Vila Ekaterini - Skiatos 2014.
 • Opis smeštaja
 • Program putovanja
 • Sadržaj aranžmana
 • Galerija
 • Cenovnik
 • Upit o ponudi
Vila EKATERINI - A kategorija Megali Amos

Lokacija: Idealna pozicija za najizbirljivije. Vila je udaljena samo 80m  od dugačke i poznate plaže Megali Amos i 550m od centra grada Skiatosa. Neposredno do vile je i bus stanica odakle sa može otići do bilo koje poznate plaže na 14km dugačkoj obali Skijatosa. Pored vile se nalaze supermarketi, tradicionalni grčki i riblji restorani, mesta za zabavu. Objekat preporučujemo parovima i gostima sa decom koji vole da posle dana provedenih na plaži, veče provedu u vrevi živopisnog grada Sijatosa.
Sadržaj: Vila je sagrađena u tradicionalnom ostrvskom stilu u sopstvenom dvorištu kojim dominira veliki bazen sa ležaljkama i suncobranima.
Studio 02:
prostrana soba sa dva ležaja i delom za kuhinju (frižider, šporet sa dve ringle, električni bokal, posudje i pribor za odgovrajući broj osoba), klima, TV, sef, kupatilo, balkon.
Studio 03: soba sa tri kreveta i delom za kuhinju (frižider, šporet sa dve ringle, električni bokal, posudje i pribor za odgovrajući broj osoba), klima, TV, swef, kupatilo, balkon.
Doplate dnevno: Klima - 6€, sef - 1,5€ . Plaćanje na recepciji
PROGRAM PUTOVANJA - AUTOBUSOM
1. dan -
Beograd - sastanak putnika na parkingu Sava Centra (savska strana) pola sata ranije u odnosu na predviđeno vreme, dan ranije u odnosu na datum iz tabele. Polazak autobusa u 14:00h iz Beograda a polazak iz Novog Sada (uz doplatu) sa parkinga kod Železničke stanice /Kod Lokomotive/ u 12:00 h. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.
2. dan - 11. /12. dan - Skiatos, smeštaj, boravak u izabranom objektu na bazi najma studija/apartmana, ili noćenje sa doručkom u dvokrevetnoj/trokrevetnoj sobi.
12. /13. dan - Napuštanje objekta, polazak autobusa u vreme dobijeno od strane našeg predstavnika. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.
13. / 14. dan - Dolazak u Beograd na mesto polaska. Kraj usluga.
PROGRAM PUTOVANJA - AVIONOM
01. dan - Sastanak putnika dva sata pre poletanja kod šaltera agencije Robinson na beogradskom aerodroma “Nikola Tesla”. Direktan čarter let Beograd  - Skiatos.
2. dan -10/11.dan - Boravak u izabranom terminu (10 ili 11 noćenja), u objektu sa izabranim uslugama.
11/12.dan (poslednji dan boravka)- napuštanje objekta, poletanje sa Skiatosa prema planu letenja. Sletanje u Beograd. Kraj usluga.
OBAVEZNO DVA DANA PRE PUTOVANJA PROVERITI TAČNO VREME I MESTO POLASKA AUTOBUSA ILI AVIONA
Vila EKATERINI
CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
 • Autobuski prevoz na relaciji Beograd-Skiatos-Beograd sa pratiocem grupe do izabranog objekta na relaciji po programu/za avio prevoz transfer aerodrom Skiatos – apartman/hotel – aerodrom Skiatos,
 • Usluge smeštaja na bazi najma studia/apartmana za izabrani termin prema tabeli na bazi 10/11 noćenja
 • Servis predstavnika naše agencije
 • Troškovi organizacije programa i usluge lokalnog grčkog partnera
 • CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
 • Aerodromske takse oko 38.28€ (15,3€ je taksa aerodroma Nikola Tesla + 22€ taksa aerodroma Skiatos + DVC taxa 0.98€). Taksu ne plaćaju
  deca do 2 god. Plaćanje u agenciji. Takse su podložne promeni.
 • Kalkulativnu kompanijsku taksu za poskupljenje goriva YQ u iznosu do 12 €, (ne plaćaju deca do 2 god.) Obračun i naplata YQ takse se vrši 10 dana pre putovanja.
 • Preporučujemo međunarodno zdravstveno osiguranje po cenovniku Dunav osiguranja.
 • Za autobuski prevoz: troškove prevoza trajektom Volos-Skijatos-Volos (vožnja traje oko 2,5h) i troškove transfera na ostrvu. Trajekt se posebno plaća vodiču u luci po cenovniku brodske kompanije i lokalnog partnera na ostrvu u iznosu od 23€ po osobi u jednom pravcu, za decu od 5-12 godina 11.5€), cena je okvirna i podložna je promenama.
 • Mogućnost doplate za organizovan prevoz sa polaskom iz Novog Sada, Subotice, Sombora, Kikinde, Vršca, Zrenjanina, Šapca i Valjeva po ceni od 2000 din. Vreme i mesto polaska zavisi od reda letenja i započinje 3-4 sata pre poletanja aviona ili polaska autobusa iz Beograda.
 • Ostale individualne i ne pomenute troškove.
 • Fakultativne izlete i rent-a-car.
 • AUTOBUSKI PREVOZ OBUHVATA :
 • Prevoz autobusom turističke klase (klima/video/audio) do izabranog objekta na relaciji po programu.
 • Usluge pratioca grupe.
 • AVIONSKI PREVOZ OBUHVATA :
 • Čarter let  avionom na relaciji Beograd – Skiatos - Beograd.
 • Servis predstavnika agencije na aerodomu Nikola Tesla, brigu o putnicima tokom leta preuzimaju isključivo ovlašćena lica avio prevoznika - stjuardese.
 • Transfer do izabranog objekta na relaciji po programu u pratnji predstavnika agencije.

 • Napomena: Svaki putnik je u obavezi da poseduje važecu putnu ispravu (kopija stranice sa ličnim podacima se dostavlja agenciji). Agencija Robinson ne snosi odgovornost za neispravnu putnu dokumentaciju, ne dobijanje vize za kategoriju građana kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU,  u tom slučaju će se smatrati da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja agencije Robinson. Preporučujemo putnicima koji poseduju biometrijske pasoše da se o uslovima putovanja i boravka u EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu u ambasadama zemlje u koje putuju ili na www.europa.rs
  U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika (minimum 40), Agencija Robinson zadržava pravo da otkaže putovanje ili realizuje prevoz uz korekciju cene ili u saradnji sa drugom agencijom. Krajnji rok za otkazivanje aranžmana je pet (5) dana pre datuma polaska.
  Napomena: Sve vreme boravka Vam na raspolaganju stoji stručan predstavnik naše agencije ili lokalnog partnera, koji će se potruditi oko Vašeg kompletnog boravka na odabranom ostrvu i ponuditi brojne fakultativne izlete u saradnji sa lokalnim agentom. Preko našeg predstavnika možete vrlo povoljno iznajmiti auto i samostalno obići izabrano ostrvo i njegove poznate plaže i znamenitosti.
  USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu MARFIN BANKE za efektivu na dan uplate.
  Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak najkasnije 10 dana pre polaska.
  Kreditom poslovnih banaka po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji. Prilikom prijave uplaćuje se depozit od 20% ukupne vrednosti aranžmana koji se vraća po odobravanju kredita (uplata punog iznosa od strane banke).
  Platnim karticama ili revolving karticama (mogućnost odloženog plaćanja) Visa, Master, Maestro, Dina
  *Minimalni broj za realizaciju programa je 40 putnika. Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska. Krajnji rok za prijavljivanje je 10 dana pred put. U slučaju promenena monetarnom tržištu, promene u cenama prevoznika, osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana. Agencija Robinson ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije, kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenog Ugovora o putovanju.

  ZA OVO PUTOVANJE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA NAŠE AGENCIJE (YUTA STANDARD)

  VREDNOST ARANŽMANA U TABELI DINARSKI DEO + DEO U EVRIMA IZ TABELE - PO OSOBI
  SMEŠTAJ NA BAZI 10/11 NOĆENJA U IZABRANOJ VILI ILI HOTELU
  (preuzimanje cenovnika)
  Odrasli – 3.500 dinara, deca 2-12 god. 2.500 dinara
  Devizni deo aranžmana
  Studio/Apartman
  Usluga
  JUN
  03
  JUN
  13
  JUN
  23
  JUL
  03
  JUL
  14
  JUL
  24
  AVG
  04
  AVG
  14
  AVG
  25
  SEP
  04
  SEP
  15
  Broj noćenja
  10
  10
  10
  11
  10
  11
  10
  11
  10
  11
  10
  Apartmani
   
  Vila EKATERINI
  KAT A, BAZEN
  St 02
  NA
  79
  129
  199
  269
  309
  329
  309
  299
  209
  129
  79
  St 03
  NA
  59
  99
  179
  219
  249
  269
  249
  229
  169
  99
  59
  Vila THYMIS HOME 3*
  KAT A, BAZEN
  St 02
  NA
  169
  229
  229
  369
  359
  399
  359
  419
  229
  259
  179
  Cena prevoza po osobi
   
  Doplata za autobuski prevoz
  55€
  Doplata za avionski prevoz + transfer
  ///
  135€

  Legenda:
  ND - Noćenje sa doručkom
  PP - Polupansion (doručak + večera)
  NA - Najam studija ili apartmana
  App 02 - Dvokrevetni apartman
  App 03 - Trokrevetni apartman
  App 04 - Četvorokrevetni apartman
  ST 02 - Dvokrevetni studio
  1/2 - Dvokrevetna soba
  1/3 - Trokrevetna Soba
  PL - Pomoćni ležaj
  A/C - Klima
  TV - Televizor
  Naš partner na Skiatosu je:
  Dolphin of Skiathos, P. Evagelistrias, Skiathos Town
  Tel: +302427029910
  Ukoliko imate bilo kakav upit o ponudi možete ga dobiti putem sledeće forme:
   
  Adresa:
  Beogradska 29, Beograd
   
  Email: info@robinson.rs
   
  Telefon:
  011/334-67-76
  011/323-60-55
   
  Fax: 011/334-61-62
   
  Opšti uslovi putovanja:
  Dunav osiguranje 
  Members of:
  Mogućnost plaćanja:

   
  Site administrator: Bojan Bugarski
  email: bojanbbugarski@gmail.com