Više od 1800 ponuda

Veseli autobus

od 24 €

Već tradicionalan autobus iznenađenja okuplja putnike koji žele iznenađenje za Srpsku Novu godinu. I ove godine smo pronašli i napravili program u kome ćete uživati i provesti divne trenutke i dočekati Novu godinu. Destinacija je iznenađnje, usluga iskrena i vrhunska.

Srećna Nova godina!!!!

Veseli autobus
Veseli autobus

DOČEKAJMO ZAJEDNO NAŠU SRPSKU NOVU GODINU U VESELOM AUTOBUSU!

 

1. dan – 13.01.2018.

Polazak autobusa u 20 časova iz Beograda (tačno vreme i mesto polaska biće poznato 2 dana pred putovanje). Vožnja autobusom uz druženje uz muziku i piće... Dolazak do krajnjeg odredišta, a tu nas čeka piće dobrodošlice i naravno, pogača i so! Veče sa nastavlja u dobrom raspoloženju (uz iće i piće) sve do zore rane, kada je predviđen polazak za Beograd.

 

 

 

Povratak: 14.01.2018.                                                                                                                                                       Cenovnik br. 1 od 24.11.2017.

ARANŽMAN SADRŽI:

  • Prevoz autobusom
  • Večeru (đakonije na trpezi, dezert, neograničeno domaće piće)
  • Muzički program
  • Usluge turističkog vodiča/pratioca grupe
  • Troškove organizacije putovanja

 

ARANŽMAN NE SADRŽI:

  • Individualne troškove

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak najkasnije 10 dana pre polaska.

Kreditom poslovnih banaka po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji. Prilikom prijave uplaćuje se depozit od 20% ukupne vrednosti aranžmana koji se vraća po odobravanju kredita (uplata punog iznosa od strane banke).

Platnim karticama ili revolving karticama (mogućnost odloženog plaćanja) Visa, Master, Maestro, Dina.

 

ZA OVO PUTOVANJE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE ROBINSON LICENCA OTP 007/2010, ORGANIZATORA PUTOVANJA  (YUTA STANDARD)

Minimalni broj za realizaciju programa je 15 putnika. Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska. Krajnji rok za prijavljivanje je 10 dana pred put. U slučaju promene na monetarnom tržištu, promene u cenama prevoznika, osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana. Agencija Robinson ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije, kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenog Ugovora o putovanju.