Više od 1800 ponuda

Hotel Joni Premium 3* Ksamil

od 159 €

HOTEL VILA JONI PREMIUM 3*

Položaj: Vila Joni Premium  je potpuno nov objekat sa moderno uredjenim sobama i apartmanima. Nalazi se u centralnom delu poznatog letovališta Ksamil na svega 350m od plaže Ksamil 9, i na oko 500m od kompleksa plaža Three Island beach jedne od najpoznatijih na jonskoj obali. U blizini se nalaze dobro snabdevene prodavnice kao i različiti restorani domaće i internacionalne kuhinje. 

Sadržaj: Vila Joni Premium funkcioniše kao depadans hotela Joni I gosti koriste sve sadržaje hotela, pre svega elegantan restoran za doručak ali i druženje I obroke u večernjim satima. 

Sobe: Sobe i apartmani odišu prijatnom atmosferom i veoma su ukusno uredjeni. Sve sobe poseduje klima uređaj, kao i frižider. Svi dvokrevetni studiji poseduju francuski ležaj. Trokrevetni sa pomoćnim ležajem poseduju francuski ležaj, dodatni singl ležaj koji se razmešta  te se dobija četvrti pomoćni ležaj za dete starosti do 10 godina. Četvorokevetni apartman poseduje jednu sobu sa francuskim ležajem i drugu sa dva odvojena redovna ležaja. U ovom apartmanu postoji mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja za dete do 10 godina uz napomenu da će se dodavanjem ovog ležaja svakako smanjiti komfor apartmana. Sve smeštajne jedinice posedujukompletno opremljeno kupatilo sa tuš kabinom kao i terasu sa garniturom za sedenje. Agencija Robinson raspolaže sa svim tipovima soba u Hotelu Vila Joni Premium.

Usluga: usluga u vii Joni Premium  je na bazi noćenja sa doručkom koji se poslužuje u restoranu hotela Joni u neposrednoj blizini.

Hote Joni Premium 3* Ksamil
Hote Joni Premium 3* Ksamil
Hote Joni Premium 3* Ksamil
Hote Joni Premium 3* Ksamil
Hote Joni Premium 3* Ksamil
Hote Joni Premium 3* Ksamil
Hote Joni Premium 3* Ksamil
Hote Joni Premium 3* Ksamil
Hote Joni Premium 3* Ksamil
Hote Joni Premium 3* Ksamil
Hote Joni Premium 3* Ksamil
Hote Joni Premium 3* Ksamil
Hote Joni Premium 3* Ksamil
Hote Joni Premium 3* Ksamil
Hote Joni Premium 3* Ksamil
Hote Joni Premium 3* Ksamil
Hote Joni Premium 3* Ksamil
Hote Joni Premium 3* Ksamil

PROGRAM PUTOVANJA – INDIVIDUALNI PREVOZ:

1. dan - Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u Albaniju u izabrano mesto. Ulazak u sobe posle 14.00h. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.

2. dan – 7. dan - Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme. Noćenje.

8. dan - Napuštanje soba do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom. Kraj usluga.

 

 

PROGRAM PUTOVANJA BR 1. – AUTOBUSKI PREVOZ:

1. dan - Beograd - sastanak putnika pola sata ranije u odnosu na predviđeno vreme, dan ranije u odnosu na datum iz tabele. Polazak autobusa za Albaniju u 21:00 iz Beograda. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti u agenciji tačno mesto i vreme polaska autobusa, a polazak iz Novog Sada (uz doplatu) sa parkinga kod Železničke stanice /Kod Lokomotive/ u 19.00 h. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti.

2. dan - 8. dan – Albanija - dolazak, smeštaj, boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge.

9. dan - napuštanje hotela, polazak autobusa u vreme dobijeno od strane našeg predstavnika. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

10. dan - dolazak u Beograd na mesto polaska. Kraj usluga.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Usluge smeštaja na bazi ND/PP/PA u izabranom hotelu, za izabrani termin prema tabeli na bazi 7 noćenja;
 • Servis predstavnika naše agencije;
 • Troškovi organizacije programa i usluga partnera u Albaniji.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Prevoz po izboru individualni ili autobuski;
 • Turističku taksu: 1 € po osobi dnevno za odrasle (plaćanje u agenciji). Deca do 12 god. ne plaćaju taksu;
 • Preporučujemo međunarodno zdravstveno osiguranje po cenovniku Generali osiguranja;
 • Doplatu za klima uređaj (prema cenovniku izabranog hotela);
 • Fakultativne izlete i rent-a-car. Fakultativni izleti biće ponudjeni na licu mesta od strane lokalnog partnera, prema uslovima i cenama lokalnog partnera;
 • Ostale individualne i nepomenute troškove.

 

AUTOBUSKI PREVOZ OBUHVATA :

 • Prevoz autobusom turističke klase (klima/video/audio, od 16 do 87 sedišta) do izabranog objekta na relaciji po programu,
 • Usluge pratioca grupe.

 

AUTOBUSKI PREVOZ NE OBUHVATA:

 • Mogućnost doplate za dodatni prevoz – transfer do/od aerodroma Beograd kao i mesta polaska autobusa u Beogradu: cena po osobi (min. 4 punoplatežna putnika): Novi Sad - 2.000 rsd. Deca 0-2g. - besplatno, nemaju sedište. Popust za decu od 2-12g. - 50%. Transferi započinju 2-4 sata pre polaska autobusa iz Beograda.

AUTOBUSKI PREVOZ OBUHVATA :

 • Prevoz autobusom turističke klase (klima/video/audio, od 16 do 87 sedišta) do izabranog objekta na relaciji po programu,
 • Usluge pratioca grupe.

 

AUTOBUSKI PREVOZ NE OBUHVATA:

 • Mogućnost doplate za dodatni prevoz – transfer do/od aerodroma Beograd kao i mesta polaska autobusa u Beogradu: cena po osobi (min. 2 punoplatežna putnika): Novi Sad - 2.000 rsd. Deca 0-2g. - besplatno, nemaju sedište. Popust za decu od 2-12g. - 50%. Transferi započinju 2-4 sata pre polaska autobusa iz Beograda.

Napomena: Svaki putnik je u obavezi da poseduje važeću putnu ispravu (kopija stranice sa ličnim podacima se dostavlja agenciji) koja mora važiti još 3 meseca od datuma povratka sa putovanja. Agencija Robinson ne snosi odgovornost za neispravnu putnu dokumentaciju, ne dobijanje vize za kategoriju građana kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje u koju se putuje,  u tom slučaju će se smatrati da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja agencije Robinson. Preporučujemo putnicima koji poseduju biometrijske pasoše da se o uslovima putovanja i boravka u zemlji u koju putuju (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu u ambasadama zemlje u koje putuju. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika (minimum 40), agencija Robinson zadržava pravo da otkaže putovanje ili realizuje prevoz uz korekciju cene ili u saradnji sa drugom agencijom. Krajnji rok za otkazivanje aranžmana, od strane organizatora, je pet (5) dana pre datuma polaska. U slučaju da je posle zaključenja Ugovora o putovanju došlo do promena u kursu na deviznom tržištu ili promena u tarifama prevoznika i aerodromskih i kompanijskih taksi, agencija Robinson zadržava pravo korekcije cene programa putovanja. Sve vreme boravka Vam na raspolaganju stoji stručan predstavnik naše agencije ili lokalni partner, koji će se potruditi oko Vašeg kompletnog boravka na odabranom ostrvu i ponuditi brojne fakultativne izlete u saradnji sa lokalnim agentom. Preko našeg predstavnika možete vrlo povoljno iznajmiti auto i samostalno obići izabrano ostrvo i njegove poznate plaže i znamenitosti.  Naš lokalni partner u Albaniji je Intours Blv.''Bajram Curri'',Qendra Tregtare ETC, Shk.1, Ap.11/1,Tirane, Albania

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS (Narodne banke Srbije) na dan uplate. Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak 15 dana pre polaska. Ukoliko aranžman nije uplaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća se prema kursu na dan uplate.  Čekovima gradjana do 15. decembra 2021., po uplati akontacije za rezervaciju, za ostatak se deponuju čekovi najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje. Kreditom poslovnih banaka po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji. Prilikom prijave uplaćuje se depozit od 20% ukupne vrednosti aranžmana koji se vraća po odobravanju kredita (uplata punog iznosa od strane banke). Platnim karticama ili revolving karticama (mogućnost odloženog plaćanja). NAPOMENA: Agencija Robinson ima potpisane ugovore o povoljnijim uslovima plaćanja za klijente banaka: EXPOBANK, Banca intesa, Komercijalna banka, Societe Generale banka, Poštanska štedionica.