Više od 1800 ponuda

Krakov bus - 3 noćenja

od 125 €

Krakov je stara poljska prestonica, koju bi slobodno mogli nazvati „grad muzej“. Krakovski stari grad je uvršten u listu svetske kulturne baštine UNESCO-a. Aranžman Krakov obogaćujemo izletima do rudinka soli Wielicka, kao i posetom logoru Aušvic.

Krakov bus - 3 noćenja
Krakov bus - 3 noćenja
Krakov bus - 3 noćenja
Krakov bus - 3 noćenja
Krakov bus - 3 noćenja
Krakov bus - 3 noćenja
Krakov bus - 3 noćenja
Krakov bus - 3 noćenja
Krakov bus - 3 noćenja
Krakov bus - 3 noćenja
Krakov bus - 3 noćenja
Krakov bus - 3 noćenja
Krakov bus - 3 noćenja
Krakov bus - 3 noćenja
Krakov bus - 3 noćenja
Krakov bus - 3 noćenja
Krakov bus - 3 noćenja
Krakov bus - 3 noćenja

                           

                   Polazak:  28.04.2017.             6 DANA /3 NOĆENJA   AUTOBUSOM

Program putovanja:

1.dan.          BEOGRAD - KRAKOV

 Polazak iz Beograda sa glavne Lastine stanice (dolazni peroni) oko 19 časova (tačno vreme biće poznato dva dana pred putovanje). Iz Novog Sada oko 20 časova sa parkinga kod Lokomotive. Vožnja kroz Mađarsku, Slovačku..

2.dan           KRAKOV

Dolazak u Krakov u pre podnevnim časovima. Panoramsko razgledanje kraljevskog grada sa lokalnim vodičem, obilazak nekadašnje prestonice Poljske sa razgledanjem Tvrđave Vavel, Brda Vavel sa kraljevskim dvorcem i katedralom, Pećine Zmaja koja je i simbol Krakova, Stari gradski Rinek sa zvonikom, Crkvu Sv. Marije, Univerzitet Jagielo iz XIV veka, Jevrejsku četvrt Kazimierz, Ulicu Kanoniczna sa zgradama iz XIV veka. Smeštaj u hotel. Noćenje.

3.dan           KRAKOV  - VARŠAVA - KRAKOV

Doručak. Slobodan dan u Krakovu ili fakultativan odlazak (ekspresnim vozom) u Varšavu. Po dolasku u Varšavu odlazak do najlepšeg varšavskog parka Lazienki, u kojem se nalaze spomenik Frederiku Šopenu i kraljevska palata Lazienki (ili Palata na vodi). Odlazak do ulice Novi Švjat, glavne trgovačke ulice. Odatle šetnja Kraljevskim putem: spomenik Nikoli Koperniku, Kazimježovska palata, u kojoj je smešten rektorat Varšavskog univerziteta, Predsednička palata, spomenik Adamu Mickjeviču, Crkva Sv. Ane, jedne od najstarijih građevina Varšave. Dolazak do starog gradskog jezgra Varšave, koje se nalazi pod zaštitom UNESCO–a. Najpre razgledanje Dvorskog trga, na kojem su Kraljevska palata i Stub kralja Sigismunda III. Potom dolazak na Rinek, neobično slikovit trg, sa tradicionalnim poljskim restoranima, kafeima i prodavnicama (na sredini trga nalazi se spomenik sireni, simbolu Varšave). Završetak šetnje pred Barbakanom (tvrđavom predstraže). Slobodno vreme. Odlazak do železničke stanice. Povratak u Krakov u večernjim satima. Noćenje.

4.dan           AUŠVIC - KRAKOV

Doručak. Fakultativni odlazak u Aušvic, poseta nekadašnjem zloglasnom nacističkom koncentracionom logoru Aušvic-Birkenau (današnji spomen-muzej pod zaštitom je UNESCO-a). Nakon obilaska, povratak u Krakov. Slobodno vreme. Noćenje.

5.dan      KRAKOV - VELIČKA - KRAKOV

Doručak. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog izleta do najstarijeg rudnika Soli u Evropi Velička. Po dolasku, spuštanje stepenicama sa lokalnim vodičem do dubine od 135m gde se nalazi i spektakularno podzemno jezero, kraljevska kapela napravljena od soli i koncertna dvorana. U povratku izlaz je specijalnim liftom. U posle podnevnim časovima polazak za Beograd. Noćna vožnja.

6.dan      BEOGRAD

Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.                         

Povratak: 03.05.2017                                                                                                                                   Cenovnik br.2 od 13.03.2017.

CENA ARANŽMANA: HOTEL DOMUS MATER 3* - 125 €

Polazak iz Užica (gradski stadion), Čačka (železnička stanica), Kragujevca (TC Roda), Batočine – doplata za transfer 20 €/minimum 4 putnika

Cena za dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe (na pomoćnom ležaju) umanjuje se za 10€, u zajedničkom ležaju dete do 6 god. ostvaruje popust 40%. Cena aranžmana se umanjuje za 20 evra ukoliko se koristi sopstveni prevoz.

ARANŽMAN SADRŽI:                                                                                                                                                                                                                                                

  • Prevoz autobusom turističke klase (16-87 sedišta) na navedenoj relaciji/mesta se određuju prema prijavi
  • 3 noćenja sa doručkom (kontinentalni doručak slatko - slani) u hotelu sa 3* u Krakovu. Hotel Junior 2 3* - Nalazi se 9 km od strogog centra Krakova. Na 20m od hotela se nalazi autobusko stajalište (do centra grada se preseda na tramvaj). U blizini hotela se nalazi Lidl, a nešto malo dalje se nalazi Carrefour hipermarket kao i Decathlon. Sve sobe u hotelu poseduju kupatilo, mini-bar, fen i besplatan wi-fi internet. Usluga na bazi noćenje doručak – švedski sto. http://www.hoteljunior2.pl/ Hotel DOMUS MATER 3* - Nalazi se u širem centru grada Krakova, na liniji gradskog prevoza kojim se stiže za 15-ak minuta do centra. Sve sobe u hotelu poseduju kupatilo, mini-bar, fen. Hotel poseduje restoran i kafe. Lidl se nalazi na 1km od hotela.
  • Razgledanje Krakova
  • Usluge vodiča za sve vreme putovanja (predstavnik agencije)
  • Troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN NE SADRŽI:

  • Individualne  troškove
  • Fakultativne izlete  minimum 25 osoba: Aušvic i Birkenau – 20 /deca 15 , Varšava – 65 /deca 55 ,  Rudnik soli Velička 30 /deca 20
  • Međunarodno zdravstvenog osiguranje  po cenovniku Generali osiguranja.
  • Doplata za jednokrevetnu sobu 60 € (isključivo na upit).

NAPOMENA:Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, parking, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. OBAVEZNO PRIJAVLJIVANJE ZA IZLETE U AGENCIJI ZBOG REZERVACIJE TERMINA ZA GRUPE, PLAĆANJE VODIČU.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Marfin banke za efektivu na dan uplate. Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak najkasnije 10 dana pre polaska. Kreditom poslovnih banaka po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji. Prilikom prijave uplaćuje se depozit od 20% ukupne vrednosti aranžmana koji se vraća po odobravanju kredita (uplata punog iznosa od strane banke). Platnim karticama ili revolving karticama (mogućnost odloženog plaćanja) Visa, Master, Maestro, Dina.

ZA OVO PUTOVANJE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA NAŠE AGENCIJE (YUTA STANDARD)

Minimalni broj za realizaciju programa je 40 putnika.

Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska. Krajnji rok za prijavljivanje je 10 dana pred put.

U slučaju promenena monetarnom tržištu, promene u cenama prevoznika, osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana. Agencija Robinson ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije, kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenog Ugovora o putovanju.

 

ZA OVO PUTOVANJE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA NAŠE AGENCIJE (YUTA STANDARD)