Više od 1800 ponuda

Sunčana jesen u Istri

od 139 €

Pozivamo da na Brionima osetimo duh XX veka, kao i da u srdačnoj Istri upoznamo život na ovim prostorima od Rimljana do današnjice. Obićićemo i Pulsku Arenu, zatim nezaobilazni Rovinj. Za kraj ostaje šarmantna Opatija sa svojim sačuvanim zdanjima još izi doba Austro-Ugrarske Monarhije.

Sunčana jesen u Istri
Sunčana jesen u Istri
Sunčana jesen u Istri
Sunčana jesen u Istri
Sunčana jesen u Istri
Sunčana jesen u Istri
Sunčana jesen u Istri
Sunčana jesen u Istri
Sunčana jesen u Istri
Sunčana jesen u Istri
Sunčana jesen u Istri
Sunčana jesen u Istri
Sunčana jesen u Istri
Sunčana jesen u Istri
Sunčana jesen u Istri
Sunčana jesen u Istri
Sunčana jesen u Istri
Sunčana jesen u Istri
Sunčana jesen u Istri
Sunčana jesen u Istri
Sunčana jesen u Istri
Sunčana jesen u Istri
Sunčana jesen u Istri
Sunčana jesen u Istri
Sunčana jesen u Istri
Sunčana jesen u Istri
Sunčana jesen u Istri
Sunčana jesen u Istri

Polazak:   28.10.2021.                                                          autobusom 5 dana, 2 noćenja

Program putovanja:

1. Dan: BEOGRAD

Polazakautobusa sa stajališta gradskog prevoza kod skejt parka preko puta TC Ušće (pored Brankovog mosta) u 21:30h, skup putnika je u 21:00h . Noćna vožnja kroz Srbiju, preko Hrvatske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2. Dan: PULA – BRIONI

U jutarnjim časovima dolazak u Pulu. Slobodno vreme za odmor I šetnju ili fakulativno pešačka tura kroz najinteresantnije znamenitosti drevne Pule: Pulska Arena, Avgustov Hram, Slavoluk Sergijevaca – Zlatna vrata, Mletačka tvrđava. Slobodno vreme za ručak i kafu. U poslepodnevim časovima polazak za Fažanu, gde ostavljamo autobus i odakle nas trajekt vodi ka Brionima. Smeštaj u hotel. Slobodno veče. Noćenje.

3. Dan: BRIONI

Doručak. Slobodno vreme za individualno uživanje I šetnju ovim jedinstvenim parkom prirode ili fakultativni izleti: – obilazak Velikog Briona u trajanju cca 3 sata; izvodi se delimično pjške a delimično panoramskim vozićem, u pratnji lokalnog vodiča. Posećuje se safari park, golf teren, crkva Sv. Germana, izložba prirodnih nauka, foto izložba o Titu na Brionima, Botanički vrt..…– Kuća za Brodice. Povratak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

4. Dan: BRIONI – ROVINJ (izlet) – OPATIJA

Doručak. Slobodno vreme. Mogućnost odlaska na poludnevni fakulativni izlet do Rovinja. Obilazak grada sa lokalnim vodičem – Tržnica, Balbijev luk, Ulica Grisia, Crkva sv.Eufemije, Gradske zidine, Stari grad. U ranim popodnevnim časovima, povratak u Fažanu. Putovanje do Opatije… Slobodno vreme za šetnju ovim mondenskim letovalištem do večernjih časova kada je planiran povratak za Beograd.

5. dan OPATIJA – BEOGRAD

Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

Povratak 01.11.2021.

CENA ARANŽMANA 139 €

Aranžman obuhvata:

 • Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih troškova pića, hrane, toaleta i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja;
 • Smeštaj u hotelu Neptun 2* na Brionima usluga na bazi dva noćenja sa doručkom (doručak kontinentalni),
 • Povratnu kartu za brodić u Fažana – Brioni – Fažana
 • Ulaznice za NP Brioni
 • Smeštaj u 1/2 , 1/2+1 sobama,
 • Obilazak kuće za Brodice
 • Boravišnu taksu
 • Usluga turističkog vodiča,
 • Troškove realizacije programa.
 • **BRZI ANTIGENTSKI TEST U LABORATORIJI AQUALAB  ULAZI U CENU ARANŽMANA**

Aranžman ne obuhvata:

 • Postoji mogućnost polaska iz Novog Sada. Doplata je 2.000,00 RSD.

Fakultativne izlete :

 • Obilazak Veliokog Briona(pešačka tura + panoramski voz + lokalni vodič) – 30 EUR,
  delimično peške, a delom i panoramskim vozom i uz vodiča. Posetite prirodu Briona, safari park, golf teren, crkvu Sv. Germana, prirodnjačku izložbu, izložbu fotografija Titio na Brionima,  Botaničku baštu…..
 • Obilazak Arene u Puli sa lokalnim vodičem – 10 EUR,
 • Obilazak Rovinja sa lokalnim vodičem – 10 EUR,
 • Individualne troskove putnika,
 • Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 30 EUR u hotelu Neptun 2*
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje.

Režim ulaska državljana Republike Srbije u Republiku Hrvatsku:

Državljani Republike Srbije koji dolaze neposredno iz Republike Srbije, mogu da uđu u Republiku Hrvatsku bez potrebe dokazivanja posebno opravdanog razloga putovanja, ali uz ispunjavanje epidemioloških uslova ulaska:

predočenje negativnog PCR testa (ne starijeg od 72 sata) ili brzog antigenskog testa na SARS-CoV-2 (ne starijeg od 48 sata)

predočenje potvrde o vakcinaciji koja nije starija od 210 dana, a od poslednje doze je prošlo 14 dana; priznaju se potvrde za vakcine: Fajzer, Moderna, AstraZeneka, Gamaleja (Sputnjik V), Sinofarm (dve doze) i Janssen/Johnson&Johnson (jedna doza);

predočenje potvrde o preboljenom virusu Covid-19 i primljenoj jednoj dozi vakcine unutar šest meseci od početka bolesti Covid-19, a vakcinacija je sprovedena pre manje od 210 dana;

predočenje pozitivnog PCR ili brzog antigenskog testa, kojim se potvrđuje da se osoba oporavila od virusa Covid-19, pri čemu je taj test napravljen unazad 210 dana, a stariji je od 11 dana od dana dolaska na granični prelaz, ili uz predočenje potvrde o preboljenoj bolesti Covid-19, izdane od strane doktora.

Deca mlađa od 12 godina koja putuju u pratnji roditelja/staratelja izuzeta su od obaveze predočenja negativnog rezultata testa ili samoizolacije ukoliko roditelji/staratelji ispunjavaju gore navedene uslove.

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS (Narodne banke Srbije) na dan uplate. Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak 15 dana pre polaska. Ukoliko aranžman nije uplaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća se prema kursu na dan uplate.  Čekovima gradjana do tri jednake mesečne rate, zaključno sa 15.07.2021., po uplati akontacije za rezervaciju, za ostatak se deponuju čekovi najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje. Kreditom poslovnih banaka po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji. Prilikom prijave uplaćuje se depozit od 20% ukupne vrednosti aranžmana koji se vraća po odobravanju kredita (uplata punog iznosa od strane banke). Platnim karticama ili revolving karticama (mogućnost odloženog plaćanja). NAPOMENA: Agencija Robinson ima potpisane ugovore o povoljnijim uslovima plaćanja za klijente banaka: EXPOBANK, Banca intesa, Komercijalna banka, Societe Generale banka, Poštanska štedionica.

 

Organizator putovanja: ROBINZON d.o.o., Beograd Kategorija Licence A 10 br. OTP-47/2021 od 04.06.2021. Uz ovaj aranžman važe Opšti Uslovi putovanja agencije Robinzon d.o.o. U skladu sa odredbama Zakona o Turizmu Organizator ima GARANCIJU PUTOVANJA Nacionalne asocijacije turistickih agencija PU "YUTA", Beograd, ul. Kondina br 14, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0049/2020 od 23.04.2021.god, Bankarska garancija 032/2021 od 19.05.2021.god. Akcionarskog drustva "Expobank" u visini 50.000.- Evra. Garancija putovanja se aktivira bez odlaganja, odnosno u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog slucaja kod Nacionalne asocijacije turistickih agencija PU "YUTA", 0113228 686, 011 3228 687, pisanim putem ili telegramom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs