Više od 1800 ponuda

Beč - 2 noćenja autobusom

od 99 €

Poseta Beču omogućiće Vam sagledavanje slavne Austrougarske monarhije kao nosioca procvata kulture i razvoja u srednjoj Evropi. Grad slavne carske prošlosti obiluje kulturno istorijskim spomenicima, muzejima, naučnim institucijama i sakralnim objektima. Raskošne palate, prelepi dvorcipoznati muzeji i galerije, bečki univerzitet i katedrala Sv Stefana su nemi svedoci slavne prošlosti.

 

Panoramsko razgledanje Beča obuhvata obilazak najužeg gradskog jezgra grada sa zgradom Parlamenta, palatama Belvedere i Hofburg, Operom kao i šetnju Kertner ulicom do katedrale Sv,. Stefana. U posebnom izletu obilazimo letnju rezdenciju Habsburgovaca - dvorac Šenbrun sa izuzetno bogatom riznicom umetničkih vrednosti...

Slobodno vreme provodimo u gradu, saznaćemo kako je kafa stigla u Beč, kako je šnicla stigla u Beč i još ponešto kako bismo boravak u Beču učinili nezaboravnijim. Da li ste za Bečku šniclu, parče Saher torte i jedan Melange?

Dvorac Šenbrun
Dvorac Šenbrun
Palata Belvedere
Palata Belvedere
Katedrala Svetog Stefana
Katedrala Svetog Stefana
Dvorac Šenbrun
Dvorac Šenbrun
Hofburg
Hofburg
Gradska kuća
Gradska kuća
Graben
Graben
Opera
Opera

5 DANA/2 NOĆENJA   AUTOBUSOM

1. dan      BEOGRAD

Polazak iz Beograda oko 22h sa glavne autobuske stanice BAS, ulaz iz Karadjordjeve ulice. Iz Novog Sada oko 23 časa sa parkinga kod Lokomotive (tačno vreme biće poznato dva dana pred putovanje). Noćna vožnja preko Mađarske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2. dan      BEČ                         

Dolazak u Beč u prepodnevnim  časovima. Panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča, uži centar grada: Ring, Trg Marije Terezije, dvorac Hofburg, Parlament, Većnica, Opera, zgrada Univerziteta, Burg teatar, katedrala Sv. Stefana, novi deo grada sa Praterom i zgradom Ujedinjenih nacija. Smeštaj u hotel posle 15 časova. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan      BEČ – PARNDORF – BEČ

Doručak. Slobodno vreme za samostalno razgledanje grada. Mogućnost fakultativnog odlaska do outlet tržnog centra Parndorf koji se nalazi na 30 minuta od Beča, na jezeru Nojzidl. Preko 150 modnih prodavnica sa preko 600 brendova, ženske, muške i mode za decu, sportske obuće itd. Povratak u Beč. Nakon toga, fakultativna poseta Prateru – najzabavnijem parku Beča ili slobodno vreme. Noćenje.

4. dan      BEČ – SCHÖNBRUNN – BRATISLAVA – BEČ – BEOGRAD

Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativna poseta kraljevskom dvorcu Schönbrunn sa prekrasnim parkom. Nakon toga fakultativni izlet za Bratislavu ili slobodno vreme. Po dolasku u Bratislavu, zajednički odlazak na panoramsko razgledanje grada i obilazak stare tvrđave (Katedrala Sv. Martina, Palata Grasalkovič, Plava crkva…) i šetnja romantičnim delom starog grada na obali Dunava. U večernjim časovima povratak za Beč. Planiran polazak za Beograd oko 20 časova. Putovanje preko Mađarske sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

5. dan      BEOGRAD

Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima. Kraj usluga.

 

TERMINI PUTOVANJA

HOTEL

CENA ARANŽMANA

SPECIJALNA CENA

25.04 – 29.04.2019.

3*

139 €

99 € do 10.04.

26.04 – 30.04.2019.

3*

139 €

99 € do 10.04.

28.04 – 02.05.2019.

3*

139 €

99 € do 10.04.

30.04 – 04.05.2019.

3*

139 €

99 € do 10.04.

            

UPLATA PO SPECIJALNOJ CENI DO NAZNACENOG TERMINA U TABELI                            Cenovnik br. 1 od 01.01.2019.

Cena za dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe(na pomoćnom ležaju) umanjuje se 10€, u zajedničkom ležaju dete do 6 god. ostvaruje popust 40%. Cena aranžmana se umanjuje za 20 € ukoliko se koristi sopstveni prevoz. Doplata za jednokrevetnu sobu na upit 70 €.

Polazak iz Užica (gradski stadion), Čačka (železnička stanica), Kragujevca (TC Roda), Batočine - doplata za transfer 20 € (minimum 4 putnika). Polazak iz Zrenjanina – doplata za transfer 1500 din (minimum 4 putnika).

ZBOG NOVOG AUSTRIJSKOG ZAKONA U TURIZMU, NEOPHODNO JE DOSTAVITI KOPIJU PASOŠA NAJKASNIJE 5 DANA PRE PUTA.

 

ARANŽMAN SADRŽI:

  • Prevoz autobusom turističke klase (od 16 – 87 mesta) na navedenoj relaciji/mesta se određuju prema prijavi
  • 2 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3*/4* (švedski sto) u 1/2 i 1/2+1 sobama po lokalnoj kategorizaciji. Hotel BOCK 3* Nalazi se u širem centru  Beča, na liniji gradskog prevoza, na obali jezera, u blizini  tržnog centra SCS. Hotel  ima aperitiv bar, restoran, sef, parking. Sobe su 1/2 i 1/2+1 sa TWC, TV, mini bar, telefonom... Hotel SENATOR 4* nalazi se u u bližem centru Beča, na liniji gradskog prevoza. Hotel ima aperitiv bar, restoran, sef, parking. Sobe su sa TWC, TV, mini barom, telefonom... Hotel PYRAMIDE 4* iz lanca AUSTRIA TREND. Nalazi se u 14km od centra grada, na liniji gradskog prevoza, preko puta velikog trznog centra SCS. Hotel ima aperitiv bar, restoran, sef, parking. Sobe su u 1/2 i 1/2+1 sa TWC, TV, mini bar, telefonom Hotel ANANAS 4* iz lanca AUSTRIA TREND. Nalazi se u Beču, na liniji gradskog prevoza. Hotel ima aperitiv bar, restoran, sef, parking. Sobe su sa TWC, TV, mini barom, telefonom... Hotel REINERS 4* - Nalazi se u 10. becirku oko 6 km od centra grada. Hotel ima aperitiv bar, restoran, sef, parking. Sobe su sa TWC, TV, mini barom, telefonom...
  • Razgledanje Beča u pratnji  vodiča; Usluge turističkog vodiča/pratioca grupe; Troškove vođstva i organizacije putovanja

ARANŽMAN NE SADRŽI:

  • Individualne troškove – nepomenute usluge
  • Fakultativne izlete: minimum 25 pax za realizaciju izleta: dvorac Schönbrunn Grand tura 25 /15 deca; Poseta Dunavskom Tornju 10 /5 deca; izlet do Bratislave 15 /10 deca; Parndorf 10 /5 deca (NAPOMENA: Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Agencija ne snosi odgovornost za promenu cena ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti)
  • Međunarodno zdravstveno osiguranje po cenovniku Generali osiguranja
  • Stanicna usluga 50.00 rsd za polaske iz Beograda, placa se u agenciji

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu EXPO BANKE za efektivu na dan uplate. Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak najkasnije 10 dana pre polaska. Kreditom poslovnih banaka po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji. Prilikom prijave uplaćuje se depozit od 20% ukupne vrednosti aranžmana koji se vraća po odobravanju kredita (uplata punog iznosa od strane banke). Platnim karticama ili revolving karticama (mogućnost odloženog plaćanja) Visa, Master, Maestro, Dina.

  ZA OVO PUTOVANJE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE ROBINSON LICENCA OTP 007/2010, ORGANIZATORA PUTOVANJA (YUTA STANDARD)

 

Minimalni broj za realizaciju programa je 70 putnika. Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska. Krajnji rok za prijavljivanje je 10 dana pred put. U slučaju promenena monetarnom tržištu, promene u cenama prevoznika, osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana. Agencija Robinson ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije, kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenog Ugovora o putovanju.