Više od 1800 ponuda

Budimpešta - 2 noćenja

od 99 €

Spajanjem tri grada: Buda, Obuda i Pest 1873. godine nastala je jedinstvena Budimpešta, danas grad oko 2 miliona stanovnika; administrativni kulturni, naučni, privredni, trgovinski i saobraćajni centar Mađarske. Lepote Budimpešte doprinose 10  mostova i Kraljevska palata sa uzvišenjima pored Dunava sa budimske strane. I zapamtite, u Budimpešti niste bili ukoliko niste navratili u nadaleko čuvenu poslastičarnicu Žerbo, ukoliko niste zagledali izloge u ulici Vaci ili niste sebi priuštili zadovoljsktvo u nekoj od čardi.

Srećna Nova Godina!!!

Budimpešta 2 noćenja
Budimpešta 2 noćenja
Budimpešta 2 noćenja
Budimpešta 2 noćenja
Budimpešta 2 noćenja
Budimpešta 2 noćenja
Budimpešta 2 noćenja
Budimpešta 2 noćenja
Budimpešta 2 noćenja
Budimpešta 2 noćenja
Budimpešta 2 noćenja
Budimpešta 2 noćenja
Budimpešta 2 noćenja
Budimpešta 2 noćenja
Budimpešta 2 noćenja
Budimpešta 2 noćenja

Polazak: 30.12.2017.                          4 DANA/2 NOĆENJA   AUTOBUSOM

1. dan     BEOGRAD

Polazak autobusa oko 23 časa iz Beograda (tačno vreme i mesto polaska biće poznato 2 dana pred putovanje), polazak iz Novog Sada oko 24 časa sa železničke stanice, ispred lokomotive. Noćna vožnja sa kraćim pauzama.

2. dan     BUDIMPEŠTA

Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim časovima. Panoramsko upoznavanje grada sa vodičem: obilazak Trga Heroja, Andarši bulevara, Bazilike Sv. Ištvana, Parlamenta, Ribarske tvrđave, Brda Sv. Gelerta, Citadele... Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Fakultativni odlazak na doček Nove Godine. SREĆNA NOVA GODINA!!! Noćenje.

3. dan     BUDIMPEŠTA – SENT ANDREJA – BUDIMPEŠTA

Kasni doručak. Fakultativni obilazak Sent Andreje (središte srpske kulture i tradicije u Mađarskoj). Obilazak sa stručnim vodičem trga i kuće Vuka Karadžića, Gradski trg, kuće Jakova Ignjatovića, Pozarevačka, Beogradska i Grčka crkva, muzej SPC-e, krst Kneza Lazara. Povratak u hotel. Uveče (fakultativno) krstarenje Dunavom i noćno razgledanje Budimpešte uz pratnju vodiča. Zatim, fakultativna repriza Nove godine u jednoj od čuvenih mađarskih čardi. Noćenje.

4. dan     BUDIMPEŠTA – CAMPONA – TROPIKARIJUM/PREMIJER – BEOGRAD

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme ili fakultativni odlazak do tržnog centra Campona i poseta Tropikarijumu ili fakultativni odlazak do trznog centra Premijer. Polazak za Beograd oko 17 časova iz centra grada. Dolazak u Beograd u kasnim večernjim satima.

Povratak: 02.01.2018.                                                                                                                                                                Cenovnik br.4 od 16.11.2017.

TERMIN PUTOVANJA HOTEL CENA ARANŽMANA SPECIJALNA CENA
30.12.2017 – 02.01.2018. MATUŠ 3* 129 € 99 € do 16.12.
30.12.2017 – 02.01.2018. BARA JUNIOR 3* 139 € 109 € do 16.12.
30.12.2017 – 02.01.2018. ATLAS 3* 145 € 115 € do 16.12.

UPLATA PO SPECIJALNOJ CENI DO NAZNACENOG TERMINA U TABELI

Cena za dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe (na pomoćnom ležaju) umanjuje se za 10 €. Cena aranžmana se umanjuje za 15 € ukoliko se koristi sopstveni prevoz. Polazak iz Užica (gradski stadion), Čačka (železnička stanica), Kragujevca (TC Roda), Batočine - doplata za transfer 20 (minimum 4 putnika). Polazak iz Zrenjanina – doplata za transfer 1500 rsd (minimum 4 putnika).

ARANŽMAN SADRŽI:

  • Prevoz autobusom turističke klase sa audio i video opremom
  • Smeštaj u hotelu 3* na bazi 2 noćenja sa doručkom (švedski sto) u 1/2 i 1/2+1 sobama. Hotel MATUŠ 3* - Nalazi se sa Peštanske strane, u širem centru grada, na liniji gradskog prevoza. Hotel ima aperitiv bar, restoran, sef, parking. Sobe su sa TWC, TV, mini barom, telefonom; Hotel BARA JUNIOR 3* - Nalazi se sa Budimske strane, u podnožju brda Gelert, u širem centru grada, na liniji gradskog prevoza. Hotel ima aperitiv bar, restoran, sef, parking. Sobe su sa TWC, TV, mini barom, telefonom. HOTEL ATLAS 3* Nalazi se u centru grada, u blizini Keleti stanice, na liniji gradskog prevoza. Hotel ima aperitiv bar, restoran, sef, parking. Sobe  su u 1/2 i 1/2 +1 sa TWC, TV, mini bar, telefonom...atlashotelbudapest.com
  • Razgledanje prema programu u pratnji vodiča
  • Usluge turističkog vodiča/pratioca grupe
  • Troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN NE SADRŽI:

  • Individualne troškove
  • Fakultativne izlete (minimum 30 osoba): Krstarenje Dunavom 15€/10 € deca; Sent Andreja 10 €/5 € deca; Prevoz do tržnog centra Premijer 10 € (www.premieroutlet.hu/shops); Prevoz do tržnog centra Campona 5 €; Ulaznica za Tropikarijum 2500F oko 8.5 €/ 1800F oko 6 € deca do 18 godina; Doček Nove godine u čardi 75€; Repriza Nove godine u čardi 35 € (obavezno prijavljivanje za Doček i reprizu Nove godine prilikom rezervacije aranžmana zbog ograničenog broja mesta i uplata od 50% od cene). Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, parkinga, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
  • Organizovan doček Nove godine i reprizu
  • Međunarodno zdravstveno osiguranje po cenovniku Generali osiguranja
  • Doplata za jednokrevetnu sobu na upit – 60 €

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu EXPO BANKE za efektivu na dan uplate. Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak najkasnije 10 dana pre polaska. Kreditom poslovnih banaka po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji. Prilikom prijave uplaćuje se depozit od 20% ukupne vrednosti aranžmana koji se vraća po odobravanju kredita (uplata punog iznosa od strane banke). Platnim karticama ili revolving karticama (mogućnost odloženog plaćanja) Visa, Master, Maestro, Dina.

ZA OVO PUTOVANJE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE ROBINSON LICENCA OTP 007/2010, ORGANIZATORA PUTOVANJA (YUTA STANDARD)

Minimalni broj za realizaciju programa je 70 putnika.

Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska. Krajnji rok za prijavljivanje je 10 dana pred put.

U slučaju promenena monetarnom tržištu, promene u cenama prevoznika, osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana. Agencija Robinson ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije, kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenog Ugovora o putovanju.

 

ZA OVO PUTOVANJE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA NAŠE AGENCIJE (YUTA STANDARD)