Više od 1800 ponuda

Krakov bus - 2 noćenja

od 79 €

Krakov je stara poljska prestonica, koju bi slobodno mogli nazvati „grad muzej“. Krakovski stari grad je uvršten u listu svetske kulturne baštine UNESCO-a. Aranžman Krakov obogaćujemo izletima do rudinka soli Wielicka, kao i posetom logoru Aušvic.

Krakov
Krakov
Krakov
Krakov
Krakov
Krakov
Krakov
Krakov
Krakov
Krakov
Krakov
Krakov
Wielicka
Wielicka
Wielicka
Wielicka
Aušvic
Aušvic
Aušvic
Aušvic

                                            

                                             POLAZAK : 09.11.2018                                      5 DANA/2 NOĆENJA   AUTOBUSOM

 

1. dan      BEOGRAD

Polazak iz Beograda oko 17h sa glavne autobuske stanice BAS, ulaz iz Karadjordjeve ulice. (tačno vreme polaska biće poznato dva dana pred putovanje). Iz Novog Sada oko 20 časova sa parkinga kod Lokomotive. Vožnja kroz Mađarsku, Slovačku...

 

2. dan      KRAKOV

Dolazak u Krakov u prepodnevnim časovima. Panoramsko razgledanje kraljevskog grada sa lokalnim vodičem, obilazak nekadašnje prestonice Poljske sa razgledanjem Tvrđave Vavel, Brda Vavel sa kraljevskim dvorcem i katedralom, Pećine Zmaja koja je i simbol Krakova, Stari gradski Rinek sa zvonikom, Crkvu Sv. Marije. Smeštaj u hotel. Noćenje.

 

3. dan      KRAKOV – AUŠVIC

Doručak. Fakultativni odlazak u Aušvic, poseta nekadašnjem zloglasnom nacističkom koncentracionom logoru Aušvic-Birkenau (današnji spomen-muzej pod zaštitom je UNESCO-a). Slobodno vreme. Noćenje.

 

4. dan      KRAKOV – VELIČKA – KRAKOV

Doručak. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog izleta do najstarijeg rudnika soli u Evropi - Velička. Po dolasku, spuštanje stepenicama sa lokalnim vodičem do dubine od 135 m gde se nalazi i spektakularno podzemno jezero, kraljevska kapela napravljena od soli i koncertna dvorana. U povratku izlaz je specijalnim liftom. U poslepodnevnim časovima polazak za Beograd. Noćna vožnja…

 

5. dan      BEOGRAD

Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima na mesto polaska.                                

 

POVRATAK: 13.11.2018.                                                                                                                                                   Cenovnik br.2  od 28.09.2018.

TERMIN PUTOVANJA

HOTEL

CENA ARANŽMANA

SPECIJALNA CENA

09.11 – 13.11.2018.

JUNIOR 3*

119

79 € do 25.10.

 

UPLATA PO SPECIJALNOJ CENI DO NAZNAČENOG TERMINA U TABELI

 

Cena za dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe (na pomoćnom ležaju) umanjuje se za 10 €,u zajedničkom ležaju dete do 6 godina ostvaruje popust 40 %. Cena aranžmana se ne umanjuje ukoliko se koristi sopstveni prevoz.

Polazak iz Užica (gradski stadion), Čačka (železnička stanica), Kragujevca (TC Roda), Batočine – doplata za transfer 20 € (minimum 4 putnika).

Transfer iz Zrenjanina – doplata 1500 din ( minimum 4 putnika )

ARANŽMAN SADRŽI:

  • Prevoz autobusom turističke klase (16-87 sedišta) na navedenoj relaciji/mesta se određuju prema prijavi
  • 2 noćenja sa doručkom (švedski sto) u hotelu sa 3* u Krakovu u 1/2 i 1/2+1 sobama.
  • Razgledanje Krakova
  • Usluge vodiča za vreme putovanja (predstavnik agencije)
  • Troškove organizacije putovanja

 

ARANŽMAN NE SADRŽI:

  • Individualne  troškove
  • Fakultativne izlete (minimum 25 osoba): Aušvic i Birkenau 25 /15 € deca; Rudnik soli Velička 30 /20 € deca
  • Međunarodno zdravstveno osiguranje  po cenovniku Generali osiguranja
  • Doplata za jednokrevetnu sobu na upit - 40 €
  • Stanicnu uslugu 50.00 rsd za polaske iz Beograda, placa se u agenciji

NAPOMENA: Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, parking, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. OBAVEZNO PRIJAVLJIVANJE ZA IZLETE U AGENCIJI ZBOG REZERVACIJE TERMINA ZA GRUPE, PLAĆANJE VODIČU.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu EXPO BANKE za efektivu na dan uplate. Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak najkasnije 10 dana pre polaska. Kreditom poslovnih banaka po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji. Prilikom prijave uplaćuje se depozit od 20% ukupne vrednosti aranžmana koji se vraća po odobravanju kredita (uplata punog iznosa od strane banke). Platnim karticama ili revolving karticama (mogućnost odloženog plaćanja) Visa, Master, Maestro, Dina.

ZA OVO PUTOVANJE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA NAŠE AGENCIJE (YUTA STANDARD)

Minimalni broj za realizaciju programa je 70 putnika.

Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska. Krajnji rok za prijavljivanje je 10 dana pred put. U slučaju promenena monetarnom tržištu, promene u cenama prevoznika, osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana.

Agencija Robinson ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije, kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenog Ugovora o putovanju.

 

ZA OVO PUTOVANJE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA NAŠE AGENCIJE (YUTA STANDARD)