trga u Veneciji. Razgledanje najužeg centra prestonice nekada moćne Mletačke republike (IX-XVIII vek): Trg sv. Marka, Bazilika Sv. Marka sa mozaicima, Duždeva palata, Most uzdisaja, Most Rialto, crkve Santa Maria della Salute u kojoj se nalaze dela Ticijana i Tintoretija. Slobodno vreme. Povratak brodom do Punta Sabioni i nastavak putovanja ka Beogradu. Vožnja preko Slovenije i Hrvatske sa usputnim zadržavanjima radi odmora i prelaska granica.

5. dan     BEOGRAD

Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima na mesto polaska. Kraj programa.

Povratak: 03.01.2018.                                                                                                                                                 Cenovnik br. 11 od 04.12.2017.

HOTEL CENA ARANŽMANA SPECIJALNA CENA
HOTEL  3* 129 €

99 € do 16.12.2017.

UPLATA PO SPECIJALNOJ CENI DO NAZNACENOG TERMINA U TABELI
Cena za dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe (na pomoćnom ležaju) popust 10 €.
Cena aranžmana se umanjuje za 20 €, ukoliko se koristi sopstveni prevoz.
Polazak iz Novog Sada (ulaz Ruma) – doplata za transfer 10 € (minimum 4 putnika); Polazak iz Užica (gradski stadion), Čačka (železnička stanica), Kragujevca
(TC Roda) Batočine - doplata za transfer 20 € (minimum 4 putnika); Polazak iz Zrenjanina – doplata za transfer 1500 rsd (minimum 4 putnika)

 

ARANŽMAN SADRŽI:

  • Prevoz autobusom turističke klase (16-87 sedišta) na navedenoj relaciji/mesta se određuju prema prijavi
  • 2 noćenja sa doručkom (kontinentalni skroman – slatko-slani) u hotelu 3*. Hotel 3* - Nalazi se u poznatom letovalištu Lido di Jesolo. Sobe su 1/2 i 1/2+1, sa TWC, telefonom, SAT TV.  Hotel raspolaže sa restoranom, recepcijom, aperitiv barom... Tačan naziv hotela biće poznat 10 dana pred putovanje.
  • Razgledanje Venecije
  • Usluge turističkog vodiča za vreme putovanja
  • Troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN NE SADRŽI:

  • Fakultativne izlete (minimum 30 putnika) i ulaznice za lokalitete navedene u programu: 31.12.2017. brod na relaciji Punta Sabioni – Venecija – Punta Sabioni 25 €/20 € deca za odlazak na doček na Trgu u Veneciji; 02.01.2018. brod na relaciji Punta Sabioni – Venecija – Punta Sabioni 20 €/ 15 € deca; Obilazak Verone 20 €
  • Međunarodno zdravstveno osiguranje po cenovniku Generali osiguranja

·         Individualne troškove

·         Doplatu za jednokrevetnu sobu na upit - 50 €

NAPOMENA: Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, parkinga, vodiča, ulaznica, organizacije… Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu EXPO BANKE za efektivu na dan uplate. Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak najkasnije 10 dana pre polaska. Kreditom poslovnih banaka po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji. Prilikom prijave uplaćuje se depozit od 20% ukupne vrednosti aranžmana koji se vraća po odobravanju kredita (uplata punog iznosa od strane banke). Platnim karticama ili revolving karticama (mogućnost odloženog plaćanja) Visa, Master, Maestro, Dina.

ZA OVO PUTOVANJE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE ROBINSON LICENCA OTP 007/2010, ORGANIZATORA PUTOVANJA  (YUTA STANDARD)

Minimalni broj za realizaciju programa je 70 putnika.

Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika.

U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska. Krajnji rok za prijavljivanje je 10 dana pred put. U slučaju promenena monetarnom tržištu, promene u cenama prevoznika, osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana.

Agencija Robinson ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije, kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenog Ugovora o putovanju.