Više od 1800 ponuda

Venecija - 2 noćenja autobusom

od 79 €

Posetite Trst i Palmanovu, a ukoliko želite omogućen je i fakultativni obilazak Verone gde ćete obići Trg Bra, Julijinu Kuću, Trg Erba i Sinjori sa spomenikom Dante Aligijeriju, Rimske Arene, jedna od najvećih i najbolje očuvanih....

 

U Veneciji ćete pored vožnje brodom do Trga Sv.Marka, razgledati najuži centar prestonice nekada moćne Mletačke republike (IX-XVIII vek): Trg sv. Marka, Bazilika sv. Marka sa mozaicima, Duždeva palata, Most uzdisaja, Most Rialto, crkve Santa Maria della Salute u kojoj se nalaze dela Ticijana i Tintoretija, Kasa d`Oro, jedne od najleših palata u Veneciji poznate kao „Zlatna kuća“ zbog pozlaćenih i šarenih spoljnih zidova...Pored aranžmanom predviđenih obilazaka Venecije, imaćete dovoljno vremena da i sami uživate u ovom jedinstvenom gradu.

Venecija
Venecija
Venecija
Venecija
Venecija
Venecija
Venecija
Venecija
Venecija
Venecija
Verona
Verona
Lido di Jesolo
Lido di Jesolo
Venecija
Venecija
Venecija
Venecija
Venecija
Venecija

                                                         

Polasci: 06.10./20.10./10.11.2016.

Program putovanja 2016.: 

1.dan   BEOGRAD…                                                                                     

Polazak iz Beograda sa Lastine stanice (dolazni peroni) oko 22.00 časa  (tačno vreme polaska bice poznato 2 dana pred put). Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa usputnim zadržavanjima radi odmora i prelaska granica.

2.dan  TRST / PALMANOVA / LIDO DI JESOLO  

Dolazak u Trst u jutarnjim časovima. Panoramsko razgledanje Trsta i poseta crkvi St. Spiridona. U podnevnim časovima nastavak putovanja do tržnog centra u blizini mesta Palmanova, koji je veoma poznat u Evropi - sklop radnji poznatih robnih marki (ženska, muška, dečija i sportska garderoba, igračke, stvari za kuću, pokloni, cipele, šminka...). U poslepodnevnim časovima nastavak putovanja do Lida di Jesola - jedno od najatraktivnijih letovališta na Jadranu. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3.dan  VERONA / PADOVA / LIDO DI JESOLO 

Doručak. Mogućnost  fakultativnog celodnevnog izleta za Veronu i Padovu. Polazak u jutarnjim časovima. Po dolasku u Veronu obilazak grada Romea i Julije: Trga Bra, Julijine Kuće, Trga Erba i Sinjori sa spomenikom Dante Aligijeriju, Rimske Arene, jedna od najvećih i najbolje očuvanih. Polazak za Padovu. Razgledanje grada, Trg Prato dela Vale jedan je od najvećih trgova u Italiji, Bazilike Svetog Antonija u kojoj se nalazi njegov grob i mnogobrojni Donatelovi  radovi, spomenik Gatamelata. Slobodno vreme .. U večernjim časovima povratak u hotel. Noćenje.               

4.dan  PUNTO SABIONI / VENECIJA / PUNTO SABIONI / BEOGRAD        

Doručak. Napuštanje hotela i fakultativna poseta Veneciji. Odlazak do luke Punto Sabioni i vožnja brodom do Trga Sv.Marka glavnog trga u Veneciji. Razgledanje najužeg centra prestonice nekada moćne Mletačke republike (IX-XVIII vek): Trg sv. Marka, Bazilika sv. Marka sa mozaicima, Duždeva palata, Most uzdisaja, Most Rialto, crkve Santa Maria della Salute u kojoj se nalaze dela Ticijana i Tintoretija, Kasa d`Oro, jedne od najleših palata u Veneciji poznate kao „Zlatna kuća“ zbog pozlaćenih i šarenih spoljnih zidova. Slobodno vreme. Povratak brodom do Punta Sabioni i nastavak putovanja ka Beogradu. Vožnja preko Slovenije i Hrvatske... sa usputnim zadržavanjima radi odmora i prelaska granica.

5.dan  … BEOGRAD    Dolazak u Beograd u jutranjim časovima na mesto polaska. Kraj  programa.   

Povratak:  10.10/24.10/14.11                                                                         Cenovnik br.5 od 30.06.2016.

TERMINI PUTOVANJA SMEŠTAJ CENA ARANŽMANA
06.10. – 10.10. HOTEL 3* 79 €
20.10. – 24.10. HOTEL 3* 79 €
10.11. – 14.11. HOTEL 3* 79 €

DOPLATA ZA POLAZAK IZ NOVOG SADA 10 eura / minimum 4 putnika za transferPolazak iz Čačka (železnička stanica) doplata za transfer 20€, iz Kragujevca (TC Roda) doplata  za transfer 15€, ulaz  Batočina 15€ (minimum 4putnika.)

Cena za dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe(na pomoćnom ležaju)popust 10€,u zajedničkom ležaju dete do 6 god.ostvaruje popust 40%.Cena aranžmana se umanjuje za 20 € ukoliko se koristi sopstveni prevoz.

ARANŽMAN SADRŽI:

  • Prevoz autobusom turističke klase (16-87 sedišta)na navedenoj relaciji / mesta se određuju prema prijavi
  • 2 noćenja kontinentalni doručak (slatko –slani) u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/2 +1 sobama. Za polaske od 16.06. do 22.09. grupa će biti smeštana u mestima Noventa di Piave, Koneljano, Oderzo, Trevizo). Neki od hotela u kojima smeštamo putnike su Apollo, Eurorest, Jadran, Terramarre, Casalta i dr.  Sobe 1/2 i 1/2 +1, sa TWC, telefonom, SAT TV.  Hotel raspolaže sa restoranom, recepcijom, aperitiv barom....Usluživanje – skroman kontinentalni doručak (slatko-slani). Tačan naziv hotela biće poznat 7 dana pred put.
  • Razgledanje Venecije i Trsta
  • Usluge vodiča za sve vreme putovanja (predstavnik agencije)
  • Troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN NE SADRŽI:

  • Fakultativne izlete  min 30/ulaznice za lokalitete navedene u programu: turistički brod na relaciji Punto Sabioni-Venecija-Punto Sabioni odrasli 15 eura / 12 eura deca ; Obilazak Verone i Padove 20  eura / 15 eura deca
  • Individualne troškove
  • Međunarodno zdravstvenog osiguranje  po cenovniku Generali osiguranja.
  • Doplata za jednokrevetnu sobu 40 €

NAPOMENA:Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Marfin banke za efektivu na dan uplate. Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak najkasnije 10 dana pre polaska. Kreditom poslovnih banaka po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji. Prilikom prijave uplaćuje se depozit od 20% ukupne vrednosti aranžmana koji se vraća po odobravanju kredita (uplata punog iznosa od strane banke).Platnim karticama ili revolving karticama (mogućnost odloženog plaćanja) Visa, Master, Maestro, Dina.                 

ZA OVO PUTOVANJE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE ROBINSON LICENCA OTP 007/2010, ORGANIZATORA PUTOVANJA  (YUTA STANDARD)

Minimalni broj za realizaciju programa je 70 putnika.

Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska. Krajnji rok za prijavljivanje je 10 dana pred put. U slučaju promenena monetarnom tržištu, promene u cenama prevoznika, osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana.

Agencija Robinson ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije, kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenog Ugovora o putovanju.

 

ZA OVO PUTOVANJE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA NAŠE AGENCIJE (YUTA STANDARD)