Više od 1800 ponuda

Hotel Ponari S 3* Porodični hotel avio 10/11 noćenja

od 499 €

HOTEL PONARI S 3*

Položaj:  Hotel Polari S  je potpuno nov hotel I odličan je izbor za porodice sa decom. Nalazi se na 150m od peščane plaže Golem, 12 km od centra  Drača. Ima odličnu lokaciju a u blizini se nalazi veliki broj taverni, restorana kao i par mini marketa I prodavnica.  Stanica lokalnog autobusa  je udaljena 100 m od hotela.

Hotelski sadržaj: Gosti hotela Ponari S koriste recepciju, restoran sa lepo uređenom terasom, kao i bar. Gostima hotela je na raspolaganju i sopstveni deo plaže, opremljena ležaljkama i suncobranima.

Sobe: Sve sobe i hotelski apartmani su moderno uredjeni, svaka jedinica ima novo kupatilo, TV,  klima uređaj, frižider, wi fi internet i balkon sa garniturom za sedenje. Postoje smeštajne jedinice sa dve i tri spavaće sobe pogodne za porodice sa decom i mala društva.  Agencija Robinson raspolaže sa svim tipovima soba u Hotelu Ponari S.

Usluga: usluga hotela Ponari S  je na bazi noćenja sa doručkom ( švedski sto).

Hotel Ponari S 3*
Hotel Ponari S 3*
Hotel Ponari S 3*
Hotel Ponari S 3*
drac hotel ponari soba
drac hotel ponari soba
drac hotel ponaris s soba
drac hotel ponaris s soba
drac ponari apartman
drac ponari apartman
drac ponari aperitiv
drac ponari aperitiv
drac ponari app
drac ponari app
drac ponari pansionski restoran
drac ponari pansionski restoran
drac ponari plaza
drac ponari plaza
drac Ponari s restoran
drac Ponari s restoran
drac ponari s soba
drac ponari s soba
drac ponari s soba
drac ponari s soba
htl ponari s restoran
htl ponari s restoran
ponari S cetvorka
ponari S cetvorka
ponari S kupatilo
ponari S kupatilo
ponari S kupatilo
ponari S kupatilo
ponari S petica
ponari S petica
ponari S petica
ponari S petica
ponari S restoran
ponari S restoran
ponari S restoran
ponari S restoran
ponari S trojka
ponari S trojka
ponari S trojka
ponari S trojka
ponari S trojka
ponari S trojka
ponari S trojka
ponari S trojka
ponari S trokrevetna
ponari S trokrevetna
ponari S ulaz
ponari S ulaz

PROGRAM PUTOVANJA BR. 3/2021 – AVIONSKI PREVOZ:

1.dan Beograd – Tirana – Drač/Valona Beograd- sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla (potvrdu vremena leta i broj šaltera ćete dobiti dva dana pred put). Dolazak na aerodrom 2,5 sata pre poletanja za Tiranu kompanijom Air Serbia (JU212). Iz Beograda predviđeno vreme poletanja je u 13:20. Sletanje u Tiranu u 14:35. Transfer do hotela u Draču/Valoni, smeštaj. Večera (za goste koji ovom uslugom počinju boravak u hotelu). Noćenje.

2. – 10./11. dan Drač/Valona     Boravak u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge. Vreme predviđeno za odmor, izlete ili individualne aktivnosti. Noćenje.

11./12. dan Drač/Valona – Tirana – Beograd Doručak. Odjava iz hotela, slobodno vreme do polaska na transfer na aerodrom. Poletanje aviona kompanije Air Serbia (JU213) za Beograd u 15:05. Dolazak u Beograd u 16:05. Kraj programa.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Usluge smeštaja na bazi ND/PP/PA/AI u izabranom hotelu, za izabrani termin prema tabeli na bazi 10/11 noćenja;
 • Let redovnom linijom avio kompanije Air Serbia, na relaciji Beograd – Tirana - Beograd, Promotivna cena za ograničen broj mesta sa uključenim aerodrumskim taksama je 199 €. Dodatna mesta po redovnoj ceni Air Serbia na dan rezervacije.
 • Servis predstavnika agencije na aerodomu Nikola Tesla, brigu o putnicima tokom leta preuzimaju isključivo ovlašćena lica avio prevoznika – stjuardese;
 • Transfer do izabranog objekta na relaciji po programu u pratnji predstavnika agencije (Po dolasku na aerodrom putnike će sačekati vozač transfer kompanije. O vremenu povratnog transfera putnici će biti blagovremeno obavešteni na destinaciji, putem e-maila ili sms-a. Ukoliko informaciju o povratnom transferu putnici ne dobiju najkasnije 1 dan pre povratka, molimo da se obrate agentu ili predstavniku čiji je kontakt telefon naveden na vaučeru);
 • Servis lokalnog predstavnika na destinaciji;
 • Troškovi organizacije programa i usluga partnera u Albaniji.

 

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Preporučujemo međunarodno zdravstveno osiguranje po cenovniku Generali osiguranja;
 • Doplatu za klima uređaj (prema cenovniku izabranog hotela);
 • Fakultativne izlete i rent-a-car. Fakultativni izleti biće ponudjeni na licu mesta od strane lokalnog partnera, prema uslovima i cenama lokalnog partnera;
 • Ostale individualne i nepomenute troškove.
 • Turističku taksu: € po osobi dnevno za odrasle (plaćanje u agenciji). Deca do 12 god. ne plaćaju taksu;

Napomena: Svaki putnik je u obavezi da poseduje važeću putnu ispravu (kopija stranice sa ličnim podacima se dostavlja agenciji) Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena kod notara. Za ulaz u Republiku Albaniju, deca, svih uzrasta,moraju posedovati važeći pasoš.  Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na krajnju ili kroz tranzitne destinacije, u tom slučaju će se smatrati da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja agencije organizatora putovanja. Molimo putnike da sa posebnom pažnjom pristupaju ovom usled okolnosti Covid 19.

Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseca nakon povratka sa putovanja (minimum 90 dana nakon povratka). Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše, budući da se isti izdaju sa kraćim periodom važenja.

Putnik se obavezuje da će prilikom rezervacije navesti ispravne podatke koji podrazumevaju sledeće: ime i prezime kako je navedeno u pasošu, datum rođenja, kontakt telefon, adresu stanovanja i kontakt mail adresu. Putnik se obavezuje da dostavi dodatno tražene podatke ukoliko su dodatni podaci potrebni za realizaciju putovanja. Ukoliko putnik u bilo kom trenutku priloži neispravne ili delimično neispravne podatke koji mogu za posledicu imati naknadne finansijske troškove – putnik (nosilac rezervacije) se obavezuje da isti trošak snosi, te takvi troškovi ne mogu ići na teret agencije organizatora putovanja. Agencija organizator putovanja ne može biti odgovorna za netačne ili delimično tačne podatke putnika koje je putnik prijavio prilikom rezervacije.

U slučaju da je posle zaključenja Ugovora o putovanju došlo do promena u kursu na deviznom tržištu ili promena u tarifama prevoznika i aerodromskih i kompanijskih taksi, agencija organizator putovanja zadržava pravo korekcije cene programa putovanja. Sve vreme boravka Vam na raspolaganju stoji stručan predstavnik naše agencije ili lokalni partner, koji će se potruditi oko Vašeg kompletnog boravka na odabranom ostrvu i ponuditi brojne fakultativne izlete u saradnji sa lokalnim agentom. Organizator fakultativnih izleta je lokalna turistička agencija koja propisuje cene, uslove i minimum za realizaciju programa. Fakultativni izleti nisu deo predmeta ugovora sa organizatorom putovanja i ne mogu biti predmet reklamacije. Molimo putnike da se prilikom rezervacije i uplate izleta informišu o uslovima otkaza od strane putnika.

Napomena Covid-19:

Poštovani klijenti, obaveštavamo Vas da usled Covid-19 pandemije postoji mogućnost da na destinaciji na koju putujete važe posebna pravila, a zbog Vaše lične bezbednosti koje je predvideo nadležni državni organ države u kojoj se nalazite. Ta pravila mogu se odnositi i na smeštajnu jedinicu u kojoj se nalazite, na njen način opremljenosti kuhinje u studijima i apartmanima, način zamene posteljina, peškira, ponude I načina posluživanja hrane i pića. Usled situacije sa korona virusom, svi objekti preduzimaju korake kako bi zaštitili zdravlje gostiju i osoblja. Stoga određene usluge i sadržaji možda nisu u potpunosti ili uopšte dostupni. Hvala na razumevanju.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS (Narodne banke Srbije) na dan uplate. Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak 21 dana pre polaska. Ukoliko aranžman nije uplaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća se prema kursu na dan uplate.  Čekovima gradjana do 15. decembra 2021., po uplati akontacije za rezervaciju, za ostatak se deponuju čekovi najkasnije 21 dana pre polaska na putovanje. Kreditom poslovnih banaka po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji. Prilikom prijave uplaćuje se depozit od 20% ukupne vrednosti aranžmana koji se vraća po odobravanju kredita (uplata punog iznosa od strane banke). Platnim karticama ili revolving karticama (mogućnost odloženog plaćanja). NAPOMENA: Agencija Robinson ima potpisane ugovore o povoljnijim uslovima plaćanja za klijente banaka: EXPOBANK, Banca intesa, Komercijalna banka, OTP banka (bivša Societe Generale banka), banka Poštanska štedionica.