Više od 1800 ponuda

Legoland

od 165 €

Minhen i Legoland u vreme Uskršnjih praznika su prava poslastica Vaše porodice.  Bavarska je svoje srce pretvorila u lego kocke i ostvaruje san svakog deteta, ali i njihovih roditelja. Priuštite deci nezaboravni raspust.

Legoland
Legoland
Legoland
Legoland
Legoland
Legoland
Legoland
Legoland
Legoland
Legoland
Legoland
Legoland
Legoland
Legoland
Legoland
Legoland
Legoland
Legoland

        Polazak: 05.04.2018.                                   5 DANA/2 NOĆENJA   AUTOBUSOM

1. dan    BEOGRAD

Polazak autobusa u 20h (tačno vreme i mesto polaska biće poznato 2 dana pre puta). Vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju, Austriju i Nemačku do Minhena uz kraća stajanja na putu.

2. dan    MINHEN                              

Po dolasku, panoramsko razgledanje grada: Marienplac, Frauenkirhe, Rezident Palata, srednjevekovni Hofbrauhaus, Bavarski Parlament, Kraljevska palata, Opera, Alianc Arena... Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan    MINHEN – LEGOLAND – MINHEN

Doručak. Polazak na celodnevni fakultativni izlet u zabavni park Legoland Deutschland, smešten u Gincburgu. Slobodno vreme za uživanje u atrakcijama parka: Miniland (središnji deo parka s čuvenim evropskim građevinama i znamenitostima, s više od 25 miliona upotrebljenih lego kockica), LegoXtreme, Imagination, Adventure Land, Knights Kingdom, Lego City, Pirate Land... Povratak u hotel u večernjim satima. Noćenje.

4. dan    MINHEN – LINC – BEOGRAD

Doručak. Odjava iz hotela i polazak prema Lincu, trećem po veličini gradu Austrije, koji leži na Dunavu. Grad je poznat po lepom starom jezgru grada, ali i po teškoj industriji. Po dolasku, razgledanje u pratnji vodiča. Slobodno vreme. U posle podnevnim satima polazak prema Srbiji.

5. dan    BEOGRAD

Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima. Kraj programa.

Povratak: 09.04.2018.

 

TERMIN PUTOVANJA

HOTEL

CENA ARANŽMANA

SPECIJALNA CENA

05.04 – 09.04.2018.

LEONARDO 4*

165

145 do 24.03.

UPLATA PO SPECIJALNOJ CENI DO NAZNACENOG TERMINA U TABELI      Cenovnik br. 1 od 02.03.2018.

 

Cena za dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe(na pomoćnom ležaju) umanjuje se 10€, u zajedničkom ležaju dete do 6 god. ostvaruje popust 40%. Višekrevetne sobe za porodice su na upit. Doplata za jednokrevetnu sobu na upit 70 €.

Polazak iz Užica (gradski stadion), Čačka (železnička stanica), Kragujevca (TC Roda), Batočine - doplata za transfer 20 € (minimum 4 putnika). Polazak iz Zrenjanina – doplata za transfer 1500 din (minimum 4 putnika). Polazak iz Novog Sada – doplata za transfer 10 € (minimum 4 putnika).

ARANŽMAN SADRŽI:

  • Prevoz autobusom prema programu turističke klase (od 16 – 87 mesta) na navedenoj relaciji/mesta se određuju prema prijavi
  • 2 noćenja sa doručkom u hotelu sa 4* (švedski sto) u Minhenu u 1/2 i 1/2+1 sobama. LEONARDO HOTEL & RESIDENZ MÜNCHEN 4* (www.leonardo-hotels.com/leonardo-hotel-residenz-muenchen) – Nalazi se u Minhenu. Hotel ima bar, restoran, sef, parking. Sobe su sa TWC, TV, mini barom, telefonom...
  • Razgledanja prema programu
  • Usluge vodiča na putovanju
  • Troškove organizacije putovanja

 

ARANŽMAN NE SADRŽI:

  • Individualne troškove – nepomenute usluge
  • Međunarodno zdravstveno osiguranje po cenovniku Generali osiguranja
  • Ulaznicu za Legoland: 20 € po osobi, deca mlađa od 3 godine ne plaćaju ulaz (sve vožnje uključene u cenu osim Hyundai Legoland škole vožnje i Midway Games-a)

NAPOMENA: Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, parkinga, usluga vodiča, ulaznica, organizacije... Agencija ne snosi odgovornost za promenu cena ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Izvršilac usluga na odredištu je inopartner.

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu EXPO BANKE za efektivu na dan uplate. Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak najkasnije 10 dana pre polaska. Kreditom poslovnih banaka po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji. Prilikom prijave uplaćuje se depozit od 20% ukupne vrednosti aranžmana koji se vraća po odobravanju kredita (uplata punog iznosa od strane banke). Platnim karticama ili revolving karticama (mogućnost odloženog plaćanja) Visa, Master, Maestro, Dina.

 

  ZA OVO PUTOVANJE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE ROBINSON LICENCA OTP 007/2010, ORGANIZATORA PUTOVANJA (YUTA STANDARD)

Minimalni broj za realizaciju programa je 40 putnika. Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska. Krajnji rok za prijavljivanje je 10 dana pred put. U slučaju promene na monetarnom tržištu, promene u cenama prevoznika, osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana. Agencija Robinson ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije, kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenog Ugovora o putovanju.