Više od 1800 ponuda

Hotel Terramar 3*

od 369 €

Položaj: Hotel se nalazi u mirnom delu turističkog centra Kalelje na samo 100m od plaže, u blizini trgovačke zone.

 

Sadržaj: Recepcija, bazen sa ležaljkama i suncobranima, dečiji bazen, TV sala, sala za čitanje, klub za decu, bilijar, teretana - fitnes centar, restoran, bar, konferencijska sala, parking.

 

Opis soba: Kupatilo, telefon, sat TV, sef, balkon.

 

Ishrana: Polupansion (doručak i večera), švedski sto.

Hotel Terramar 3*
Hotel Terramar 3*
Hotel Terramar 3*
Hotel Terramar 3*
Hotel Terramar 3*
Hotel Terramar 3*
Hotel Terramar 3*
Hotel Terramar 3*
Hotel Terramar 3*
Hotel Terramar 3*
Hotel Terramar 3*
Hotel Terramar 3*
Hotel Terramar 3*
Hotel Terramar 3*
Hotel Terramar 3*
Hotel Terramar 3*

1. dan – Beograd- sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme, čarter let za Geronu. Transfer autobusom do mesta boravka po izboru. Smeštaj u hotel. Večera. Noćenje

2. dan – 10. dan- Costa Brava - boravak u izabranom hotelu na bazi polupansiona ili punog pansiona.

11. dan- Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma na Costa Bravi u dogovoreno vreme sa predstavnikom agencije. Čarter let  Gerona-Beograd. /kraj usluga/

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • usluge smeštaja u odabranom hotelu za izabrani termin prema tabeli na bazi 10 polupansiona /doručak+večera – švedski sto/ ili punog pansiona /doručak+ručak+večera/ na Costa Bravi
 • Servis predstavnika naše agencije
 • Troškovi organizacije programa i usluge lokalnog partnera u Španiji

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • turističku taksu za boravak u Kataloniji - Costa brava, plaća se po osobi i danu u iznosu od: 1€ za hotele sa 4* i 0,5€ za hotele 3* i 2*, ne plaćaju osobe od 0-16g. Plaćanje na recepciji.
 • preporučujemo međunarodno zdravstveno osiguranje po cenovniku Dunav osiguranja
 • ostale individualne i nepomenute troškove kao što su fakultativni izleti i rent-a-car za vreme boravka na Costa Bravi

AVIONSKI PREVOZ OBUHVATA:

 • Čarter let  avionom na relaciji Beograd – Gerona - Beograd,
 • servis predstavnika agencije na aerodomu Nikola Tesla,brigu o putnicima tokom leta preuzimaju isključivo ovlašćena lica avio prevoznika - stjuardese
 • transfer do izabranog objekta na relaciji po programu u pratnji predstavnika agencije,

AVIONSKI PREVOZ NE OBUHVATA: 

 • aerodromsku taksu 24,92 € (u Beogradu – 16.28€,  u Geroni - 8,64€ ) Takse ne plaćaju deca do 2 god. Plaćanje u agenciji.
 • Kalkulativnu kompanijsku taksu za poskupljenje goriva YQ u iznosu do 10 €, ( deca do 2 god. plaćaju 11 €). Taksa je utvrđena na dan objave cenovnika i podložna je promeni. Obračun i naplata YQ takse se vrši 7 dana pre putovanja.
 • Mogućnost doplate za organizovan prevoz sa polaskom iz Novi Sada i Zrenjanina- 2000 din, Subotica, Sombor i Kikinda- 3000 din, Šabac i Valjevo-2500 din.(popust za decu od 2-12 g- 50%)Vreme i mesto polaska zavisi od reda letenja i započinje 3-4 sata pre poletanja aviona iz Beograda.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

 

Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu MARFIN BANKE za efektivu na dan uplate.

• Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.

• Čekovima građana - prilikom rezervacije 40%, a ostatak deponovanim čekovima na jednake rate do 15. decembra (bezpromotivnih popusta, ali i bez obračunavanja kamate).

• Kreditom poslovnih banaka po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji. Prilikom prijave uplaćuje se depozit od 20% ukupne vrednosti aranžmana koji se vraća po odobravanju kredita (uplata punog iznosa od strane banke).

• Platnim karticama ili revolving karticama (mogućnost odloženog plaćanja), 

NAPOMENA: Agencija Robinson ima potpisane ugovore o povoljnijim uslovima plaćanja za klijente banaka: Marfin banka, Banca intesa, Komercijalna banka, Societe Generale banka.

Minimalni broj za realizaciju programa je 40 putnika.

Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska. Krajnji rok za prijavljivanje je 10 dana pred put.

U slučaju promenena monetarnom tržištu, promene u cenama prevoznika, osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana. Agencija Robinson ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije, kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenog Ugovora o putovanju.

ZA OVO PUTOVANJE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA NAŠE AGENCIJE (YUTA STANDARD)

Cene i raspoloživost mesta zavise od kapaciteta, popunjenosti i uslova hotela, kao i objavljenih posebnih ponuda, i shodno tome podložne su promeni.

Sajt Turističke agencije ROBINSON je informativnog karaktera.  Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.