Više od 1800 ponuda

Sarajevo Mostar

od 45 €

Das is Walter????

Za praznike idemo u postojbinu somuna, koji ispunjeni ćevapima sa Baščaršije, već u mislima miluju stomak. Obilazimo Olimpijski grad stare Jugoslavije, ovilazimo i mesto gde je izvršen atentat na Princa Ferdinanda. Izletom do vrela Bosne i Mostara, ispunjavamo program i stvaramo novu sliku Bosne i Hercegovine. 

Verujemo da ćete uživati.

 

 

Sarajevo
Sarajevo
Sarajevo
Sarajevo
Sarajevo
Sarajevo
Sarajevo
Sarajevo
Sarajevo
Sarajevo
Sarajevo
Sarajevo
Sarajevo, Vrelo Bosne
Sarajevo, Vrelo Bosne
Sarajevo
Sarajevo

                                   Polazak: 09.11.2018.                                     4 DANA/1 NOĆENJE  AUTOBUSOM

1. dan     BEOGRAD

Polazak iz Beograda oko 23:30h sa glavne autobuske stanice BAS, ulaz iz Karadjordjeve ulice. Tačno vreme polaska biće poznato 2 dana pre putovanja. Noćna vožnja autobusom kroz Srbiju prema Sarajevu sa usputnim pauzama radi odmora.

2. dan     SARAJEVO

Dolazak u Sarajevo u jutarnjim časovima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča: Baščaršija, mostovi na Miljacki, Alipašino polje, Grbavica, Marijin dvor, Skenderija, Narodno pozorište, Gradska većnica, Inat kuća, Trg Sebilj, Kazandžiluk ulica, Baščaršijska džamija iz XVI veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga. Fakultativni odlazak na Vrela Bosne. Posle 15 časova smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Fakultativna večera u jednom od nacionalnih restorana. Noćenje.

3. dan    SARAJEVO – BLAGAJ – MOSTAR – SARAJEVO – BEOGRAD  

Doručak. U 9 časova napuštanje hotela i fakultativni polazak grupe prema Blagaju koji se nalazi par kilometara od Mostara i na kratko uživati na izvorištu Bune, najvećem kraškom izvoru u Evropi, pored kojeg se nalazi čuvena sufijska tekija. Nastavak putovanja do Mostara gde ćemo posetiti građevine koje datiraju iz turskog doba: Stari most, kula Kalebija, Kula Herceguša, Sahat Kula, Kriva ćuprija - jedan od najstarijih očuvanih spomenika iz osmanlijskog perioda, podignuta je pre 1558. g. i po predanjima, Stari most je sagrađen po uzoru na ovaj mali most. Kujundžiluk – stara mostarska čaršija nalazi se na levoj strani reke Neretve sa svojim radionicama i suvenirnicama. Slobodno vreme. U posle podnevnim časovima polazak za Sarajevo, a u večernjim časovima polazak za Beograd.

4. dan     BEOGRAD

Dolazak na mesto polaska u ranim jutarnjim časovima.

Povratak:  12.11.2018.                                                                                                                              Cenovnik br. 7 od 28.09.2018.

CENA ARANŽMANA: 79 - sniženo 45€

Cena za dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe (na pomoćnom ležaju) umanjuje se 10%, na zajedničkom ležaju dete do 6 god. ostvaruje popust 40%.

Polazak iz Novog Sada 2000 dinara – minimum 4 putnika (transfer)

Polazak iz Zrenjanina 2500 dinara – minimum 4 putnika (transfer)

ARANŽMAN SADRŽI:

 • Prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji, od 16 do 87 sedišta/mesta se određuju prema prijavi
 • Smeštaj u hotelu na bazi 1 noćenja sa doručkom (švedski sto) u hotelu 4* po lokalnoj kategorizaciji u sobama 1/2 i 1/2+1.
 • Razgledanje Sarajeva
 • Usluge vodiča/predstavnik agencije
 • Troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN NE SADRŽI:

 • Individualne troškove
 • Fakultativne izlete:
  • Poseta vrelu Bosne 5 € (min. 25 putnika) sa uključenom ulaznicom;
  • Izlet do Blagaja i Mostara 15 € (min. 25 putnika);
  • večera u restoranu sa muzikom 15 € (min. 10 putnika)
 • Doplatu za jednokrevetnu sobu 15€ isključivo na upit
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje po cenovniku Generali osiguranja
 • Stanicna usluga 50.00 rsd za polaske iz Beograda, placa se u agenciji

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu EXPO BANKE za efektivu na dan uplate. Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak najkasnije 10 dana pre polaska. Kreditom poslovnih banaka po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji. Prilikom prijave uplaćuje se depozit od 20% ukupne vrednosti aranžmana koji se vraća po odobravanju kredita (uplata punog iznosa od strane banke). Platnim karticama ili revolving karticama (mogućnost odloženog plaćanja) Visa, Master, Maestro, Dina.                                                                    

ZA OVO PUTOVANJE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE ROBINSON LICENCA OTP 007/2010, ORGANIZATORA PUTOVANJA

 (YUTA STANDARD)

Minimalni broj za realizaciju programa je 70 putnika.

Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska. Krajnji rok za prijavljivanje je 10 dana pred put.

U slučaju promenena monetarnom tržištu, promene u cenama prevoznika, osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana. Agencija Robinson ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije, kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenog Ugovora o putovanju.

 

ZA OVO PUTOVANJE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA NAŠE AGENCIJE (YUTA STANDARD)