Više od 1800 ponuda

Trebinje Dubrovnik 10.05.

od 69 €

Džordž Bernard Šo krstio je Dubrovnik u "biser Jadrana" zbog svoje neuporedive građevinske baštine. Svetlucav mermer na ulicama Dubrovnika, barokne zgrade isprekidane prelepim renesansnim fontanama i fasadama... Tokom ovog aranžmana razgledaćemo stari deo Dubrovnika sa lokalnim vodičem: Stradun, luka, crkva Sv. Vlaha...

Po dolasku u Trebinje prošetaćemo starim jezgrom Dučićevog grada do trga kod hotela Platani, Vladičanski dvor sa prelepim parkom i crkvom, zvonik, biste i skulpture Jelena Anžujska...

Trebinje Dubrovnik 10.05.
Trebinje Dubrovnik 10.05.
Trebinje Dubrovnik 10.05.
Trebinje Dubrovnik 10.05.
Trebinje Dubrovnik 10.05.
Trebinje Dubrovnik 10.05.

Polazak: 10.05.2018.                                  4 DANA/2 NOĆENJA AUTOBUSOM

1. dan     BEOGRAD

Polazak autobusom sa dogovorenog mesta u 23:00h. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

2. dan     TREBINJE

Dolazak  u Trebinje u jutarnjim časovima. Kraći odmor i polazak na razgledanje Trebinja sa lokalnim vodičem: šetnja starim jezgrom Dučićevog grada do trga kod hotela Platani, Vladičanski dvor sa prelepim parkom i crkvom, zvonik, biste i skulpture Jelene Anžujske, Njegoša i lavovi na ulazu u park, a potom ulazak u staro jezgro opasano zidinama pored Sahat kule i Osman pasine džamije iz XVIII veka.  Šetnja do Arslanagića mosta iz XVI veka i prelepi pogled preko tirkizne Trebišnjice ka starom gradu. Smeštaj u hotel. Posle podne fakultativno poseta manastiru Tvrdoš iz XIII veka sa čuvenom vinotekom. U putu pogled ka starom sistemu za navodnjavanje – Dolapi na Trebišnjici. Povratak u hotel i slobodno veče za fakultativan odlazak na večeru u nekom od nacionalnih restorana sa muzikom. Noćenje.

 3. dan    TREBINJE – DUBROVNIK

Doručak. Slobodan dan u Trebinju ili fakultativno odlazak za Dubrovnik. Panoramski pogled i foto pauza sa vidikovca, a potom pešačko razgledanje starog Dubrovnika sa lokalnim vodičem: Stradun, luka, crkva Sv. Vlaha. Slobodno vreme za individualno razgledanje i posetu muzeja. Povratak u Trebinje. Odlazak na uzvišenje iznad grada i poseta crkvenom kompleksu stara Hercegovina. Povratak u hotel i slobodno veče za fakultativan odlazak na večeru u nekom od nacionalnih restorana sa muzikom. Noćenje.

 4. dan    TREBINJE – VIŠEGRAD – BEOGRAD

Doručak. Nakon doručka kraće slobodno vreme i nastavak putovanja za Višegrad. Šetnja čuvenim mostom Mehmed paše Sokolovića (Na Drini Ćuprija), sagrađen od 1571. do 1577., koji je pod zaštitu UNESCO-a stavljen 2007. godine, kao spomenik izuzetne univerzalne vrednosti za čitavo čovečanstvo. Obilazak spomenika Ive Andrića i Andrić grada. Nakon obilaska slobodno vreme za šetnju. Oko 16:00h polazak za Beograd. Dolazak u Beograd u večernjim satima. Kraj programa.

 

Povratak: 13.05.2018.                                                                                                                                                            Cenovnik br. 1 od 05.04.2018.

CENA ARANŽMANA: 69 €

 

Treća odrasla osoba ostvaruje popust od 20 % u trokrevetnoj sobi, deca do 12 god. u pratnji dve odrasle osobe u trokrevetnoj sobi 30 %.

ARANŽMAN SADRŽI:

 • Prevoz komfornim turističkim autobusom (klima/video) na relaciji iz programa
 • Smeštaj u hotelu In 2+* u Trebinju na bazi 2 noćenja sa doručkom (doručak – kontinentalni). Hotel se nalazi u širem centru grada. Sve sobe su komforne, dvokrevetne i trokrevetne i sadrže TV, tuš – WC. Hotel poseduje recepciju, aperitiv bar, TV salu.
 • Razgledanje Trebinja, Dubrovnika, manastira Tvrdoš i Višegrada sa vodičem
 • Vodiča – pratioca na putovanju
 • Troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN NE SADRŽI:

 • Sve nepomenute i individualne troškove i ulaznice
 • Fakultativan izlet za Dubrovnik – 10 €
 • Fakultativan izlet za manastir Tvrdos – 5 €
 • Fakultativnu večeru u nacionalnom restoranu sa muzikom u Trebinju – 15 €
 • Doplatu za jednokrevetnu sobu – 40 €
 • Medjunarodno zdravstveno osiguranje po cenovniku Generali osiguranja

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu EXPO BANKE za efektivu na dan uplate. Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak najkasnije 10 dana pre polaska. Kreditom poslovnih banaka po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji. Prilikom prijave uplaćuje se depozit od 20% ukupne vrednosti aranžmana koji se vraća po odobravanju kredita (uplata punog iznosa od strane banke). Platnim karticama ili revolving karticama (mogućnost odloženog plaćanja) Visa, Master, Maestro, Dina.

 

ZA OVO PUTOVANJE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA NAŠE AGENCIJE (YUTA STANDARD)

Minimalni broj za realizaciju programa je 40 putnika.

Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska. Krajnji rok za prijavljivanje je 10 dana pred put.

U slučaju promenena monetarnom tržištu, promene u cenama prevoznika, osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana. Agencija Robinson ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije, kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenog Ugovora o putovanju.

 

ZA OVO PUTOVANJE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA NAŠE AGENCIJE (YUTA STANDARD)