Više od 1800 ponuda

Budimpešta - 3 noćenja

od 109 €

Spajanjem tri grada: Buda, Obuda i Pest 1873. godine nastala je jedinstvena Budimpešta, danas grad oko 2 miliona stanovnika, administrativni, kulturni, naučni, privredni, trgovinski i saobraćajni centar Mađarske. Lepote Budimpešte doprinose 9 mostova i Kraljevska palata sa uzvišenjima pored Dunava sa budimske strane. I zapamtite, u Budimpešti niste bili ukoliko niste navratili u nadaleko čuvenu poslastičarnicu Žerbo, ukoliko niste zagledali izloge u ulici Vaci ili niste sebi priuštili zadovoljstvo u nekoj od čardi.

Budimpešta - 3 noćenja
Budimpešta - 3 noćenja
Budimpešta - 3 noćenja
Budimpešta - 3 noćenja
Budimpešta - 3 noćenja
Budimpešta - 3 noćenja
Budimpešta - 3 noćenja
Budimpešta - 3 noćenja
Budimpešta - 3 noćenja
Budimpešta - 3 noćenja
Budimpešta - 3 noćenja
Budimpešta - 3 noćenja
Budimpešta - 3 noćenja
Budimpešta - 3 noćenja
Budimpešta - 3 noćenja
Budimpešta - 3 noćenja
Budimpešta - 3 noćenja
Budimpešta - 3 noćenja

Polazak: 21.04/29.04.2022.

1. dan     BEOGRAD

Polazak iz Beograda oko 23:30h sa glavne autobuske stanice BAS, centar Beograda, ulaz iz Karađorđeve ulice preko puta hotela Mr. President (tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje - organizator šalje obaveštenje svim putnicima sa svim detaljima polaska, ukoliko ne dobijete obaveštenje dan pred putovanje, najkasnije do 14h, obavezno kontaktirajte agenciju). Iz Novog Sada oko 01:00h sa parkinga kod Lokomotive. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

2. dan     BUDIMPEŠTA

Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim časovima. Panoramsko razgledanje grada sa vodičem: obilazak Trga heroja, Andraši bulevara, Bazilike Svetog Ištvana, Ribarske tvrđave, Budimskog dvorca, Brda Svetog Gelerta... Smeštaj u hotel oko 15h. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan     BUDIMPEŠTA –  KRSTARENJE DUNAVOM (fakultativno)

Doručak. Slobodno vreme. Uveče (fakultativno) krstarenje Dunavom i noćno razgledanje Budimpešte sa vodičem. Noćenje.

4. dan     BUDIMPEŠTA – SENTANDREJA (fakultativno) – BEOGRAD – ODLAZAK U ČARDU ( fakultativno ) 

Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni polazak za Sentandreju. Razgledanje sa vodičem i slobodno vreme za šetnju po ovom baroknom gradiću, nerazdvojno vezanim za srpsku istoriju. Povratak u Budimpeštu. Uveče (fakultativno) odlazak u čardu (mađarski nacionalni restoran) na večeru sa folklornim programom. Povratak u hotel. Noćenje.

5. DAN   BUDIMPEŠTA – TRŽNI CENTAR CAMPONA (fakultativno) – BEOGRAD

Doručak. Odjava iz hotela i pakovanje stvari do 9h. Slobodno vreme ili odlazak na fakultativni izlet - tržni centar Campona sa individualnom posetom Tropikarijumu. U popodnevnim časovima polazak za Srbiju iz centra Budimpešte. Dolazak u Beograd na mesto polaska u kasnim večernjim časovima – zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.

 

Povratak: 25.04/03.05.2022.                                                                                                     Cenovnik br.1 od 24.02.2022. – Program br. 19/2022

TERMINI PUTOVANJA

HOTEL

CENA ARANŽMANA

SPECIJALNA CENA

21.04 – 25.04.2022.

MILLENNIUM 3*

159 evra

129 evra do 20.03.

29.04 – 03.05.2022

INTERCITY 4*

199 evra

159 evra do 20.03

 

UPLATA PO SPECIJALNOJ CENI DO NAZNACENOG TERMINA U TABELI

 • za dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe (na pomoćnom ležaju) popust 10€, u zajedničkom ležaju dete do 6 god. ostvaruje popust 40%.Ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz.

Polazak iz Užica (gradski stadion), Čačka (železnička stanica) – doplata za transfer 20 (minimum 8 putnika) , Kragujevca (TC Roda), Batočine - doplata  za transfer 20 (minimum 8 putnika) Polazak iz Zrenjanina – doplata za transfer 1500 din (minimum 4 putnika), Polazak  iz Vršca – doplata za transfer 2500 dinara (minimum 8 putnika

ARANŽMAN SADRŽI:

 • Prevoz autobusom turističke klase (od 16 - 87 mesta) prosečne udobnosti na navedenoj relaciji / mesta se određuju prema datumu uplate tj sklapanja Ugovora o putovanju
 • Smeštaj u hotelu 3* (po lokalnoj kategorizaciji) u 1/2 i 1/2+1 (treći krevet je pomoćni ležaj manjih dimenzija - isključivo na upit) sobama na bazi 3 noćenja sa doručkom (švedski sto - samoposluživanje)
 • Panoramsko razgledanje Budimpešte u pratnji vodiča
 • Usluge turističkog vodiča / pratioca tokom Putovanja
 • Troskove organizacije Putovanja

 

ARANŽMAN NE SADRŽI:

 • Međunarodno zdravstveno osiguranje po cenovniku Generali osiguranja
 • Doplata za 1/1 sobu na upit  75 evra.(isključivo na upit)
 • Doplata za dodatno sedište u autobusu 30 evra (isključivo na upit)
 • Fakultativne izlete (minimum 25 osoba): čarda (večera sa folklorno zabavnim programom) 30€/ 25€ deca ( deca do 12 godina); Krstarenje Dunavom  15€/ 10€ deca; tržni centar Campona 5€/5€ deca; izlet do Sent Andreje 10€/5€ deca; ulaznica za Tropikarijum 3000F oko 9€/deca do 18g 2200F oko 6,5€. ulaznice su individualne i plaćaju se na licu mesta.Agencija ne snosi odgovornost promene cena ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni.
 • Individualne troškove – nepomenute usluge

 

NAPOMENA Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, parkinga, vodiča, ulaznica, organizacije... Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica na lokalitetima. Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa. U slučaju nedovoljnog broja putnika, organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Izvršilac usluga na odredištu je inopartner.

 

OPIS HOTELA: OPISI SMEŠTAJNIH OBJEKATA SU INFORMATIVNOG KARAKTERA

 Hotel MILLENNIUM 3* Nalazi se sa Peštanske strane, na liniji gradskog prevoza – metroa M3. Sobe su 1/2 i 1/2+1 (treći krevet je pomoćni ležaj manjih dimenzija - isključivo na upit). Hotel ima aperitiv bar, restoran, sef, parking. Sobe  su u 1/2 sa TWC, TV, mini bar, telefonom... www.hunguesthotels.hu/hu/hotel/budapest/hotel_millennium/Hotel INTERCITY 4* Nalazi se sa Peštanske strane, kod Keleti železničke stanice, na liniji gradskog prevoz. Sobe su 1/2. Hotel ima aperitiv bar,restoran,sef,parking.Sobe su u 1/2  sa TWC ,TV ,minibar,telefonom.www.intercityhotel.com/en/hotels/all-hotels/hungary/budapest/intercityhotel-budapest.

 

VIŠE INFORMACIJA ZA ULAZAK U MAĐARSKU: mfa.gov.rs/lat/gradjani/putovanje-u-inostranstvo/vize-i-informacije-o-drzavama/madjarska

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS (Narodne banke Srbije) na dan uplate. Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak 15 dana pre polaska. Ukoliko aranžman nije uplaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća se prema kursu na dan uplate.  Čekovima gradjana do 15 decembra 2022, po uplati akontacije za rezervaciju, za ostatak se deponuju čekovi najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje. Kreditom poslovnih banaka po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji. Prilikom prijave uplaćuje se depozit od 20% ukupne vrednosti aranžmana koji se vraća po odobravanju kredita (uplata punog iznosa od strane banke). Platnim karticama ili revolving karticama (mogućnost odloženog plaćanja). NAPOMENA: Agencija Robinson ima potpisane ugovore o povoljnijim uslovima plaćanja za klijente banaka: EXPOBANK, Banca intesa, Komercijalna banka, OTP banka (bivša Societe Generale banka), Poštanska štedionica.

 

Organizator putovanja: ROBINZON d.o.o., Beograd Kategorija Licence A 10 br. OTP 120/2021 od 13.10.2021. Uz ovaj aranžman važe Opšti Uslovi putovanja agencije Robinzon d.o.o. U skladu sa odredbama Zakona o Turizmu Organizator ima GARANCIJU PUTOVANJA Nacionalne asocijacije turistickih agencija PU "YUTA", Beograd, ul. Kondina br 14, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0049/2020 od 23.04.2021.god, Bankarska garancija 032/2021 od 19.05.2021.god. Akcionarskog drustva "Expobank" u visini 50.000.- Evra. Garancija putovanja se aktivira bez odlaganja, odnosno u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog slucaja kod Nacionalne asocijacije turistickih agencija PU "YUTA", 0113228 686, 011 3228 687, pisanim putem ili telegramom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs

Minimalni broj za realizaciju programa je 70 putnika.

Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska. Krajnji rok za prijavljivanje je 10 dana pred put.

U slučaju promenena monetarnom tržištu, promene u cenama prevoznika, osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana. Agencija Robinson ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije, kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenog Ugovora o putovanju.

 

ZA OVO PUTOVANJE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA NAŠE AGENCIJE (YUTA STANDARD)