Više od 1800 ponuda

Hotel Ibica 3*

od 149 €

Albanija leto 2020 | Hotel Ibica 3* | Drač

HOTEL IBIZA 3* je zapravo depadans hotela As i nalazi se neposredno iza njega. Gosti koriste sve sadržaje, restoran, bazen  kao i plažu hotela As.

Položaj hotela: popularan objekat za porodični odmor iza hotela As, nalazi se 50m od široke peščane plaže na Jadranskoj rivijeri, u delu koji se zove Golem, oko 13 km od centra Drača.

Sadržaj hotela: gosti koriste recepciju hotela Albanian Star, kao i bazen sa ležaljkama, fitnes centar, snack bar, restoran sa terasom, sef, wi-fi internet u zajedničkim prostorijama besplatno, parking, bar na plaži,  odbojka na plaži, igralište, sportovi na vodi i animacija za decu. Ležaljke i suncobrani na privatnoj plaži su besplatni za goste hotela.

Sobe:  dvokrevetne sobe sa dva standardna ležaja  i spbe za 2-4 osobe (dve sobe sa dva standardna ležaja i jednim krevetom na razvlačenje ). Svaki tip sobe sadrži klima uređaj, TV sa satelitskim kanalima, frižider, fen,  kupatilo i balkon.

Usluga: Noćenje sa doručkom - doručak (samoposluživanje). Mogućnost doplate za polupansion: doručak (samoposluživanje), večera – izbor više jela iz hotelskog menija. Svi obroci se poslužuju u restoranu hotela As 4*.

Hotel Ibica 3*
Hotel Ibica 3*
Hotel Ibica 3*
Hotel Ibica 3*
Hotel Ibica 3*
Hotel Ibica 3*
Hotel Ibica 3*
Hotel Ibica 3*
Hotel Ibica 3*
Hotel Ibica 3*
Hotel Ibica 3*
Hotel Ibica 3*
Hotel Ibica 3*
Hotel Ibica 3*
Hotel Ibica 3*
Hotel Ibica 3*
Hotel Ibica 3*
Hotel Ibica 3*
Hotel Ibica 3*
Hotel Ibica 3*

USLUGA

PERIOD

1/2 soba

1/3 soba

1/4 soba

ND

01.08. DO 31.08.

22 €

20 €

18 €

01.09. DO 30.09.

18 €

16 €

14 €

Cene su izražene u EUR, po osobi po noći /minimum 5 noćenja, za manji broj noćenja doplata 20%.  Legenda: ND – noćenje sa doručkom

SPECIJALNA PONUDA: TERMIN 12.09.2020.-19.09.2020.

AUTOBUSKI PREVOZ + 7  ND, 199 € HTL IBIZA 3*, 229 € HTL AS 4* po osobi

SPECIJALNA PONUDA/INDIVIDUALNI PREVOZ: 

 • 149 €, 7 ND po osobi u avgustu
 • 119 €, 7 ND po osobi u septembru

Doplate:

 • Polupansion: 8 € po osobi dnevno;
 • Turistička taksa: 1 € po osobi dnevno (plaćanje na recepciji).

Popusti za decu:

 • Deca do 6 godina 100%;
 • Deca od 6 do 12 godina 50%.

Napomena: gosti hotela Ibiza 3* koriste sve sadržaje hotela As 4* 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PROGRAM PUTOVANJA BR 48/2020 – INDIVIDUALNI PREVOZ:

Prvi dan - Putovanje individualnim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe posle 14.00h. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.

Ostali dani - Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.

Poslednji dan - Napuštanje soba do 10.00h. Povratak individualnim prevozom. Kraj usluga.

 

NAPOMENA: Ukoliko gosti putuju sopstvenim prevozom trenutno za transit mogu koristiti dva putna pravca bez testova i karantina.

 1. Preko Niša, Prokuplja i Kuršumlije ka Prištini odakle vas vodi autoput direktno do Drača. Potrebno je imati važeće pasoše i zeleni karton za auto.
 2. Preko Makedonije / Skoplja, Ohrida, Struge na prelaz Ćafasan pa preko Elbasana i Tirane do Drača. Od Elbasana vas vodi autoput direktno do Drača. Potrebno je imati važeće pasoše i zeleni karton za auto. Tranzit za Makedoniju je dozvoljen u trajanju od 3 sata.

CENA SMEŠTAJA OBUHVATA:

 • Smeštaj u izabranom hotelu, na bazi odabrane usluge;
 • Troškovi rezervacije.

CENA SMEŠTAJA NE OBUHVATA:

 • Prevoz; postoji mogućnost organizovanog avio prevoza na redovnoj liniji Air Serbia sa uključenim taksama I transferom aerodrom – hotel – aerodrom. Cena avio prevoza i transfera na upit.
 • Boravišnu taksu i osiguranje. Boravišna taksa nije uračunata u cenu - iznosi 1 € po osobi /dnevnoi  plaća se na recepciji hotela;
 • Individualni troškovi putnika.

DOPLATE I SPECIJALNI POPUSTI:

 • Deca:  (ostvaruju navedene popuste u pratnji dve punoplatežne osobe) Dete do 6 godina starosti ne plaća smeštaj  ukoliko koristi zajednički ležaj sa roditeljima, dok ukoliko koristi zasebni ležaj plaća 50% od cene smeštaja. Deca od 6 do 12 godina plaćaju 50% cene smeštaja.