Više od 1800 ponuda

Hotel London 3*

od 379 €

HOTEL LONDON ***

Položaj: Hotel se nalazi u centralnom,ali mirnom delu Lido di Jesola, na samoj plaži. Na 150m od hotela se nalazi Maconi trg, trgovinske radnje,restorani,barovi,shopping zona.

Sadržaj: recepcija, restoran sa barom, lift, TV sala, bazen za decu, bazen za odrasle na otvorenom,pool bar,  dečija igraonica, stoni tenis, besplatno iznajmljivanje bicikla, 2 ležaljke i suncobrani, po sobi, na privatnoj plaži (uključene u cenu),parking,besplatan Wifi internet.

Opis soba:  Svaka soba sadrži kupatilo sa tuš kabinom, telefon, sat TV, balkon sa pogledom na more ili bočnim pogledom na more, klima (uz doplatu 5 € dnevno po sobi).

Ishrana: Polupansion, doručak – švedski sto (samoposluživanje), večera – izbor više jela iz menija (uz veliki izbor salata I predjela sa švedskog stola)uz mogućnost doplate za pun pansion.

NAPOMENA: Na zahtev hotel prima male kućne ljubimce do 10 kg težine  uz doplatu 6 € dnevno, i odnosi se isključivo na sopstveni prevoz! 

Hotel London 3*
Hotel London 3*
Hotel London 3*
Hotel London 3*
Hotel London 3*
Hotel London 3*
Hotel London 3*
Hotel London 3*
Hotel London 3*
Hotel London 3*
Hotel London 3*
Hotel London 3*
Hotel London 3*
Hotel London 3*
Hotel London 3*
Hotel London 3*
Hotel London 3*
Hotel London 3*
Hotel London 3*
Hotel London 3*
Hotel London 3*
Hotel London 3*
Hotel London 3*
Hotel London 3*
Hotel London 3*
Hotel London 3*
Hotel London 3*
Hotel London 3*

AUTOBUSOM


1. dan - Beograd - sastanak putnika pola sata ranije u odnosu na predviđeno vreme, dan ranije u odnosu na datum iz tabele. Polazak autobusa za Lido di Jesolo u 20:30 h iz Beograda, parking preko puta Otvornog tržnog centra na Novom Beogradu (tzv. Buvljak ), a polazak iz Novog Sada (uz doplatu) sa parkinga kod Železničke stanice /Kod Lokomotive/ u 18:30 h.  Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti.

2. dan - 8. dan –Lido di Jesolo - dolazak, smeštaj, boravak u izabranom hotelu na bazi noćenja sa doručkom ili polupansiona.

9. dan - napuštanje hotela, polazak autobusa u vreme dobijeno od strane našeg predstavnika. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

10. dan- dolazak u Beograd/Novi Sad na mesto polaska. Kraj usluga.


OBAVEZNO DVA DANA PRE PUTOVANJA PROVERITI TAČNO VREME I MESTO POLASKA AUTOBUSA

 

SAMOSTALNI PREVOZ

Prvi dan: dolazak i smeštaj u studio/apartman/hotel.

Drugi do predposlednji dan: boravak u izabranom studiu/apartmanu/hotelu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan: napuštanje studia/apartmana/hotela.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA

 • usluge smeštaja u odabranom hotelu za izabrani termin prema tabeli na bazi 7 noćenja, 
 • servis predstavnika naše agencije, 
 • troškovi organizacije programa i usluge lokalnog partnera u Italiji.

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA

 • komunalnu taksu (plaća se na recepciji hotela u iznosu od 1 do 3 € po noćenju u zavisnosti od kategorizacije hotela), 
 • Doplata za polazak iz Novog Sada i Zrenjanina – 1850 dinara, za polazak iz Kikinde 1950 din,
 • obavezno međunarodno zdravstveno osiguranje po Cenovniku Dunav ili Generali Osiguranja,
 • ostale individualne i nepomenute troškove,
 • fakutativne izlete i rent-a-car.

AUTOBUSKI PREVOZ OBUHVATA :

 • prevoz autobusom turističke klase (klima/video/audio) do izabranog objekta na relaciji po programu,
 • usluge pratioca grupe.

AUTOBUSKI PREVOZ NE OBUHVATA:

 • Doplatu za polazak iz Novog Sada i Zrenjanina – 1850 dinara, za polazak iz Kikinde 1950 din,

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

 

Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu MARFIN BANKE za efektivu na dan uplate.

• Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.

• Čekovima građana - prilikom rezervacije 40%, a ostatak deponovanim čekovima na jednake rate do 15. decembra (bezpromotivnih popusta, ali i bez obračunavanja kamate).

• Kreditom poslovnih banaka po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji. Prilikom prijave uplaćuje se depozit od 20% ukupne vrednosti aranžmana koji se vraća po odobravanju kredita (uplata

punog iznosa od strane banke).

• Platnim karticama ili revolving karticama (mogućnost odloženog plaćanja), 

NAPOMENA: Agencija Robinson ima potpisane ugovore o povoljnijim uslovima plaćanja za klijente banaka: Marfin banka, Banca intesa, Komercijalna banka, Societe Generale banka.

Minimalni broj za realizaciju programa je 40 putnika.

Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska. Krajnji rok za prijavljivanje je 10 dana pred put.

U slučaju promenena monetarnom tržištu, promene u cenama prevoznika, osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana. Agencija Robinson ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije, kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenog Ugovora o putovanju.

ZA OVO PUTOVANJE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA NAŠE AGENCIJE (YUTA STANDARD)

Cene i raspoloživost mesta zavise od kapaciteta, popunjenosti i uslova hotela, kao i objavljenih posebnih ponuda, i shodno tome podložne su promeni.

Sajt Turističke agencije ROBINSON je informativnog karaktera.  Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.